Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba412 píše: Více"… a dokonce i vsi… "Jsme čistotná rodina, fungujeme, máme se rádi, ale veš může jít okolo snad 10 km daleko a hned je máme všichni
@Aries6 píše: Více
Ja si jednou dovezla vsi ze sluzebky do Beloruska…. Nastesti je doma nikdo nechytil a ja to zlikvidovala vcas. Fakt kdyz vidim v letadle, vlaku nebo autobusu ty podlozky pod hlavu, ktere nikdo nemeni, je mi zle.
@Ba412 píše: Více
Tak pokud je ten bus 12 hodin odstavený, tak vsi nepřetržijou. Ale ano, spíš vidím, že dají úplně pryc.
U nás teda škola… A dcery jim prostě chutnají ![]()
Po článcích na netu a diskuzi zde, nevím jestli se na tento díl podívám. Doufám, že se hnou ledy a sociálka rodině děti sebere. Z dětí udělali agresivní jedince. A jak mohla Nova dopustit, aby druhou paní poslala do domácnosti, kde jsou vši a brouci? ![]()
@Black Tears píše: Více
To si říkám stále. Často jsem smutná, že mám jen jedno dítě a tohle to se množí geometrickou řadou.
@topazio píše: Více
Ten stab, nebo proste nekdo o tom musel vedet. Vzdyt s kazdou rodinou predem natocej nejakej ten medailonek, a videj jak a v cem zijou. Docela by me zajimala jejich prihlaska, co se tam psalo. Necim prece museli zaujmout, kdyz je vybrali ![]()
@arinecka píše: Více
Zaujali tim ze jsou nejhorsi socky s nejvetsim bordelem a nejzanedbanejsima detma. Prave jsem to zhledla. Ale te pani je mi v podstate lito, nemela to v zivote jednoduchy, je to zacarovanej kruh. Z tech jejich deti taky nevyroste nic dobryho a tak to pujde dal a dal.
@veria píše: Více
Neměla, ale nic pro to nedělá, a nechá v tom vyrůstat děti. Ona to zas taková chudinka není, ale herečka jak vyšitá.
@arinecka chlap 17 let na dávkách,, Anna ve 30 4 děti. To k zaujetí nestačí?
Stačilo vidět jejich byt, vší a šváby byl bonus, který šel maskovat.
@arinecka píše: Více
Nema zadny vzory, zadny sebevedomi, zadnou pomoc, zadny vzdelani. Ctyri deti na krku a chlapa na h.ovno. Je opravdu tezky, ne-li temer nemozne pro tyhle lidi, se z tohoto prostredi bez pomoci vymanit. Kdyby to bylo lehky, tak takove rodiny neexistuji.
@kocourGarfield píše: Více
Presne, takovahle rodina je pro tento porad pozehnanim. Akorat je to strasneextremne nefer vuci tem detem. Jestli to treba uvidi jejich spoluzaci….to jim opravdu nepomuze.
Pred radou let jsem videla vymenu ze Slovenska, jedna rodina byla romska, meli dum, stavebni firmu a zili si prinejmensim dobre. Druha rodina romska nebyla, bydleli v polorozpadlem dome, ve spine, bordelu. Ta Romka tam odmitla bydlet a sla na hotel. Detem nakoupila jidlo, maso temer neznaly. Ta druha zena v romske rodine se musela neprve vykoupat a dali ji nove obleceni, protoze jim smrdela.
Tak uvidime tento dil, jestli to bude vetsi mazec.
@Ba412 píše: Více
V pořadu Modré z nebe (TV Markíza) jim předělali dům. Ale pán musel přiložit ruce k dílu. A tento pár prý už spolu není.
A romská rodina v ČR ukradla notebook. Zase tak svatá taky nebyla.
Kristepane ja vymenu Martina/Martina skoro celou probrecela… bylo mi ji tak lito, tak zlomena zena, tak zanedbane deti
ja vubec nechapu, jak toto nestesti mohli pustit do televize. Chapu ze show musi jet, ale toto. ![]()