Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1831
6.6.24 10:01
@Dixies píše: Více

To je šílený. Co je tohle za lidi? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
6.6.24 10:47

Mě naštvala ta její matka - jak si notovala s vyměněnou manželkou a pak to slavnostně dceři ještě řekla. :zed: Místo, aby se dcery zastala, tak šla defacto proti ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2112
6.6.24 10:57

jak to stihli? podle popadaneho listi a zelene travy se to muselo natacet na konci rijna nebo zacatku listopadu. a to meli trimesicni dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.6.24 11:06
@enyf píše: Více

Tento díl byl na Voyu o loňské prázdniny. Až teď ho dali do televize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.6.24 11:08

Lidé na FB psali, že teď budou dávat díly, které byly pouze na Voyo. Díly, které daly na Voyo o prázdninách v roce 2023.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
6.6.24 11:20

@Kelsey jezis marja. prave nevypadali jak socky, tak jsem myslela, ze aspon nekdo tam pracuje. v cr s davkama bydlis akorat na ubytovne nebo v hodne levnym podnajmu.
A jeste zivi 2 psy, to bych jim zakazala, kdyz jsou na davkach.neco to stoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19263
6.6.24 11:55
@Petra0009 píše: Více

Já bych se nedivila, kdyby ty psy měli jako množku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19263
6.6.24 11:58

Myslím, že se to točilo 2022, protože v září 2023 se jim narodil vysněný syn :D Pán je dost aktivní na FB a má kolem sebe smečku obdivovatelů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.6.24 12:08

I ona o píše na FB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24815
6.6.24 12:18
:zed: počkej, jakože ta socka má tlupu obdivovatelů!? obdivovatelů ZA CO!?
za celkem deset děcek, když ani jeden nemaká!? to jako vážně!?? navíc ten mistr světa se neuměl o děti postarat sám ani půl dne! a dal to Terce sežrat fest, že si dovolila na pár hodin z toho blázince plného psích ho-en na schodech vypadnout!!

ti psi měli životní prostor pár metrů, povedený sociální německý páreček bych taky zavřela do chodby, aby si to zkusili, jak se takový pes asi cítí…

a dost mě pobavila věta mistra světa prej : No ne, nechodila do práce, ono jí to tak prostě vždycky vyšlo, že byla těhotná a tak :zed: :zed:

a ona prej : Prodavačku!? tak prodavačku bych Nikdy nedělala!!

kráva nebeská
mně se fakt otvírala kudla v kapse, hlavně za to týrání psů, které nebyli schopni ani vyvenčit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7690
6.6.24 12:20

K těm psům, mě zarazilo, že v Německu dle jejich slov kontroluje sociálka, jestli jste dítěti nedali na zadek, ale podmínky psů jsou jim jedno? (Chápu, že na to je zase jiný úřad :lol: ale víte jak to myslím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.6.24 12:21
@Lucy75 píše: Více

Já bych jim ty psy odebrala. Vždyť to nejsou psi do bytu ale ven. Když už jsou doma, tak by s nimi měli často chodit na procházky. Viděla jsem, že měli venku i kočky, ty určitě taky nejsou kastrované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24815
6.6.24 12:22

@Marieke prostě na návštěvu sociálky se uklidí všechny výkaly ze schodů a přilehlých prostor a úředník nic nepozná.. 8)
 děsné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24815
6.6.24 12:23
@topazio píše: Více

no jasný, víš, kolik pohybu a práce takový velký pes potřebuje? vím, že jsi spíš kočičáková ;) :kytka: ale dle mýho i ty kočky se jim tam venku tak nějak množí jako to přijde :zed:
prostě otřesné
nedala bych jim ani éčko, ať papínek táhne makat, když si nadělají celkem 10 děcek :zed: to fakt není normální!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.6.24 12:28
@Lucy75 píše: Více

Já jsem tu už napsala, že ti psi jsou chudáci. A není to první VM, kde jsou zvířata chudáci, hlavně psi. Oni množí sebe, tak množí i zvířátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí