Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33627
20.2.24 10:56
@topazio píše:
Nemám Voyo. Díl uvidím až zítra v TV.

Tak to se máš na co těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.24 13:36

Transcender Dominika

@Matt 02 já je znám. Dominika umí myslet jen na sebe a vydírat. Nehledě na to, že Kata je těhotná momentálně s chlapem ale vrátila se k Dominice zpátky 😅

• Citovat
  • Upravit
7296
20.2.24 13:39
@Anonymní píše:
@Matt 02 já je znám. Dominika umí myslet jen na sebe a vydírat. Nehledě na to, že Kata je těhotná momentálně s chlapem ale vrátila se k Dominice zpátky 😅

Ta Káťa je chudák zmanipulovaná, podle mě. Proto takhle litá od chlapa k tomu individu a neví co se sebou. Protože to individuum je těžký manipulátor. Ona by chtěla podle mě žít normálně s mužem, není lesba, ale nechá se sebou manipulovat, pak má výčitky svědomí a zase je s „tou“ Dominikou.

Příspěvek upraven 20.02.24 v 13:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
20.2.24 13:47
@Anonymní píše:

To mě mrzí, mohla si udělat novou rodinu a být zase štastná. Dominiku mohla mít jako nejku, prostě kamarádky. Kdyby ji ta Dominika měla ráda a opravdu si byla jistá sama sebou, tak Katku nechá jít. Jenže Dominika je prostě já já já a na jiné nehledí. Smutný díl. Katka se pak jednoho dne otočí a bude si vyčítat, že své nejlepší roky věnovala někomu, kdo ji jen ovládal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6656
20.2.24 13:50
@chs.jasmin píše:
To mě mrzí, mohla si udělat novou rodinu a být zase štastná. Dominiku mohla mít jako nejku, prostě kamarádky. Kdyby ji ta Dominika měla ráda a opravdu si byla jistá sama sebou, tak Katku nechá jít. Jenže Dominika je prostě já já já a na jiné nehledí. Smutný díl. Katka se pak jednoho dne otočí a bude si vyčítat, že své nejlepší roky věnovala někomu, kdo ji jen ovládal…

V lepším případě, v tom horším to bude mít značné psychické následky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
20.2.24 14:28
@Matt 02 píše:
Ta Káťa je chudák zmanipulovaná, podle mě. Proto takhle litá od chlapa k tomu individu a neví co se sebou. Protože to individuum je těžký manipulátor. Ona by chtěla podle mě žít normálně s mužem, není lesba, ale nechá se sebou manipulovat, pak má výčitky svědomí a zase je s „tou“ Dominikou.Příspěvek upraven 20.02.24 v 13:48

Mně hlavně vadí, že tam jsou děti a ty myslím budou z toho akorát Mauglí a rozhodně v TV to nevypadalo, že by s tím byly srovnané. Pepa/Dominika byl/a jeden velkej sobeček, protože nebral/a ohledy na nikoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
20.2.24 17:09

@arinecka fiha a me teda v ty zaplave vseho zrovna tenhle prisel docela v pohode :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
20.2.24 17:49
@Xmichaelah píše:
@arinecka fiha a me teda v ty zaplave vseho zrovna tenhle prisel docela v pohode :mrgreen:

V pohodě, vždyť ti dva Pražáci byli úplní exoti, jeden jak druhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
20.2.24 18:04

@Matt 02 a to ja jako nerikam, ze byli uplne normalni.. akorat v tom lesku poslednich dilu celkem usli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
20.2.24 18:15

No mě zas přijde, že ničím nevybočovali od jiných účastníků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33627
20.2.24 18:36
@Xmichaelah píše:
@arinecka fiha a me teda v ty zaplave vseho zrovna tenhle prisel docela v pohode :mrgreen:

Pockej, to myslis toho kuchare z Prahy? Neeee, vzdyt ten byl zralej na ranu panvi po tlame. Ty jeho kecy, ja chci, kdyz zavelim, aby poslechla 8o jako ze coze? Na chvilku nezavrel pusu, porad jen rozkazy, prikazy. Vypadal jak sjetej celou dobu, a verim ze na necem jel. I ona. Vychrtla, zuby v haji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
20.2.24 18:46

@arinecka hele asi jo.. ja na to asi koukala tim, ze zadny plisne, zadny tyrani deti… jako byl divnej, ale zas oproti tomu z ty minuly byl hvezda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33627
20.2.24 18:59
@Xmichaelah píše:
@arinecka hele asi jo.. ja na to asi koukala tim, ze zadny plisne, zadny tyrani deti… jako byl divnej, ale zas oproti tomu z ty minuly byl hvezda :lol:

Tak o deti se postaral, domacnost asi taky zvlada levou zadni. Ale po hodine s nim by mu bouchla hlava :mrgreen: no a zbytek radsi nebudu komentovat. Hodne lidi to jeste nevidelo, tak jim to nebudem kazit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
21.2.24 20:42

Jakože ja se dívam teprve teď a ten pražák se mi od začátku nelíbí. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.2.24 20:44

Zlínština moje :srdce: :dance: :mrgreen:. Ta občas chybí.
Pražák se předvádí a potřebuje jednu po hubě, ať se uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí