Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7690
14.3.24 08:06
@Bibiana 1 píše: Více
Řekla kdybych omylem otěhotněla. Vážně smutné. 4 děti, nezvládá je, ale antikoncepci asi nezná.
Kdyby se někdo dětem věnoval tak by to bylo jiné, akorát ta největší, tam asi fakt nějaká retardace byla. A paní taky mentálně trochu jinde. Naopak chlap vychcanej jak mraky.

A paní ze Znojma určitě nebyla rozmazlená, naopak to zvládla v pohodě, já bych odešla hned. Dokonce to ani neukončila ona (myslela jsem, že jo, když se psalo, že to skončilo dřív-dívala jsem se až včera, jen jsem už předtím četla diskuze), což se divím, bylo by to úplně pochopitelné v takových podmínkách.

S tím bytem je to též mazec. Taky máme teď prázdný byt ve špatném stavu takže ho ani nenabízíme k nájmu, ale proti tomuhle je to teda luxusní palác. Tak doufám, že je tam majitel třeba nechává jen za nějaký snížený nájem s tím, že oni si to sami opravují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
14.3.24 08:09

@1Pears1 to by ale musely ty sociální pracovnice tam přijít.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
14.3.24 08:14
@1Pears1 píše: Více

A kam chodí tatínek vypařující se na několik dní pryč? Do bordelu? Vždyť on sám říkal, že chodí hrát bedny. Jestli z dávek nebo před stihne nějakou levotu je asi jedno.

A pokud toto jsou pro sociální pracovnice běžné rodiny, proč tedy nemají jejich dohled? Proč ty děti nechodí do školy, pravidelně?
Proč s tou nejstarší dcerou se nepracuje- pomoc neziskového sektoru, pokud na to ty rodiče nemají inteligencí?

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
14.3.24 08:17

@Marieke on má těch dětí 8 :nevim:

• Citovat
  • Upravit
45690
14.3.24 10:27
@arinecka píše: Více

A co tam je zvlastniho? Sdili tam prevazne videorecepty, osobniho skoro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8212
14.3.24 10:52
@1Pears1 píše: Více

Tu starou výměnu o které mluvíš paní zvládla, protože děti byly sice zanedbané, ale nějaké inteligenční zrnko tam bylo, proto chápaly co po nich chce.Tady už bylo vidět na pohledu, že jsou total mimo, otázkou je jestli to je genetickou dispozicí po rodičích nebo tím, že kdo ví co brala, když byla těhotná. Přišla mi jako obyčejná fetka, co výměnu ukončila ani ne tak kvůli dětem nebo, že ji bylo líto jak ona žije, jako spíš kvůli tomu, aby si mohla obstarat fet. A to její kroucení v koutku byl spíš absťák.
Máš dojem, že ti co „vybádaly“ tebou zmiňované výchovné principy, že dětem stačí místo hraček věci běžně používané v domácnosti, měli opravdu, na mysli polena na zátop, vrtačku nebo nůž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
14.3.24 11:04
@Adull píše: Více

Mě přišlo, že byli na fetu oba. Ta se furt kroutila a byl úplně mimo. On se pořád smál jak kretén. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.3.24 11:07
@Marieke píše: Více

Ano ta se ve Znojmě měla opravdu, jak na dovolené. A byla úplně v šoku z toho, jak to jinde funguje.Ten malý Vašík si po čase s ní i chtěl hrát :srdce:.Ani se jí nestýskalo po dětech, ale jen já a Milan mi kytku nedal. A Milan se mnou netráví čas, já to tak nemám, horká voda letěla kolem mě. Je intelektuálně hooodně nízko, ale i citově. Asi nezažila nic jiného, ale celé je to tragicky smutné. Chlapovi už ani korunu ze soc. dávek, ale potravinové poukazy, hmotnou pomoc a nej nej
zaplatit za ně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.3.24 11:13

Já už bych byla na mašli teď a možná i úplně bez dětí. Milan by mi úplně stačil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.3.24 11:20
@kocourGarfield píše: Více

Přesně:máme cca rok vši, tak školu vynecháme? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.3.24 11:23
@veria píše: Více

Nooo tý zrovna ty recepty věříme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33597
14.3.24 11:28
@veria píše: Více

Nic? Ve vymene ze sebe delala chudinku, co se nikam nedostane, na vse je sama, chlap na nic. A na FB velka stastna rodina, chlap lasecka…To ti neprijde divny? Ze zenska, co pusobila jako naprosta troska, bez chuti do zivota, ma na profilu tolik pratel, pridava fotky a recepty? Deti diplmom, pritom ve vymene nesmely ani do skoly. Proste lharka jak vysita. A on taky, proto se ve vymene porad tak blbe poskleboval. Ted somruje po netu nabytek pro deti a vsichni jsou podle ni i toho jejiho blby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
14.3.24 11:36
@Šmoulice píše: Více

A co měl tak dělat? Jeho jediný cíl bylo vydělat 150 000 Kč výměnou.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
14.3.24 11:37

Tak udělat si umělý profil na FB snad není problém ne?
A raději být chudinka z DD než osoba nezvladajici své děti. Osobně profilu ba FB nevěřím, stejně jako té chudince.
Jim obou bylo jasné, že to " schytají". On po 17 l na dávkách s 8 dětmi musel být zvyklý.

Stejne jako věděli OBA že mají vší, štěnice.
Bylo jim to jedno. Šli po penězích.

• Citovat
  • Upravit
45690
14.3.24 11:43
@Bibiana 1 píše: Více

No tak tam dava videa receptu no, nepise tam, ze podle toho vari. Takze neni co verit. To dela kdekdo.
Ja jen ze nekdo tady psal jak ma podle FB super zivot, tak nic tam neni. Prozkoumala jsem za vas, neni zac :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí