Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aries6 píše: Více
To je možný, že jí to připadalo uklizený. A já bych to nedělala, protože deset dní bych asi dokázala fungovat i v bordelu, za sto litrů klidně. Ale nešla bych do toho, zas tolik ty prachy nepotřebuju.
@Azeretereza píše: Více
Tak každý to má jinak. Já jsem zvyklá se nejdřív umýt, pak si napustit vanu a pak ze sebe smýt pěnu.
@Snorlaxik píše: Více
Kdybych se nejdřív myla, pak pak už by se mi do tý vany ani nechtělo. Teď už mám jen sprchový kout, ale ve starým bytě jsem se koupala skoro furt, hlavně teda v zimě. Nikdy jsem neslyšela, že by se někdo před vanováním myl, ale to samozřejmě neznamená, že to někdo nedělá. Pro mě nepochopitelný, nicméně jak ty píšeš, každý to máme jinak.
Mi přijde, že v tý vaně se pěkně všechny póry otevřou, odmočí se ta stará kůže, a pak to tím následným mytím všechno smyju a odrhnu.
@smile_xxx píše: Více
Ano, přesně tak. Ale zase by záleželo, jak by to udělala - kdyby se mi to líbilo víc, než to co jsem měla předtím, neměla bych s tím problém. Kdyby mi někdo přeskládal věci, to by mi vadilo víc než vymalovaná stěna, protože já vím, kde co mám a má to nějakej svůj důvod. Okna bych taky nemyla, to nedělám ani doma, max. 1× ročně, takže určitě bych se s tím nedrbala u cizích. Umyla bych hrnce co používám, talíř ze kterýho jím a ostatní at si klidně mají bordel když to tak chtějí. Já bych si spíš užila, že jsem někde mimo, a trávila bych co nejvíc času mimo domácnost.
Já bych tam nešla proto, že nechci někde exhibovat v televizi, ale čistě jako experiment to asi nemusí být k zahození. Ale nechtěla bych, aby můj byt okupovala nějaká veš nebo špindíra, to bych nedala.
@kocourGarfield píše: Více
Viděla jsem s nimi rozhovor, kde ta Eva říkala, že ta Aďa po tom, když se napila byla dost hovorná a pořád z ní tahala „rozumy“ a že nechápe proč to pak na ni vytahovala před kamerou. Přišla mi dost jednoduchá a upřímně jsem měla z toho ten samý dojem, že ta lesba si hrála na „kamarádku“,tahala z ní moudra a pak mimo kameru dělala z toho sceny.Ta Eva říkala, že si myslí, že tam se jede jak v alkoholu, tak i v něčem tvrdším. Což si při pohledu na tu Aďu říkám taky, že na něčem frčí. Ten její přítel říkal, jak Sarah vyprávěla jak velkou mají finanční rezervu, ale než přišli peníze z výměny, tak ji několikrát půjčoval peníze, ukazoval i smsky.Pry to posílal ale na účet s cizím jménem, údajně snad mámy, takže tipují exekuce.Ti jednodušší to ukázali tak jak to je…a to je rozhodně neomlouvám, bordel a zanedbaná dcera je hrozný…ale ty lesby si hrály nejspíš zas ena něco, co nejsou.
@Adull píše: Více
Přesně to si taky myslím, hrály si obě, že jsou v poho, ale proč by jinak lezly do VM. Nevěřila jsem to ani jedný, přišlo mi že přehrávají.
Tyto (nejen) novácké pořady mají strukturu a požadavky přímo ze štábu. Tak aby si i oni mohli vystřihnout co pro finální produkt potřebují.
Píšete, že byste byly víc venku, že byste jim neuklízely..No ale těch několik desítek litrů není zadarmo.
Neznám osobně nikoho, kdo byl ve VM. Ale dobrá kamarádka byla v Malých láskách a jedni známí v primáckém Prostřeno.
Kamarádka do těch lásek vlezla proto, že to bylo nové, pasoval jí termín porodu. A jako mladá prvorodička chtěla mít originální památku. Jako bonus nějaká koruna, ale nebyl to hlavní důvod. Byla z toho dost rozčarovaná ještě dlouho. Další dítě už si porodila v klidu a soukromí.
@topazio píše: Více
Mohl to být jen obal s úplně jiným datem než právě bylo. My občas dostaneme deset vajec v krabičce, na které je datum spotřeby třeba prosinec a přitom je duben. ![]()
@Fiveone píše: Více
Ona pak říkala, že je opruzená,, tak si i myslím, že věděla, že jí to bude štípat v té vodě ![]()
@veria píše: Více
Asi v tom prostě nechtějí spát, jíst, existovat ![]()
@Taktinevím píše: Více
10 dnu se da prezit kdekoliv. Udelala bych jen to nejnutnejsi, urcite bych nikomu nemyla okna nebo necistila vnitrek kuchyne atd.