Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kocourGarfield
12.3.24 18:22

@veria na děti se nikdy nestalo ohled. V roce řadě neberou ohledně ty rodiče, TV za to nemůže;)

No a kdyby se na to půlka národa nekoukal, tak to. nebudou natáčet dál v x té sérii.
Jen ono pro někoho 150 000 Kč je balík, který jim stojí i za veřejnou ostudu i děti.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
12.3.24 18:27

@veria je to za hranou a proto se na to celý národ zítra nebo kdy to vysílají podívá :) :nevim:

Mně spíš přijde naprosto mimo, že takovou rodinu nesleduje sociálka. Že těm sousedům nevadí švábi. Že sousedům nepřijde divné že doma nemají hřeben. Že nikomu nevadí, že on ty prachy nahází tak akorát do beden.
Jak by ta rodina dál žila bez VM?
Kdo by to začal řešit?
Ta výměna se točila třeba rok, dva zpátky.

• Citovat
  • Upravit
45690
12.3.24 18:42
@kocourGarfield píše: Více

Ano samozrejme ze se na to podiva, protoze bulvar pritahuje nejvic. Televize by mela mit nejaky eticky pravidla, kdyz uz ti rodice nemaji rozum. Je to zneuziti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
12.3.24 18:49

@kocourGarfield kdyz se podivas na cely ten dum, tak si nemyslim, ze sousedi neco vedle resej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115986
12.3.24 19:12
@Xmichaelah píše: Více

Ale koukala ses že jo?
Kdyby na to nikdo nekoukal, přestalo by se to natáčet. Já se tedy rozhodně dívat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
12.3.24 19:24

@aiwwa jo uz jsem to dokoukla, ja tak nejak asi doufala, ze neco bude v poradku.. no kazdopadne horkou pachut po tom mam i 4 hodiny pote…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
13.3.24 00:47
@arinecka píše: Více

A kde se to měla naučit, ona jinak žít prostě nemůže a není to její vina. Neměla žádný vzor, baby viděla, jak se normálně žije, prostě nic. Je to chudák, je jednoduchá a psychicky úplně v hájí. Jo děti jsou chudáci s ní, je to začarovaný kruh, ony budou žít podobně, ale chudáci jsou jak ty děti, tak ona. Co jí zbylo, když opustila děcák a neměla žádný povědomí o tom, jak to má fungovat, než to nalepit se na nějakého chlapa, no a jakého chlapa taková ženská sežene? No přesně to, co měla doma ne li horšího. Normální chlap, co to má v hlavě srovnaný s ní nebude, takže je zcela logický, že to dopadne takhle, bohužel. Je mi líto jí i dětí, ale s jejím startem do života a navíc s tím, že chytrá zrovna nebude, to dopadnout prostě jinak nemůže i kdyby chtěla. Vždyť jí úplně psychicky chudáka rozsekalo, když viděla, jak žijí jiní, proto to ukončila, psychicky to nedala, věřím, že by chtěla, ale ona neví, jak na to, ona to neměla kde vidět a chlapa, který by jí to ukázal, nemá šanci najít. Na ní vždycky budou lepit individua jako to její nemakačenko a protože je psychicky na dně, tím logicky ani fyzicky to není žádná sláva, ona vezme za vděk i tímhle, protože nemá sebevědomí, nechce být sama a taková se nechá snadno oblbnout de. bilem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
13.3.24 01:02

@Matt 02 Je to tak, napsal jsi to uplne presne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33595
13.3.24 08:06
@Matt 02 píše: Více

Byla v DD, za to nemuze to je jasny. To ale prece neznamena, ze musi zit jak zije. Nezlob se na me, ale za to jak zije si muze sama. Nikdo ji nenutil rodit jedno dite za druhym, nikdy nejit do prace a zit ve spine. Ne kazdy vyrusta v idealnich podminkach, milujici rodine, ale prave proto nechces aby v budoucnu takhle zily tvoje deti. Ona se vydala timhle smerem a mne takovych lidi fakt lito neni. Hlavne ne vse je tak, jak vidis v tv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25174
13.3.24 08:41

To, že je to v tv vždycky trochu jinak, to je jasný. ALE… ten problém je fakt hlubší. Jestli byla zanedbávaná, pak v DD, pak skočila do „náruče“ tomuhle chlapovi, tak ona ale opravdu neví, co je a co není „normální“. Ona sedí asi doma, max nákup. Kamarády, partu na výlet a dovolenou předpokládám nemají.

Podívej se na celé skupiny Romů. Taky žijou úplně jinak a nechápou nás styl chování. To je totiž podobné i tomu, jak se sem stěhují uprchlíci s jinou mentalitou a chlapi mají odmalička vtloukáno, že žena je něco méněcenného a můžou si s ní dělat, co chtějí. Pak se nemůžeme divit, že tady někoho znásilní, protože žena z ČR oblečená v létě podle našich zvyklostí, je pro mě impuls, že ji můžou znásilnit a považují to za naprosto normální.

Četla jsem knihu Budování citového pouta a opravdu jsem nestačila zírat, jak se formuje myšlení zanedbaného a týraného dítěte.

Je příšerně smutný, jak snadno se dá pos.at lidský život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25174
13.3.24 08:43

U ní byla možná výměna manželek první setkání se s normálním životem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33595
13.3.24 08:56
@Aries6 píše: Více

Jasny, to chapu. Ale zrovna tahle nezije tak, jak predvedla v tv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
13.3.24 09:04

Pokud jsem dobře koukala do manuálu, když ho četli, tak ten chlap má 8 dětí celkem?.
17 let na dávkách, hraje bedny. Co jí takový chlap může dát za vzor? A té rodině?
Ten byt to jen dokresloval.

Já osobně to vnímám jako selhání systému.

• Citovat
  • Upravit
45690
13.3.24 09:52

Tak jak teda zije? Ty ji znas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33595
13.3.24 10:35
@veria píše: Více

Neznám, ale četla jsem od ní dost příspěvků, koukla sem na její FB, a dost lidí, co jí znají osobně se o ní nevyjadřují zrovna jako o chudince, ale o velké lhářce. Když se jí podíváš na profil, tak fakt nevypadá jako zbědovaná chudinka, co jí nebaví život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí