Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Snorlaxik
29.5.24 21:27
@Kelsey píše: Více

Kde je obhajuju? Jen píšu, že ani jedna vyměněná manželka mi nepřijde v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
29.5.24 21:31

Viděla jsem jen část. Šílený celý. A to nevím asi podrobnosti.

• Citovat
  • Upravit
65365
29.5.24 21:31

Ta holčička malá, te i je líto
A má nádherný vlásky teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
29.5.24 21:32
@Petra Z píše: Více

I ten pes je chudák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.5.24 21:34

Opět se mi připomnělo, proč bych do potravinové banky nedala ani drobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
29.5.24 21:35

Ten bordel, to je hnus. Chudák pes. Není ta ženská nemocná nějak?

• Citovat
  • Upravit
65365
29.5.24 21:38

@topazio no jo, ten taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.5.24 21:39

Výměna točená před svátky v prosinci a v lednici jsou potraviny ze sedmého měsíce. Vždyť to není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
29.5.24 21:43
@kocourGarfield píše: Více

Je nemocná. Potřebovala by psychiatra. Hromadění odpadu je nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
29.5.24 22:16

Té holky mi bylo líto. Že má dítě pleny ještě pochopim, některé děti se hůř odplenkovávají. Ale pít z lahvičky. Podle mě i tu vodu nenapouští do vany předem, ale až když tam sedí, proto se bála horké vody. Mluvit skoro neuměla. Řekla bych, že nakonec skončí taky v děcáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
29.5.24 22:24
@Fiveone píše: Více

A co je špatného na tom, napouštět vodu až když tam dítě sedí? :think: první se přeci umyju a teprve pak dám špunt, ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
7690
29.5.24 22:43

Vždyť tam vytahovala úplně plesnivé a nafouklé věci, přehnané to fakt nebylo :roll: A neznám nikoho s malým bytem, kdo by dával jídlo k záchodu. Tento díl by se měl pouštět těm, co tvrdí, že děti se u gayů a leseb mají hůř než v tradičních rodinách, no tady bylo hezky vidět, čí dítě je zanedbané. Holky asi taky měly své mouchy, ale na tu šílenou ženskou teda neměly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
29.5.24 23:41

Točili mě všichni účastníci, mimo dětí, ty za to nemůžou. Starší pár byl dost primitivní za mě, taky podle toho ta domácnost vypadala, to bylo neuvěřitelný. Nechápu jak někdo může mít doma takovou skládku, teda každej ať si má doma co chce, ale proč si proboha ti lidi neuklidí, když ví, že se u nich bude natáčet. Přeci musí vědět, že není normální mít jídlo vedle záchoda, neřeknu kdyby tam to místo nebylo, ale když to trochu vytřídí, tak místo na pár krabic mlíka, brambory a vajíčka se najde. Měla tam dvě plata v koupelně, něco ještě v lednici, jsou tři lidi, na co tolik vajec, když nemám doma na to místo. No katastrofa, normální člověk asi nebude vyprávět jak chodí na swingers, jakkoli na tom nevidím nic špatnýho, ale asi o tom nebudu mluvit do televize nebo s úplně cizíma lidma. Ale jak říkám, tahle rodinka byla spíš primitivní a jinak žít neumí. Kdyby v tom nebylo to dítě, tak ať si tak klidně žijou. Ale holčičky je mi líto. Bude úplně stejná.
Sarah ok, ale přišlo mi že dělá z komára velblouda, za mě dost přehrávala. Taky jsem nechápala proč vyhazuje některý potraviny, který nebylo nutný vyhodit. Za sebe bych v cizím bytě udělala jen to nejnutnější, nepíglovala bych tam, nevím proč to dělají a fascinuje mě to už dlouhodobě. Proč bych měla někomu uklízet jeho svinec. To bych radši byla furt venku než se brodit cizí špínou. Ale tam moc účastníků ven příliš nechodí. Spíš to tráví doma jak buchty.
Adéla taky docela v poho, ale nějak jsem jí to nevěřila. Ve finále možná z tý čtyřky byla nejnormálnější.
Fotr popelář klasika, takhle nějak si představuju popeláře (nic proti nim). Spolu s ženskou žádný bedny, nic nevymyslí, proto žijou tak jak žijou. Že jí dává prachy na příděl naprosto chápu. Mě by to totálně nas.ralo kdybych viděla, kolik se toho vyhodí. Taky úplně nechápu, že je někdo takový prase, že nechá v lednici tolik otevřených a prošlých věcí a vůbec to neřeší, vždyť to musí i smrdět. Myslela jsem že je normální tak jednou za dva týdny tu lednici projít a vyházet, práce na deset minut. Zrovna dneska jsem to dělala. Je skoro úplně prázdná. Ale přijde mi logičtější nakoupit když mám prázdnou lednici, než do plný cpát ještě další nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
29.5.24 23:49

@Azeretereza Jo, to jsem taky nikdy nechápala, proč ty matky v těch cizích bytech uklízí nějaký dlouhodobý bordel? Bych se na to mohla vykašlat :mrgreen: Oni to snad mají od přikázané od TV štábu, jinak to nedovedu pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
29.5.24 23:56

@veria taky si myslím, že to mají asi nějak určený, nevím. Ale zas jak by je k tomu donutili. Ja si spíš myslím, že tyhle píglovačky, co se hlásí to těchto pořadů, to mají jako obsesi a jedinej zájem, takže jednak vlastně se jinak nezabaví a jednak to považují za velkou hodnotu, takže mají potřebu se v televizi předvést, jaký jsou holky šikovný čistotný. Já jsem sice taky, ale u sebe doma. Cizí špínu bych neuklizela. Jak říkám, jen to nejhorší. Asi dokážu pochopit, že jsou lidi líný a nevadí jim bordel a špína, každému co jeho jest, co ale nechápu je to, že si nejsou schopni uklidit ani před natáčením takovýho pořadu, kterej má přímo za úkol co nejvíc rozmáznout nedostatky v domácnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí