Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
14.3.24 18:46

Já už jsem tak trochu alergická na „ty děti za to nemůžou“. To sice nemůžou, ale vyroste z nich jenom stejná lůza, jako jsou rodiče. Ta nejstarší holka byla regulérní retard a ten zbytek normální opičky, tady není co zachraňovat. Osekat dávky na minimum a podvázat, jiné řešení není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
14.3.24 19:01

@terien Jak se nepostarají o jedno dítě, tak by nastoupila chemická kastrace, protože akorát ty děti přibývají a co z toho roste vidíme. Dávky bych jim nedala žádné, oba do práce, děti školka, škola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
15.3.24 12:45

S těmi léky to maminka od psychiatra asi blbě pochopila, podle krabičky na 90% Ritalin na pozornost ve škole, ne na chování (podle mého laického uživatelského vědomí). Druhá Martina za mě hrdinka, byla dobrá, že to dala. A její Vašek byl sladkej, ten táta, jak se snažil. Druhou rodinu nekomentuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
15.3.24 14:06
@1Pears1 píše: Více

Vím jakou výměnu myslíš, tu jak ten kluk ukradl prachy na nájem. Jako sice to byla taky síla, ale nedá se to srovnat. Takových rodin je, ty děti tam byly schopné při správném přístupu spolupracovat, byly prostě sociálně úplně jinde, nebylo tam spoustu věcí v caiku, ale to co bylo teď, to nejde srovnat. Tyhle děti byly sociálně o hodně víc mimo, úplně o něčem jiném, než v rodině kterou zmiňuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65172
15.3.24 14:07
@sestra-eve píše: Více

Tak ono to s tim chovanim souvisi. Znam par deti, co ho braly, a kdyz vyprchavala účinnost, byl to dicela des. Do vsehi treba mlatili, behali po tride, zduvhali do decek, neustale vykrikovali, nekam treba kezlo. Znala jsem kluka, ktery obesel tridu a kazdeho prastil po hlave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
15.3.24 16:32
@vokishka píše: Více

Však jo, já to taky znám, mám doma a přesné tahle reakce po skončení účinnosti Ritalin je, u nás kombinujeme s jiným lékem právě na chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.3.24 12:53
@Bibiana 1 píše: Více

Tito lidé nebudují ale demolují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
16.3.24 13:09
@topazio píše: Více

A ac maji nizky intelekt, jsou velmi dobre orientovani v soc. davkach. Predevsim v tom smeru na co maji narok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.3.24 18:53
@Ba412 píše: Více

Oni si radí navzájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
19.3.24 08:12

Tak jsem konečně viděla celý díl a mohu říct, že mi jí je trochu líto. Očividně nepochází ze stejných poměrů, třeba jen o trochu lepších, ale s rodinou moc v kontaktu nebude, jinak by jí snad pomohla odejít.
Za 6 let života v této komunitě jsem podobných rodin viděla spoustu. Děti absolutně bez kázně. Viděla jsem děti nadávat svému dědovi. Viděla jsem byt, který byl absolutně zničený. O parapet típali cigarety apod..Když nechtěli, do školy se nešlo. Většina hrála automaty, fetovala apod.. A že by nebyl toaletní papír jsem taky viděla( utírali se letákama). Ale trochu mě mrzí, že když jí to došlo, tak tu výměnou nevyužila k odchodu od něj. Mohla požádat štáb, aby jí přivezl děti. Mohla požádat náhradního manžela, aby jí pomohl s azylem, neudělala nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
19.3.24 08:54

Uz jste videly novy dil?
Ta blondynka je zrala na psychiatra. Je to celkem vyzivne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
19.3.24 08:56
@VitaminC píše: Více

Já to uvidim až příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
20.3.24 15:01

Teď jsem teprve viděla ten díl se Šeherezádou. 8o Ta kočka, co utekla, to vyhrála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
20.3.24 15:02
@VitaminC píše: Více

Souhlasím 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.3.24 16:48

Od příštího týdne půjde Utajený šéf. Manželky budou mít na čas pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí