Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65201
12.5.24 11:17
@Anna766 píše: Více

Myslim konkrétně ty dva, byl argument, ze vysokoškolsky vzdelani huli těhotné pod nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148692
12.5.24 11:19
@vokishka píše: Více

Aha. No, vysokoškolské vzdělání taky nezaručí to, že se lidi budou chovat nesobecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65201
12.5.24 11:40
@Anna766 píše: Více

To uz nikdo zpetne nezjisti, jak to u nich bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148692
12.5.24 19:30
@vokishka píše: Více

To ne. Ale znala jsem třeba zubaře, který měl nakouřeno i v ordinaci. Udělal pacienta a zapálil si. Prsty mu smrděly od cigaret. To taky není člověk zrovna bez vzdělání. Pamatuju na škole jak jedna sborovna byla kuřácká a když se otevřely dveře, vyvalil se kouř. Dneska nemyslitelné. To samé v kancelářích a všude, ať tam seděli spolu kuřáci, nekuřáci, ženské, chlapi, všechno jedno.
Jsem jedině ráda že ta doba už je pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13206
12.5.24 21:04

Tak je to závislost a celkem vytrvalá. Víc je těch neúspěšných, kteří chtěli skončit, ale nedokázali to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
15.5.24 20:25

Bartošovi vypadají přibližně na 55 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39650
15.5.24 20:32
@topazio píše: Více

Taky jsem si říkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
15.5.24 22:27

Kurrrrr… s tím psem mě tak nas.rali :cert: :cert: to krmivo, bože to někdo fakt psovi dává? 4% masa, tomu vychrtlýmu psovi, kterej je evidentně nemocnej a nic s tím nedělali. Katastrofa. Nechápu na co ta blond dlouhovlasá buchta žárlí, na toho vycinkanýho línýho pupkáče? To je sen každý ženský no. Přitom ona vypadala docela dobře, i když teda v obličeji byla na 44 let strhaná jak indiánská babička.
Druhá strana ok, na mě moc plačky, těžko říct jak moc upřímný to je. Ale fungovali, vypadali jako normální, usměvaví lidi. Ten mladej měl krásnej úsměv :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
15.5.24 22:45

Kdyby mi někdo řekl, že tý blondýně je 60, klidně bych mu věřila. Jak se chudák ptala toho chlapa, jestli jeho žena žárlí, protože ona má pověšené svoje akty na zdi. :) To mě pobavilo, ta měla starosti babča.
No a ten pejsek, to snad ani nekomentuju. Nechápu, proč si takoví lidi musej, prostě musej toho psa pořídit, pomalu nemají co žrát, cigára si taky nezvládnout odpustit a kecy jako že odmítají investovat kvalitní žrádlo do voříška… To člověk, který má rád psy nepochopí, radši bych já nejedla, jen aby se ten pejsek měl dobře, obzvlásť, když je z útulku, asi nic moc hezkého nezažil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2112
16.5.24 08:08

Liny to je, zuby hrozny, vecne na uradu prace, psa nevyvenci, s ditetem ani do skoly nedojde pesky, kouri dve krabky denne, ale jeho zenska na nej zarli :D A jeste tam tvrdila, ze ma 130 kilo. To urcite, ten ma minimalne 150. Kde nechala oci a rozum 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
16.5.24 08:20

Ti dva s tím psem sice hrozný, ale alespon mi přišli tak nějak upřímní. Blondýna s manželem, mi naopak nějak nesedli.ona falešná, on uplakánek, jak to bez ní nemůže vydržet, přitom kupuje cizím babám parfémy a mrká na každou co potká :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.5.24 10:10
@boball píše: Více

Z něj jsem měla pocit, že jí už určitě podvedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
16.5.24 11:52
@topazio píše: Více

Je to takový typ podvratáka, taky myslím, že tahle žárlila oprávněně. Ale, do jiných si kopnout musela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
16.5.24 15:55

Tak by mě zajímalo, zda Martina (vyžilá blondýna) opravdu měla jen a pouze to jedno dítě… Taky jsem nepochopila, proč dobrovolně a navíc formou nájmu žijí v takovém hnusném, plesnivém, vlhkém baráku u silnice bez pěkné zahrádky pro malého - dobrovolně, platí ještě i nájem a prý to opravuji - proč opravují nájem? Tam je potřeba hodně oprav, už jen ta okna… :roll: Co se týká psa to mě vytočilo - neber si psa, když ti pak nikam nesmí, spí v plísni u profukujících hnusných starých vchodových dveří, žere nejlevnější granule a on ještě že na přilepšenou dostane sem tam i rohlík!!! Ku*va rohlík? :cert: :zed: :zed: Já našemu psovi vyvařuju, protože ho granule nadýmají, tak aby neměl prdíky, tak mu vařím a oni že rohlík… :zed: ono výjde levněji kolikrát i koupit skelety, prasečí nohu apod co se prodává jako odpad a vyvařit to psovi s těstovinou (našeho i rýže nadýmá), hodit mu tam i mrkev… Pokud do psa nechceš investovat peníze a ani čas, pak si ho nekupuj, prosím nech ho být, vezme si ho někdo jiný…
Taky by mě zajímalo, zda tomu malému už tak nepodkuřují :think: nijak to tam vlastně pak nekomentovali, zda to budou dodržovat, nebo ne.

Druhá rodina ten chlap jak furt brečel, no nevím, :roll: neupřímné, asi máslo na hlavě a bál se. Mě by se nelíbilo, kdyby můj muž kupoval kolegyni parfém - snad se složí všichni a koupí kolektivně něco, ale ne z rodinného rozpočtu za litr parfém, že měla narozeniny - ehm, no to tedy ne - a kolegyni autoklempíř kupuje parfém? :think: jakože velká firma a paní někde na recepci, nebo účetní? :think: Ale mě celkově chlapi, kteří okatě čumí na jiné ženské nesedí… čum at to není vidět, nebo raději nečum vůbec :nevim:

Nicméně byla to méně drsná výměna, byly tam fakt horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7690
16.5.24 16:12

@chs.jasmin Tak můžou to opravovat s tím, že si to později koupí…Nebo tam bydlí za úplně nízký nájem. V minulé řadě taky bydlela jedna rodina v takovém baráku a opravovali si to i v nájmu (akorát teda nešlo vidět, že by tam něco opravovali a tady u těch taky moc ne). Ačkoli jsem někde četla (možná to bylo i tady), že někteří lidi v bytové nouzi platí normální tržní nájem i v takových barabiznách (majitelé jsou tzv. obchodníci s chudobou), protože do normálního bytu by je nikdo nechtěl jako nájemníky…těžko říct.
A taky si říkám, jestli ona fakt měla jen jedno dítě. Možná má i nějaké starší, které už s nimi nežijí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí