Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25178
12.3.24 08:55
@Ba412 píše: Více
"… a dokonce i vsi… "Jsme čistotná rodina, fungujeme, máme se rádi, ale veš může jít okolo snad 10 km daleko a hned je máme všichni :zed:
Jinak jsem na díl fakt zvědavá… a trochu se bojím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
12.3.24 09:06
@Aries6 píše: Více

Ja si jednou dovezla vsi ze sluzebky do Beloruska…. Nastesti je doma nikdo nechytil a ja to zlikvidovala vcas. Fakt kdyz vidim v letadle, vlaku nebo autobusu ty podlozky pod hlavu, ktere nikdo nemeni, je mi zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
12.3.24 09:21

Tak pokud je ten bus 12 hodin odstavený, tak vsi nepřetržijou. Ale ano, spíš vidím, že dají úplně pryc.
U nás teda škola… A dcery jim prostě chutnají :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.3.24 10:06

Po článcích na netu a diskuzi zde, nevím jestli se na tento díl podívám. Doufám, že se hnou ledy a sociálka rodině děti sebere. Z dětí udělali agresivní jedince. A jak mohla Nova dopustit, aby druhou paní poslala do domácnosti, kde jsou vši a brouci? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.3.24 10:08
@Black Tears píše: Více

To si říkám stále. Často jsem smutná, že mám jen jedno dítě a tohle to se množí geometrickou řadou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33597
12.3.24 10:51
@topazio píše: Více

Ten stab, nebo proste nekdo o tom musel vedet. Vzdyt s kazdou rodinou predem natocej nejakej ten medailonek, a videj jak a v cem zijou. Docela by me zajimala jejich prihlaska, co se tam psalo. Necim prece museli zaujmout, kdyz je vybrali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
12.3.24 11:38
@arinecka píše: Více

Zaujali tim ze jsou nejhorsi socky s nejvetsim bordelem a nejzanedbanejsima detma. Prave jsem to zhledla. Ale te pani je mi v podstate lito, nemela to v zivote jednoduchy, je to zacarovanej kruh. Z tech jejich deti taky nevyroste nic dobryho a tak to pujde dal a dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33597
12.3.24 11:42
@veria píše: Více

Neměla, ale nic pro to nedělá, a nechá v tom vyrůstat děti. Ona to zas taková chudinka není, ale herečka jak vyšitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
12.3.24 11:46

@arinecka chlap 17 let na dávkách,, Anna ve 30 4 děti. To k zaujetí nestačí?
Stačilo vidět jejich byt, vší a šváby byl bonus, který šel maskovat.

• Citovat
  • Upravit
45690
12.3.24 11:49
@arinecka píše: Více

Nema zadny vzory, zadny sebevedomi, zadnou pomoc, zadny vzdelani. Ctyri deti na krku a chlapa na h.ovno. Je opravdu tezky, ne-li temer nemozne pro tyhle lidi, se z tohoto prostredi bez pomoci vymanit. Kdyby to bylo lehky, tak takove rodiny neexistuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
12.3.24 11:52
@kocourGarfield píše: Více

Presne, takovahle rodina je pro tento porad pozehnanim. Akorat je to strasneextremne nefer vuci tem detem. Jestli to treba uvidi jejich spoluzaci….to jim opravdu nepomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
12.3.24 12:18

Pred radou let jsem videla vymenu ze Slovenska, jedna rodina byla romska, meli dum, stavebni firmu a zili si prinejmensim dobre. Druha rodina romska nebyla, bydleli v polorozpadlem dome, ve spine, bordelu. Ta Romka tam odmitla bydlet a sla na hotel. Detem nakoupila jidlo, maso temer neznaly. Ta druha zena v romske rodine se musela neprve vykoupat a dali ji nove obleceni, protoze jim smrdela.
Tak uvidime tento dil, jestli to bude vetsi mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.3.24 16:32

V pořadu Modré z nebe (TV Markíza) jim předělali dům. Ale pán musel přiložit ruce k dílu. A tento pár prý už spolu není.

A romská rodina v ČR ukradla notebook. Zase tak svatá taky nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
12.3.24 18:16

Kristepane ja vymenu Martina/Martina skoro celou probrecela… bylo mi ji tak lito, tak zlomena zena, tak zanedbane deti :,( ja vubec nechapu, jak toto nestesti mohli pustit do televize. Chapu ze show musi jet, ale toto. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
12.3.24 18:18
@Xmichaelah píše: Více

Presne. To uz je fakt za hranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...