Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio píše: Více
Hele asi jo… sběratelka od popelnic se zálibou ve swingers a dítě, co vydává jen zvuky ![]()
@Magical-eyes no já se snad dneska budu dívat, to teda zní děsně…
Chudák holčička, zasloužila by si milující rodiče a ne ty dva primitivy.
Obě vyměněné ženské jsou strašné. Jedna je jednodušší a druhá se zase předvádí u ledničky a dělá ze sebe lepší a vyhazuje i potraviny, kterým nic být nemusí jen kvůli době spotřeby.
@Snorlaxik píše: Více
Vždyť jsou to špíny. Proč by si vymýšlela, že je jídlo prošlé? Lednice byla humus, z ní bych si žádné jídlo nevzala. A ještě ty špíny mají jídlo na WC. ![]()
Doufám, že zaúřaduje sociálka.
@Kelsey píše: Více
Tam bych nebyla ani minutu. Jsem ráda, že v rodině a mezi přáteli nemám žádné takové primitivy.
@topazio píše: Více
Třeba proto, že vajíčka vydrží mnohem dýl, než je uvedeno na obalu. Takže mohly být úplně v pořádku, kdyby je zkusila rozklepnout.
@Snorlaxik píše: Více
Vždyť byly prošlé velmi dlouho. A já bych z té domácnosti nich nejedla, ještě bych dostala nějakou střevní nemoc.
Bože, jídlo na WC, všude veteš. Vypnula jsem to po scéně v koupelně. Taková krásná holčička a je vidět, že je úplně traumatizovaná. ![]()
Co to říkala že ten sedmnáctiletý syn šel dobrovolně do DD?
![]()
@aiwwa píše: VíceŘíkala, že byl problémový. Tomu nevěřím. Je lepší, že je v DD. Nemusí žít s těmi primitivy.