Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45690
30.5.24 00:02

@Azeretereza Presne no. Me kdyby mel navstivit tv stab a natacet mi doma, tak tyden pigluju jak diva. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
30.5.24 00:07
@Azeretereza píše: Více

Hodilo by se mi jednu pozvat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.5.24 06:11

@Snorlaxik Podle reakce té holky to vypadalo, že napouští teplou a pak studenou a ne rovnou nastavenou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
30.5.24 06:19
@Fiveone píše: Více

Tak to bych do toho taky jen tak nevlezla. Přesně tohle nesnáším
Navíc před tím, než se jdeš koupat, se máš normálně umýt.

• Citovat
  • Upravit
44197
30.5.24 06:34

Nebo jim blbne kotel, že se voda z ničeho nic přemění. Děje se to kotlů s průtokovým ventilem, u ostatních když je špatný tlak vody a v panelácích, kde není kotel v bytě, ale v centrální kotelně, v časech, kdy se fakticky koupe velké množství lidí a celkově se používá městská voda. Není to nic neobvyklého a je potřeba být obezřetná v tomto směru a naučit to i děti.

Co se týče bordelu, může to být pomocné kritérium diagnostiky některých nemocí. S udržením pořádku mají problém dospělí lidé s depresí, ADHD, PAS. Je ale potřeba vyloučit objektivní příčiny jako velké množství malých dětí, péče o starou osobu, která by brala nepřiměřené množství času a třeba i to, že člověka nikdo nenaučil v dětství uklízet. Neměl ty správné vzory ve vlastní rodině.
Na to, jak si uspořádat a uklidit domácnost existuje velké množství literatury.
I malý byt se dá uspořádat tak, aby v něm bylo útulně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
30.5.24 08:05
@Snorlaxik píše: Více

Tak to jsem nikdy neslyšela. Když jsem měla vanu, normálně jsem si do ní vlezla a potom jsem se osprchovala. Ne předtím. To mi nějak nedává smysl. Není to bazén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
30.5.24 08:06
@1Pears1 píše: Více

Myslíš že tyhle lidi napadne hledat si nějaký informace v literatuře? Tomu nevěřím. Ono by to šlo, Sarah to ukázala že se tam ty krámy vejdou, ale druhá paní to tak prostě nechce a nehne s ní ani pár volů. Ta chce mít svůj bordýlek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25172
30.5.24 08:16

Taky to nedělám. Napustím a pak tam vlezu. Nelezu tam obalená hlínou. Když už jdu třeba ze zahrady a mám špinavé nohy, tak ty si teda opláchnu.

Ale každý má zvyklosti jiné a většina je naprosto logicky přesvědčena, že ty jejich jsou správné. Přitom je to asi jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25172
30.5.24 08:17

@1Pears1 Ona má očividně problém s hromaděním věcí. Možná jako dítě nic neměla, vyrostla ve velmi skromných podmínkách, tak si to takhle „hojí“. Je prostě nemocná a sama to nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25172
30.5.24 08:21
@veria píše: Více

Ono je klidně možný, že ona uklízela, ale po svém. Možná to tam za běžného režimu vypadá ještě hůř. To jídlo u záchodu ale bylo fakt hnusný. Většina lidí ví, co z toho záchodu lítá, když se spláchne.

A jak někdo píše, že by tam neuklízel. Mě to by to po pár dnech asi tak nedalo. Pokud tam mám fungovat a pořád mi něco překáží, tak to prostě chci mít podle sebe… ano, nevím, jak v cizí domácnosti a asi to nikdy nezjistím (do VM bych nešla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
30.5.24 08:34

Takže pak spokojeně ležíš v tom svém potu, antiperspirantu, prachu apod, co máš za celý den na těle? 8o vždyť i před bazénem se jdeš prvně vysprchovat.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
30.5.24 08:59

Vzhledem k tomu že už se to vysílání rok zpátky ( je to starý díl ) nevíte jestli nejde najít, zda byl v té rodině nějaký posun, nebo jestli jedou stále dál stejně??? ( pokud je to natáčené prosinec 2022). Už ten díl údajně v TV byl před rokem.

Příspěvek upraven 30.05.24 v 09:01

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
30.5.24 09:00

Jinak osobně si myslím, že bordel a nevhodně umístěné potraviny budou v té rodině asi ten nejmenší problém. Jen je to asi nejvíc v té TV vidět.

• Citovat
  • Upravit
45690
30.5.24 09:07

Ja teda nevim, ale na stavbe ani jinak fyzicky nepracuju, takze pot a prach budou v te vode v homeopatickem mnozstvi ;) Taky se sprchuji az po vane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
30.5.24 09:27

Před bazénem se jdu prvně osprchovat, protože ostatní lidi. A když se v bazénu neosprchuješ, všechna ta špína reaguje s chlorem a dělá to ten smrádek na hladině bazénu. To jaksi ve vaně není. Takže ten důvod, proc se před bazénem sprchuju, je úplně jinej. Doma jsem se nikdy před koupáním nesprchovala, klidne se vylouhuju ve svým potu, antiperspirantu, prachu apod. Vyráchám se, ohřeju, zrelaxuju, a to mytí samotný nastane až na konci. Nemyslím, že můj pot a nachytaná špína za celej den je natolik radioaktivní, abych se v ní nemohla vymáchat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí