Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@arinecka píše:
Ted jsem videla na FB video, ktere nahral otec kluku z posledni vymeny. Uz volal na OSPOD, a chce deti do sve pece. Pry vubec netusil, ze je to u nich doma tak strasny, jak videl v tv. Tak jsem zvedava jak tohle dopadne.
Kéž je dostane do péče.
Vcerejsi vymena nuda, ale kdo mate Voyo, kouknete na dil co bude pristi tyden. Troufnu si rict, ze to je nejhorsi vymena, co kdy byla.
@arinecka píše:
Vcerejsi vymena nuda, ale kdo mate Voyo, kouknete na dil co bude pristi tyden. Troufnu si rict, ze to je nejhorsi vymena, co kdy byla.
Strasny, jako asi opravdu nejhorsi vymena, jestli v tomto pripade nezasahne sicialka, tak uz nevim, ale podle me musi..a ty deti, zkazeny zivot bez budoucnosti, pochybuji, ze se diky takovemu startu dokazi odrazit. Nechapu, jak s timhle nekdo muze do TV, nadrihou stranu, snad to pomuze a nekdo zasahne. Bylo mi fakt uzko na to koukat..obdivuji tu pani, ze neidesla hned druhy den! A nechapu, ze po takovych dilech se tam nekdo prihlasi a necha si takove lidi pustit do bytu a ke svym detem!
@ahhotep píše:
Strasny, jako asi opravdu nejhorsi vymena, jestli v tomto pripade nezasahne sicialka, tak uz nevim, ale podle me musi..a ty deti, zkazeny zivot bez budoucnosti, pochybuji, ze se diky takovemu startu dokazi odrazit. Nechapu, jak s timhle nekdo muze do TV, nadrihou stranu, snad to pomuze a nekdo zasahne. Bylo mi fakt uzko na to koukat..obdivuji tu pani, ze neidesla hned druhy den! A nechapu, ze po takovych dilech se tam nekdo prihlasi a necha si takove lidi pustit do bytu a ke svym detem!
Taky nechapu. Ale kdyz je rodina ok, maji vsichni zuby, doma poradek a zadne problemy, tak penize za deset dni slusny. Ale rodina co je na tom jako tahle, tak to je sila.
@ahhotep Ahoj taky jsem na to koukala s otevřenou pusou, jak tak může někdo bydlet. Přitom ten pán mi nepřišel jako úplný „špinavec“, spíš ona nebude fungovat. Přišla mi jako nějaké zvířátko, co se krčí v rohu. A ty zanedbané děti ![]()
@arinecka píše:
Taky nechapu. Ale kdyz je rodina ok, maji vsichni zuby, doma poradek a zadne problemy, tak penize za deset dni slusny. Ale rodina co je na tom jako tahle, tak to je sila.
Slušný peníze? Kolik dostávají peněz? I kdyby to byly statisíce, tak bych si domů nepustila cizího člověka a štáb. ![]()
@aiwwa píše:
Slušný peníze? Kolik dostávají peněz? I kdyby to byly statisíce, tak bych si domů nepustila cizího člověka a štáb.
150 000,–?
@bedrisek píše:
150 000,–?
Jo, tak za tuhle částku bych nešla ani do Prostřeno. ![]()
@aiwwa píše:
Slušný peníze? Kolik dostávají peněz? I kdyby to byly statisíce, tak bych si domů nepustila cizího člověka a štáb.
Už je to 150tis, a když máš doma vše ok, a štáb tam je cca dvě hodiny každý den, tak asi celkem pohoda.
@arinecka píše:
Už je to 150tis, a když máš doma vše ok, a štáb tam je cca dvě hodiny každý den, tak asi celkem pohoda.
Fakt by sis za 150 tisíc pustila domů štáb, cizí ženu, o který nevíš vůbec nic a nechala celý národ koukat jak žijete?
@aiwwa píše:
Fakt by sis za 150 tisíc pustila domů štáb, cizí ženu, o který nevíš vůbec nic a nechala celý národ koukat jak žijete?
Já ne, ale jak je vidět, lidí se najde dost.
@Pitřice píše:
@ahhotep Ahoj taky jsem na to koukala s otevřenou pusou, jak tak může někdo bydlet. Přitom ten pán mi nepřišel jako úplný „špinavec“, spíš ona nebude fungovat. Přišla mi jako nějaké zvířátko, co se krčí v rohu. A ty zanedbané děti
Ona byla úplně totálně psychicky zničená, úplně totálně na dně a myslím, že to z velké části je i vina toho chlapa, bylo mi jí spíše líto. Potřebovala by nějakou odbornou pomoc a minimálně na dobu, než se dá trochu psychicky do kupy, tak děti odebrat. To byl fakt mazec.
Já teď viděla necekane ze 16.serie Martina a Martina a to je tedy síla. Asi nejhorší co jsem kdy videla. To byla síla.