Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fiveone píše:
Holka je kardiologTak to má geniální dítě a z porodnice jí vezla asi rovnou k maturitě.
Už je z ní MUDr. ![]()
Chudák pes. Jak furt vrčí, když to děcko k němu dá ruku. Holka za to nemůže. Ale všichni ti šmejdi stáří, že ji neučí, jak se má chovat.
@topazio píše:
Už je z ní MUDr.
Však jo, k maturitě z porodnice a vysokou zvládla, než začala chodit ![]()
Zvířata akorát bije. Ale někdo v tom vidí, že si hraje
. Toto je fakt na infarkt.
@topazio píše:
Muslimák je pedant na úklid.
Vždyť je tam špína v každém rohu.
Vždyt to žádný muslimák není. Normálně tam žerou vepřové párky. V Bulharsku si každý cikán říká Bulharský Turek ![]()
Bohužel takových exotů je tam spousta.
@Fiveone píše:
Holka je kardiologTak to má geniální dítě a z porodnice jí vezla asi rovnou k maturitě.
Nejhorší je, že ta baba stihne do přechodu minimálně jedno další děcko. Aby stihla další rodičák. Ten se jim hodí.
@Dixies píše:
Vždyt to žádný muslimák není. Normálně tam žerou vepřové párky. V Bulharsku si každý cikán říká Bulharský Turek
Bohužel takových exotů je tam spousta.
Taky mě hned napadlo, že je to spíš Cikán. Je i potetovaný, to by muslim taky neměl být.
@Marieke píše:
Taky mě hned napadlo, že je to spíš Cikán. Je i potetovaný, to by muslim taky neměl být.
On bude bulharský Rom.
Me je tak líto toho chlapečka… Skákat kolem dvouletého rozmlazleneho decka, a na staršího nevlastniho se jen řve.
Mi reknete..to ta máma nevidí?
Bohužel Ospod nezasáhne. Chlapci by bylo lépe u pěstounů. Tahle rodina by neměla vychovat žádné děti.
@Tajemnadama píše:Řekla bych, že vidí, ale asi nemyslí hlavou.
Me je tak líto toho chlapečka… Skákat kolem dvouletého rozmlazleneho decka, a na staršího nevlastniho se jen řve.Mi reknete..to ta máma nevidí?
Tak nechutná rodina, to je i na výměnu extrém. Fakt bych blila
Tak jsem se taky podívala..no co na to říct ta mlada byla moc šikovná, myslím že věděla co má dělat a Bulhar úplně mimo, myslím si že je straně zlej hlavně na toho kluka a chudina jeho žena ta nic nezmůže ten to má v palici úplně mimo!!!znám jednoho Bulhara roky a je tak hodný a pro rodinu skvělej, z tohoto bych ![]()