Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedelala ta blondyna driv slap**?rikala ze je vyucena servirka.tak mozna sla do nemecka delat,,servirku” nekde do bordelu? Nejak by me k tomu sedela
.kdyz makat rukama nechce, viz ze by nedelala prodavacku?
@Petra0009 píše: Více
Nevím čemu se Diviš, v Anglii pár bez práce a bez dětí bere 1200-1400 liber tady se tomu říká univerzální kredit, a který je něco přes 400 liber, a půlku platí nájem každému tzn. 2lidi = Zaplaceny nájem, a 20 litrů k tomu na měsíc než zase zaberes, takhle tady zijou hodně romaci.
Za každé dítě navíc min 200 liber měsíčně.
V zahraničí od pomocí státu přežiješ, ne nějaký trapný příspěvek na bydlení. Bohužel to mnoho lidí využívá, ale na druhou stranu chvála bohu za to, že to existuje, protoze každý leden únor není moc práce a jsme doma, takže aspoň vydrzime zase do března bez problémů.
Rád bych ale podtrhnul to slovo, dá se přežít. Neboli vyžit, samozřejmě, že pokud vykouřím dvě krabičky cigaret a vylemptam karton piv, a rád si dám něco z fastfoodu, tak to nevyzijes, ale na nájem, jídlo, energie máš.
@Dixies píše: Více
Jak vysněný? Vždyť jeden z těch tří prcků byl kluk, Max
@ZItu Já jsem do 8 očí nechápala, proč jste na tu z Německa tak vysazené. Nepřišla mi až tak hrozná. Docela hezky se starala o tu holčičku, i jí naučila na kole, na koni. Trochu se s ní odvázala ta holčička. I ta debata s tou maminkou mi nepřišla tak hrozná. Ona to ta maminka myslela dobře, jako že pořád lítá, uklízí a pak jí to sejme. Ale u těch 8 očí jsem koukala, jak se vybarvila
O psech nemluvím, to je hrozný. Nechápu proč s nimi nechodí ven, obzvlášť když jsou oba doma. ![]()
@Sára2020 píše: Více
Kdyby nic jineho, tak to, ze odesla na 10 dnu od trimesicniho miminka, uz o ni vypovida sve…
@Ba412 píše: Více
Ale však od toho ta výměna, je. Že tam přijde druhá maminka. Potřebujou peníze tak proto udělají všechno, to jsou gádže ![]()
Dnešní díl byl smutný. Mladší rodina nežije, ale dobrovolně zahnívá.
@Kelsey píše: Více
Koukáš na Novu ne Voyo? Díky pustím si zpětně.
Za mě taky „smutný“, ale z opačného důvodu. Lpění na postavách, oblečení, rádoby zábavě… povrchnost. Děti opět různě z předešlých vztahů, rozchody a návraty… a hlavně celý díl založený na tom, jak předělat pohodlné, neakční lidi na opak i když o tu změnu nestáli, změnu nehledali a byli ve svém způsobu života, ač usedlém, spokojení oba.
Mně připadali taky smutní ti mladí, spíš mi připadalo, že se bojí zkusit cokoli nového. A asi jsem tedy povrchní, ale ve 23 letech vypadat takto, bez zájmu o svůj zevnějšek a pořád jen v teplákách. Jak bude vypadat ve 40🤔
@Petronilla píše: Více
Přesně to jsem si říkala taky. Neskutečná cuchta. Ani poradit si nedá, žijou jak důchodci.
Myslím si to samé @Petronilla. Ve 23 letech být takhle děsivě apatická. Ta brzo vyhoří. Neříkám, druhá rodina byla pro někoho asi trochu střelená, moc živelná, všude jich plno. Někdo takový hodně aktivní je. Znám to u sebe.