Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě naštvala ta její matka - jak si notovala s vyměněnou manželkou a pak to slavnostně dceři ještě řekla.
Místo, aby se dcery zastala, tak šla defacto proti ní.
@Dixies píše: Více
jak to stihli? podle popadaneho listi a zelene travy se to muselo natacet na konci rijna nebo zacatku listopadu. a to meli trimesicni dite.
@enyf píše: Více
Tento díl byl na Voyu o loňské prázdniny. Až teď ho dali do televize.
Lidé na FB psali, že teď budou dávat díly, které byly pouze na Voyo. Díly, které daly na Voyo o prázdninách v roce 2023.
@Kelsey jezis marja. prave nevypadali jak socky, tak jsem myslela, ze aspon nekdo tam pracuje. v cr s davkama bydlis akorat na ubytovne nebo v hodne levnym podnajmu.
A jeste zivi 2 psy, to bych jim zakazala, kdyz jsou na davkach.neco to stoji
@Petra0009 píše: Více
Já bych se nedivila, kdyby ty psy měli jako množku ![]()
Myslím, že se to točilo 2022, protože v září 2023 se jim narodil vysněný syn
Pán je dost aktivní na FB a má kolem sebe smečku obdivovatelů.
@Dixies píše: Více
ti psi měli životní prostor pár metrů, povedený sociální německý páreček bych taky zavřela do chodby, aby si to zkusili, jak se takový pes asi cítí…
a dost mě pobavila věta mistra světa prej : No ne, nechodila do práce, ono jí to tak prostě vždycky vyšlo, že byla těhotná a tak
![]()
a ona prej : Prodavačku!? tak prodavačku bych Nikdy nedělala!!
kráva nebeská
mně se fakt otvírala kudla v kapse, hlavně za to týrání psů, které nebyli schopni ani vyvenčit!
K těm psům, mě zarazilo, že v Německu dle jejich slov kontroluje sociálka, jestli jste dítěti nedali na zadek, ale podmínky psů jsou jim jedno? (Chápu, že na to je zase jiný úřad
ale víte jak to myslím).
@Lucy75 píše: Více
Já bych jim ty psy odebrala. Vždyť to nejsou psi do bytu ale ven. Když už jsou doma, tak by s nimi měli často chodit na procházky. Viděla jsem, že měli venku i kočky, ty určitě taky nejsou kastrované.
@Marieke prostě na návštěvu sociálky se uklidí všechny výkaly ze schodů a přilehlých prostor a úředník nic nepozná.. ![]()
děsné…
@topazio píše: Více
no jasný, víš, kolik pohybu a práce takový velký pes potřebuje? vím, že jsi spíš kočičáková
ale dle mýho i ty kočky se jim tam venku tak nějak množí jako to přijde ![]()
prostě otřesné
nedala bych jim ani éčko, ať papínek táhne makat, když si nadělají celkem 10 děcek
to fakt není normální!
@Lucy75 píše: Více
Já jsem tu už napsala, že ti psi jsou chudáci. A není to první VM, kde jsou zvířata chudáci, hlavně psi. Oni množí sebe, tak množí i zvířátka.