Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@1Pears1 píše: Více
Tobě na těch děckách nepřišlo nic vadného? ![]()
Tak to seš asi slepá. Už teď je to banda chudáků, kteří jsou do života úplně nepoužitelní.
Jsem si původně myslela, jestli všichni nejsou nějak postižení.
Já tu náhradní maminu docela obdivuji. Bych tomu smradovi vyrvala tu vrtačku z ruky a jednu mu bych čáchla po hubě. ![]()
Se to chovalo hůř jak zvířata.
A lidi můžou žít skromně … ale čistota je jenom jedna! Švábi, vši doma, bordel, humus
![]()
Všichni absolutně žádná hygiena. To je na blití prostě.
A vůbec se té Martině nedivím, že nechtěla nic uklízet ani přeorganizovat. Takovej prasečák nemá smysl ani uklízet.
A jestli ti to opravdu přišlo jak píšeš, tak si ani nechci představit, jak žiješ ty …
@Šmoulice píše: Více
Přesně, ta maminka ze Zlína má můj obdiv.To byla smečka, ty děti nikdo nevychovával, žádná pravidla. Místo hraček a her mají vrtačku, nůž a kamna.Jo a vlastně ještě megaplaz.tv.A sedmnáct let sypat soc. dávky do automatů, protože za 20tis nemá smysl chodit do práce? A kolik by si představoval při svém vzdělání a manuální zručnosti? Asi jak nějaký ing či jaderný fyzik
@Šmoulice píše: Více
Jeee pardon, já je pořád cpu do Zlína
Když Martina a Martina
,tak ta s čepicí má můj obdiv
Ty jo, nekoukala si na jinou vymenu? Jinak to neni mozny. Deti horsi jak zvirata, pro tebe ok. Martina ze Znojma to zvladla vic nez dobre, pro tebe rozmazlena panicka. Vubec se jo nedivim, ze tam nechtela byt s detmi sama, vzdyt to byla banda malych psychopatu od kterych nevis co cekat.
@arinecka píše: Více
Každé z těch dětí by potřebovalo spec. péči, odborníky a max. času se jim věnovat. Jestli to tedy ještě nějak vůbec lze napravit. Té nejstarší je devět, ale chování jak…A jak Martina(buldozer)ještě říkala:no kdybych náhodou otěhotněla, nevím, jak bych zvládla paté dítě? Neeee ![]()
Jen bych podotkla, že vši se pravidelně vyskytují i v naší nóbl školce na Praze 1.
@Bibiana 1 píše: Více
Pate dite do tohohle by uz bylo fakt na masli. Zajimalo by me, jestli si on bere tech dalsich pet deti co ma ![]()
@1Pears1 viděla jsi ten záběr na tu vanu plnou vší, když vydrbala té holce tu hlavu? To neměli den.
A promiň, pokud vím, že máme vší, tak to hlídám.
Jasně, vší můžou být… Ale musím k tomu nrjak přistupovat.
S. dětmi, tak on ale otázka,.co se tam děje bez kamer.
Hračky ZADNE - nikdo z nich- nemají, protoze je dítě neházelo do rybníka. Wtf.
To ti připadá ok?
Oni krom mega plazmy vší, švábů toho doma na neměli. Rozhodně ne milující a podporující prostředí.
Mně tedy ty děti přišly dost mimo. Ano, výchovou a prostředím v kterém žijou.
To na vzor do života a formování bohatě stačí.
A pokud je maminka heéérečka, tak potěš koště.
Docela by mě zajímalo, co se tam dělá x let, kdy tatínek sedel na dávkách a nepracoval. Dětem se zřejmě stále nevěnoval.
Příspěvek upraven 14.03.24 v 07:06
Jako chudáci děti, ale chudáci i my všichni, co je živíme ze svých daní, a ještě to ukazují v televizi…
Co si ty děti vezmou do života? Že do školy se nemusí, že pracovat se nemusí, že uklízet se nemusí, hygiena žádná, že ničit věci je normální… Jak se asi budou chovat v pubertě a později?… a každý z nich pak bude mít dalších pět dětí se stejnými návyky…
Příspěvek upraven 14.03.24 v 07:07
@kocourGarfield píše: VíceŘeka bych, že jejich nejoblíbenější hračka je vrtačka, mají zdi jak ementál
tak to mas zvlastni pohled, kdyz ti to prijde ok. Ta druha Martina je dobra, ze tam vydrzela, ja bych se otocila a nazdar, zhyckana mi neprisla, ze se tam stitila, divis se, ja ne. Taky bych tam nejedla, natoz spala, fuj.
Ta domacnost uplne mimo. Oni taky, vedi, ze maji vsi a neresi, jdou s tim do TV, pusti k sobe cloveka a ona jede do nove rodiny, vzdyt jim to tam mohla natahat, jak vsi tak ty rusy! Tohle se nedela. Deti maji leky, samy si je berou, nikoho neobeznami s touhle informaci..deti byly zanedbane a naprosto nevychovane, vzdyt tatinek moc dobre vedel..sam i rikal, ze jsou nezvladatelne, proc asi..pry neprisly mi prehnane divoke, byly jak kdyz vyrustaji samy nekde v lese…ani hreben v te rodine nebyl. Deti vyrustaji v absolutne nepodnetnem prostredi a podle toho taky vypadaji. Nejhorsi je, ze z tohohle vlaku jen tak nevyskoci a vyroste z nich to same..
@Dixies tak ono akční kluci, bez hraček co mají dělat?
Máma chodí zatopit, tak tahají dřevo, vrtačka dělá zvuk. Kdyby měli normální rodiče, které je umí usměrnit, dát hranice, atd… tak by dle mého vypadlay ty děti jinak v chování.
Líto mi bylo té holčičky. Ta by potřebovala péči, protože to budou velmi těžko dohánět.
Nevím kdo tam jedl ty léky na agresivní chování.
Pokud sociálka nezasáhne. Tak je to definitivně úplně zbytečná instituce u nás. Neříkám, že jim mají vzít děcka a rozdělit matku od dětí. To ne. Ale matce a děckám pomoct, najít jim azylový dům. Ona sama to nedá. A naučit ji přes intervenci postupně, jak se o děcka starat. Stejně to jsou další lidi, kde se zbytek jejich života budou cpát dávky. Furt je bude někdo dotovat, protože nebudou nikdy soběstační. Ten chlap je parchant. Natrckat si 8 děcek a hrošit se 17 let na dávkách. Házet to do automatu a pak rodinu deptat. Přece nebude dělat za 20 tisíc, když dostane víc. To je normálně na pěst, když toto nějaký podobný šmejd řekne. Zpětně bych mu vše vyčíslila, ať to vrátí. Za ty automaty.