Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7690
22.2.24 12:16
@Kelsey píše:
Si říkám, jestli to opravdu nebylo nějak domluvené a sehrané divadlo s tím majitelem bytu. Že během vysílání zavolá, pohrozí, sehrají divadlo na kamery. To není možné, aby zůstala natolik ledově klidná, když hrozí, že její rodina. Která má dvě děcka zůstane bez bydlení.

Taky si říkám. A majitel bude mít důkaz, že mu týpek před „celým národem“ slíbil, že to zaplatí z té odměny. Ale stejně bych takové nájemníky už nechtěla, lepší to nebude, z čeho budou platit další nájmy? Ti to budou mít na háku vždycky.

A k té Praze…Nevadí mi, když Pražák ze srandy řekne u vás na vesnici, sama jsem náplava (a ještě ze Zlínského kraje takže Zlín celkem znám :D) a nikdy to nikdo neřešil, jen takové špičkování ze srandy ohledně mluvy maximálně. Ale ona byla fakt neznalá…O Zlíně nic nevím, je to město, že jo? To už je prostě, že nemáš ani ten všeobecný přehled…i mladí Pražáci snad mohli někdy slyšet o Baťovi třeba nebo vědět, jaké v ČR máme kraje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.2.24 21:19
@Matt 02 píše:
No oni oba, to jeho chování, ty pohyby, to byl taky jasná smažka, opět chudáci děti.

Občas se dívám odpolední opakování. Tento týden byl v tv díl se špindírou Věrou. Zajímalo by mě jestli tenkrát Ospod zakročil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
23.2.24 19:45
@topazio píše:
Občas se dívám odpolední opakování. Tento týden byl v tv díl se špindírou Věrou. Zajímalo by mě jestli tenkrát Ospod zakročil.

Nezakročil. Děti jim nechali. Oni se akorát přestěhovali do většího. Jinak vše při starém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.2.24 19:51
@Aletheia píše:
Nezakročil. Děti jim nechali. Oni se akorát přestěhovali do většího. Jinak vše při starém.

Podívala jsem se na internet a už mají 4 děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.2.24 17:03

Sháním díl

Ahoj umíte někdo prosím sehnat/poradit/případně share Výměnu S08E10? Mockrát děkuji Petr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39645
27.2.24 19:59
@Jakorobot píše:
Ahoj umíte někdo prosím sehnat/poradit/případně share Výměnu S08E10? Mockrát děkuji Petr

Tohle?
https://csfd.tv/…S81794_8_10/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
28.2.24 06:38

Dnešní díl prý bude jen pro lidi s nízkým tlakem. Tak to se můžu podívat. Podle diskuze na FB to opět bude síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.2.24 14:51
@Žirafa 69 píše:
Tohle?
https://csfd.tv/…S81794_8_10/

Ahoj, ano to je ona. Nejde se mi do csfd.tv registrovat hodi mě to někam do bingu umíte to prosím někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116038
28.2.24 20:24

Šeherezáda, twl. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
28.2.24 20:25

Šeherezada..to zas bude material :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
74217
28.2.24 20:28

Matka Šeherezády připomíná Kozuba. Si nemůžu pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116038
28.2.24 20:31
@Kelsey píše:
Matka Šeherezády připomíná Kozuba. Si nemůžu pomoct.

Joo, mně taky. :lol: a ten chlap z MB má tedy obří ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.2.24 20:39

To jsou šmejdi. Nechají děcko, ať bije psa. Děcka jde od mala učit, jak se mají chovat ke zvířatům. Do řiti ty dospělé kopat :pocitac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
28.2.24 20:42

To jméno je za trest. Chápu, že on je cizinec, ale Šeherezáda snad neni ani bulharské jméno. Tam mají jména podobná ruským. V práci je třeba jedna kolegyně Mihaila. A i arabská jména znám lepší. Třeba jsem chodila do třídy s Dinou. Dina sice nezní česky, ale zní normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116038
28.2.24 20:42

Proč si pořizujou zvířata kriplové co k nim nemají vztah. :pocitac:
:cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...