Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelsey píše: Více
Me prijde, ze ji smatla jedna noha..
A ujizdi oko. Ale tak za to nemuze. Narozdil od postizeni uklidem. ![]()
Masakr ta blondýna
chudáci děti a manžel. Nevědět kde je Dublin, je síla
a ten její úklid zralé na psychiatra. Nemakačenko si najít práci, ale buzerace úklidem ji jde na 1. Další exemplář do sbírky exot výměny ![]()
Tak za mě Irská rodinka super a pohoda. Tatínek z Liberecka taky fajn.Nooo a ta sterilní hysterka by měla jít makat a přešly by ji ty pikačoviny, kterýma znepříjemňuje život svým nejbližším
A nebo jak tam ten malý kluk vyprávěl, jak zmlatila toho tátu
on se z toho snažil udělat jakože sranda musí být, ale nějak jsem cítila, že to zase takova sranda nebyla ![]()
Teď je otázka, jestli je omezená, protože se uzavřela v domácí bublině a posedlostí úklidem. Nebo taková byla vždy.
@Kelsey píše: Více
nevidela som to, ale myslim si, ze ktokolvek by do vymeny isiel, nasli by jeho slabost a dali by jej priestor. resp. by na nej postavili dej tejto show.
takze si myslim, ze to, co tam podaju nie je celkovy obraz cloveka. v skutocnosti vobec nemusi byt „posadnuta“.
@smile_xxx Tak s tím jídlem to tak tohle etnikum asi má všeobecně, slyšela jsem od vícero lidí, že ohřívané nejedí a co se nesní, to se hned vyhazuje.
@Mkmkz píše: Více
Tak se na to podivej. Sama tam o tom mluvila. Jak porad uklizi (napr utira prach dvakrat denne) a jak cely den chodi a hleda smouhy.
@Monchichik píše: Více
No maji na to prece socialni davky ne? My, co si kazdou korunu musime vydelat to takto nemame. Aspon ja tedy ne, co zbyde se zchladi a da do lednice nebo rovnou do mrazaku.