Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga jo, treba takova uvaha by tam v tom poradu mohla byt.
@aiwwa píše:
Ale teď budou bez dávek, tu výhru přece musí přiznat jako příjem, nebo se pletu?
Já videla kousek, jak koupil prsten. Takže byla na konci žádost o ruku?
Rekl bych, že až to dostanou, bůhví jestli něco ještě přinese domu, to je po cestě hospůdka, pak hernička a přijde domů s holym zadkem ![]()
Sleduji se synem. Jako masakr.
Jedna má doma nevyžádané živočichy. Druhá má soukromé jesle.
@iila Sleduji a jsem v šoku, tu z Hradiště znám z našeho města, evidentně si stihla najít manžela a upíchnout další dítě, jen co její tehdejší partner a otec dětí skončil za branami vězení. ![]()
@Marlovee píše:
@iila Sleduji a jsem v šoku, tu z Hradiště znám z našeho města, evidentně si stihla najít manžela a upíchnout další dítě, jen co její tehdejší partner a otec dětí skončil za branami vězení.
Počkej. Však tři má s bývalým. Dva s tímhle vybledlým. A on dvě od ex. Měl současné obě těhotné. Bývalou i tuhle. Prasák.
To je takovej blb. Ale ona vypadá šikovná, s tolika dětma opravdu stíhá hodně práce. Ale co z toho života ma?
@Kelsey píše:
Počkej. Však tři má s bývalým. Dva s tímhle vybledlým. A on dvě od ex. Měl současné obě těhotné. Bývalou i tuhle. Prasák.
Obě rodiny nejsou zrovna vzorem dobrých rodin.
@Aries6 píše:
To je takovej blb. Ale ona vypadá šikovná, s tolika dětma opravdu stíhá hodně práce. Ale co z toho života ma?
Nemusí do práce.
@terien píše:
Nemusí do práce.
Tak radši maká 24 hodin denně pod velením toho blba. Ach jo.
Sedí doma a čeká, až ji zdrbe, že je počůrana postel. Mohl ji mít 3× převlečenou.
@Marlovee píše:
@iila Sleduji a jsem v šoku, tu z Hradiště znám z našeho města, evidentně si stihla najít manžela a upíchnout další dítě, jen co její tehdejší partner a otec dětí skončil za branami vězení.
Chlap, který nepracuje, ale běhá po bytě a hledá prach… De.il