Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba412 píše:Šílený.
Na facebooku je skupina Vymena manzelek a tam nekdo, kdo je zna, napsal, ze deti jsou v domove v Brne a to nejmladsi v kojenaku. A ona ze ceka dalsi…. A starsi deti pry samy ve skole rekly, co jim rodice delaji….
@Ba412 píše:
Na facebooku je skupina Vymena manzelek a tam nekdo, kdo je zna, napsal, ze deti jsou v domove v Brne a to nejmladsi v kojenaku. A ona ze ceka dalsi…. A starsi deti pry samy ve skole rekly, co jim rodice delaji….
Chudáci děti.
@mamina2017 píše:
Mně to nějak nevychází časově… brali se 17.6.23 (měl to na tričku). Výměna byla asi někdy po prázdninách a oni už mají další dítě?
A kdo tvrdí, že má další dítě? Noname profil. Víš jistě, že mají další dítě?
![]()
@Lucie008 píše:
Přidávám komentář, který byl pod článkem o výměně:*Horackova Alena
Milá paní, není to jak píšete, ta Andrea je veliké číslo, tam to jen hrála, bydlela u nás v činžáku taky v pronajatém bytě. Byt zničili, pokradlí i nějaký nábytek, který v tom bytě byl a i věci a horské kolo, které tam měla uschované pani majitelka bytu. Špíny největší, co zanechali v tom bytě a ještě utekli rychle z bytu pryč, protože na ně majitelka bytu podala trestní oznámení. Chodila sem policie a hledala je, kam odešli. Ta Andrea dělá samé podvody a krádeže, její bývalý manžel je ve vězení za vraždu, kterou provedl v Břeclavě a tento si ji vzal nedávno. Žijí jen ze sociálních dávek a děti jim odebrali do domů, jelikož tam bylo zanedbání péče. Takže to co jste viděla, tak jen hrála, ta slavná Andrea plná trestních oznámení. Není vše takové, když to vidíte a neznáte. Lidi v činžáku, byli rádi, že raději utekli.*
Taková klasická přihláška do Výměny
Chudáci děti.
Tak teď jsem se nasmála. Já se ji zastávám a ona je to Andrej Ka Planá - bože já jsem si ji vůbec nespojila, ona nosí hlavně rozpuštěné vlasy a maluje se
Nojo, Andrejka ![]()
Ta obrala přes bazárky a Swapy kdekoho z celého Zlínska. Už raději nemá profil na FB a ani nevím, zda v Hradišti ještě je. V listopadu byla - to obrala mě ![]()
Nebýt těch screenu ani bych nevěděla ![]()
@Anonymní píše:
Tak teď jsem se nasmála. Já se ji zastávám a ona je to Andrej Ka Planá - bože já jsem si ji vůbec nespojila, ona nosí hlavně rozpuštěné vlasy a maluje seNojo, Andrejka
![]()
Ta obrala přes bazárky a Swapy kdekoho z celého Zlínska. Už raději nemá profil na FB a ani nevím, zda v Hradišti ještě je. V listopadu byla - to obrala mě
Nebýt těch screenu ani bych nevěděla
Profil pořád má. Fakt tě obrala? O co? Každopádně téhle paní se nedá věřit ani nos mezi očima. Ve výměně jsi jí nepoznala, nebo si to neviděla?
@arinecka píše:
Profil pořád má. Fakt tě obrala? O co? Každopádně téhle paní se nedá věřit ani nos mezi očima. Ve výměně jsi jí nepoznala, nebo si to neviděla?
Já jsem s ní měla dva swapy osobně a jeden přes swapovou skřín. Nespojila jsem si ji tak, u swapu mi přišla jako upravená, pěkná holka (až jsem se divila, že má tolik dětí) ve výměně jako strhaná matka. Obrala mě o poslední swap přes skřín - dala jsem ji zimní věci na kluka vel 146. Nejdřív výmluvy, že ji ukradli mobil, pak byl muž nemocný, pak děti, pak ona až si mě zablokovala.
Není to nic velkého, hodnota do tisícovky. Byly tam holky, které od ni třeba koupily věci hodnotnější (např TV) a pak zjistily, že to není kompletní, funkční, apod. Nebo brala věci co kdo dával zdarma přes azylák a oan to prodávala (ve velkém, ne že by to udělala sem tam - vždy si pro ty věci šla s velkou bandou dětí, takže působila tak, že lidi ji nejdříve i to promíjeli - potřebuje přeci peníze, ale čeho je moc… ). ![]()
Ono každý si svého štěstí strůjcem… Jen tady se strhnou i děti. Škoda. Ale další díl to přebije a zase se bude diskutovat o jiné rodině. Oni to přečkají a budou si fungovat v zajetých kolejích dál. Opět vymění město a pojedou nanovo.
@Anonymní píše:
Já jsem s ní měla dva swapy osobně a jeden přes swapovou skřín. Nespojila jsem si ji tak, u swapu mi přišla jako upravená, pěkná holka (až jsem se divila, že má tolik dětí) ve výměně jako strhaná matka. Obrala mě o poslední swap přes skřín - dala jsem ji zimní věci na kluka vel 146. Nejdřív výmluvy, že ji ukradli mobil, pak byl muž nemocný, pak děti, pak ona až si mě zablokovala.
Není to nic velkého, hodnota do tisícovky. Byly tam holky, které od ni třeba koupily věci hodnotnější (např TV) a pak zjistily, že to není kompletní, funkční, apod. Nebo brala věci co kdo dával zdarma přes azylák a oan to prodávala (ve velkém, ne že by to udělala sem tam - vždy si pro ty věci šla s velkou bandou dětí, takže působila tak, že lidi ji nejdříve i to promíjeli - potřebuje přeci peníze, ale čeho je moc… ).Ono každý si svého štěstí strůjcem… Jen tady se strhnou i děti. Škoda. Ale další díl to přebije a zase se bude diskutovat o jiné rodině. Oni to přečkají a budou si fungovat v zajetých kolejích dál. Opět vymění město a pojedou nanovo.
Jojo, četla sem to o ní, holt je to holka podnikavá ![]()
Příští díl sem viděla, a taky síla.
Ja nedokažu pochopit, jak je možné, že když někomu odeberou děti, tak si může udělat další. Není to první takový případ ve výměně manželek.
@dreamis píše:
Ja nedokažu pochopit, jak je možné, že když někomu odeberou děti, tak si může udělat další. Není to první takový případ ve výměně manželek.
Takových osob je hodně. Seberou jim děti a udělají si další dítě.
@arinecka píše:
Jojo, četla sem to o ní, holt je to holka podnikavá
Příští díl sem viděla, a taky síla.
Píšou o něm na FB.
@dreamis píše:
Protože to nejsou lidé, ale zvěř.
@dreamis píše:
Taky to nechápu. Na takový by se muselo tak, že když si poříděj další dítě, tak fajn, jejch věc, ale budou si naprosto všechno platit samy, žádný dávky atd. Myslím, že by si to hodně rychle rozmysleli.
@topazio píše:
Píšou o něm na FB.
O tom po@ukovi? Viděla si to? Ten je zralej na ![]()
@arinecka píše:
O tom po@ukovi? Viděla si to? Ten je zralej na
Nemám Voyo. Díl uvidím až zítra v TV.