Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sadman píše: Ženský, a co sex za 150000? Vy zadané…
Tolik peněz nemůžu teď dát. ![]()
@Pitřice píše:
@ahhotep Ahoj taky jsem na to koukala s otevřenou pusou, jak tak může někdo bydlet. Přitom ten pán mi nepřišel jako úplný „špinavec“, spíš ona nebude fungovat. Přišla mi jako nějaké zvířátko, co se krčí v rohu. A ty zanedbané děti
Na FB píšou, že je fetka a její chování tomu vlastně odpovídá. I to ukončení už 5 den.
Zato ty děti
. To nebyly děti ale zvěř. Vedle nich by byl i Mauglí jaderný fyzik ![]()
@arinecka píše:
Já ne, ale jak je vidět, lidí se najde dost.
Jsou tohle ještě lidé?
@aiwwa píše:
Tolik peněz nemůžu teď dát.
Manža nepůjčí? Škrt jeden ![]()
@Matt 02 píše:
Ona byla úplně totálně psychicky zničená, úplně totálně na dně a myslím, že to z velké části je i vina toho chlapa, bylo mi jí spíše líto. Potřebovala by nějakou odbornou pomoc a minimálně na dobu, než se dá trochu psychicky do kupy, tak děti odebrat. To byl fakt mazec.
Souhlasím. Ve finále mi bylo té ženské líto. Moc pěkného toho nezažila. Potřebovala by pomoc - psychickou i jakousi sociální, aby věděla, jak vést domácnost, děti ke školním povinnostem…Ten její chlap byl kre…én na entou, úplný vůl, bych ho praštila polenem
![]()
Nevíte, jak je to s těmi penězi při předčasném ukončení? Někde jsem četla, že nedostanou nic. Jakože ani jedna dvojice, nebo jen ta, kdo to ukončil?
Ne že by byly peníze vše, ale těm mladým ze Znojma bych je přála. Já osobně bych okamžitě volala deratizátora, aby mi celý byt vyčistil, to musí být taky pálka
@aiwwa píše:
Jo, tak za tuhle částku bych nešla ani do Prostřeno.
Ja taky ne, ale pro tyhle lidi je to spousta penez no.
@aiwwa píše:
Fakt by sis za 150 tisíc pustila domů štáb, cizí ženu, o který nevíš vůbec nic a nechala celý národ koukat jak žijete?
Ne, ale kdyby to šlo nějak bez mé rodiny, tak by mě dost pobavila účast
![]()
@kocourGarfield píše:
@Matt 02 příští díl je ještě horší. Uf
No ten myslím
Já ten příští díl včera zkoukla, ještě jsem u toho já trubka vecerela
.
Obdivuju Martinu ze Znojma, že to vydržela a neukončila jako první
.
Já na to koukala taky, nejhorší je, že spousta lidí nemůže mít děti a tohle se množí jako králíci
Na seznamu je clanek k tomu nejnovejsimu dilu Vymeny
https://medium.seznam.cz/…cnosti-51094#…