Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2112
31.1.24 10:37
@Azeretereza píše:
Měli hezkej byt, velkej, uvnitř to měli pěkný. Ten bordel na podlaze teda nemám ani já, a to vytírám 1× měsíčně a mám psa, ale oukej, bylo léto, nesoudim to. Ale že by měli nějakej luxus, to nevím, chytrý spotřebiče za nějakej extra luxus nepovažuju. Ještě jak týpek zdůraznil, že věděl, že kuře nepekla, protože viděl na mobilu, že nejela trouba. Jestli tak nekontroluje i tu svojí.

Nevím jakou měli motivaci, tuším že říkali (ti s tou malou holkou), že si to chtěli vyzkoušet.

Ta mladá několikrát zdůraznila, že finanční situace je u nich určitě lepší, že určitě mají víc peněz na jídlo, i u 8 očí to řekla. Nemám ráda lidi, kteří se takto povyšují. Ani mi nepřišlo, že by druhá rodina byly nějaký socky.

Jo, velkej byt, ale pronajaty a v nejakym miste, kde nic neni. Luxus mela maximalne v porovnani s vetsinou ucastniku vymeny. U ni mi prislo, ze opravdu pochazela z jeste chudsich pomeru, tak to opravdu jako luxus vnimala. Povysovat se muze jen v te vymene.

Mne uprimne prekvapilo nejvic, ze byla psychicky vyrizena z toho, ze se tam ty dve deti udajne porad navzajem dohadovaly. Ten nahradni manzel ji vysvetloval, ze to je u sourozencu normalni, a s tim souhlasim. Celkove jsem z ni mela dojem, ze nema moc rozhled, jak to funguje jinde.

Osobne chytrou domacnost nechci. Stacilo mi v predchozim vztahu, kdyz jsem zapla roboticky vysavac. Super vec. Nic proti tomu. Jenze pak se nekde zasekl, tak jsem ho vyprostila, a v mezicase mi psal pritel, ktery byl toho casu v praci (mobil sparovany s vysavacem samozrejme), ze se zasekl vysavac, at ho jdu vyprostit, a jestli jsem ho poustela, ze on ho nepoustel, a tak jsem mu musela psat. O takovy dohled nestojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
31.1.24 11:12
@Azeretereza píše:
Měli hezkej byt, velkej, uvnitř to měli pěkný. Ten bordel na podlaze teda nemám ani já, a to vytírám 1× měsíčně a mám psa, ale oukej, bylo léto, nesoudim to. Ale že by měli nějakej luxus, to nevím, chytrý spotřebiče za nějakej extra luxus nepovažuju. Ještě jak týpek zdůraznil, že věděl, že kuře nepekla, protože viděl na mobilu, že nejela trouba. Jestli tak nekontroluje i tu svojí.

Nevím jakou měli motivaci, tuším že říkali (ti s tou malou holkou), že si to chtěli vyzkoušet.

Ta mladá několikrát zdůraznila, že finanční situace je u nich určitě lepší, že určitě mají víc peněz na jídlo, i u 8 očí to řekla. Nemám ráda lidi, kteří se takto povyšují. Ani mi nepřišlo, že by druhá rodina byly nějaký socky.

Pán je šmírák. Je možné, že ji sleduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
31.1.24 11:42
@enyf píše:
Jo, velkej byt, ale pronajaty a v nejakym miste, kde nic neni. Luxus mela maximalne v porovnani s vetsinou ucastniku vymeny. U ni mi prislo, ze opravdu pochazela z jeste chudsich pomeru, tak to opravdu jako luxus vnimala. Povysovat se muze jen v te vymene.

Mne uprimne prekvapilo nejvic, ze byla psychicky vyrizena z toho, ze se tam ty dve deti udajne porad navzajem dohadovaly. Ten nahradni manzel ji vysvetloval, ze to je u sourozencu normalni, a s tim souhlasim. Celkove jsem z ni mela dojem, ze nema moc rozhled, jak to funguje jinde.

Osobne chytrou domacnost nechci. Stacilo mi v predchozim vztahu, kdyz jsem zapla roboticky vysavac. Super vec. Nic proti tomu. Jenze pak se nekde zasekl, tak jsem ho vyprostila, a v mezicase mi psal pritel, ktery byl toho casu v praci (mobil sparovany s vysavacem samozrejme), ze se zasekl vysavac, at ho jdu vyprostit, a jestli jsem ho poustela, ze on ho nepoustel, a tak jsem mu musela psat. O takovy dohled nestojim.

Aha, tak ještě pronájem, tak to nemuselo být ani jejich vybavení.

Děti druhý rodiny mi taky nepřišly nijak strašný, naopak hodný, neskakaly si po hlavě a nedohadovaly se. Mám z ní stejnej pocit jako ty.

A ano, s těma spotrebicema to taky tak vnímám. Když to někdo využije, nic proti tomu. Asi nemusím mít přehled o tom, jestli pračka doprala, jestli vysavač jezdí a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
31.1.24 11:59
@Azeretereza píše:

Přesně tak. Napsala jste to úplně přesně. :palec: Já jsem zvědavá na dnešní díl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
31.1.24 20:30

Fuj, zase cigarety. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
31.1.24 21:13
@topazio píše:
Fuj, zase cigarety. :poblion:

A ta lenost. :roll: Prej až se naučí jazyk, tak tam budou pracovat. Jo jasne. Hlavně že ta rádoby mama rikala ze výhoda práce v CR jsou davky. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
56505
31.1.24 21:24
@Tajemnadama píše:
A ta lenost. :roll: Prej až se naučí jazyk, tak tam budou pracovat. Jo jasne. Hlavně že ta rádoby mama rikala ze výhoda práce v CR jsou davky. :mrgreen:

Dcerunky mají ruce dozadu, co se týče práce. Stejně jako jejich matinka. Němci by je měli hnát zpátky do ČR a ne jim dávat dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
31.1.24 21:45
@topazio píše:
Dcerunky mají ruce dozadu, co se týče práce. Stejně jako jejich matinka. Němci by je měli hnát zpátky do ČR a ne jim dávat dávky.

Překvapila mě ale ta s tím hadem. Jak se změnila.. Jde videt ze je šťastná a sluší ji to. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7188
2.2.24 07:58

Rodina z Česka sympoši, ale otrok baráku bych taky být nechtěla, jako abych celej den hákovala a sedla si po práci až v 10 večer, to asi ne. Jestli teda takhle makají každej den, což si nemyslím.

Druhá rodina lemplové první třídy. Co to je za život jen sedět doma a hulit jednu za druhou, ten smrad tam musel bejt otřesnej a ještě ten bordel, v domácnosti se čtyřma ženskýma a ještě v bytě. Katastrofa. To mohli mít vypinkanej byt a peněz dostatek, kdyby chtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
2.2.24 08:07
@Azeretereza píše:
Rodina z Česka sympoši, ale otrok baráku bych taky být nechtěla, jako abych celej den hákovala a sedla si po práci až v 10 večer, to asi ne. Jestli teda takhle makají každej den, což si nemyslím.Druhá rodina lemplové první třídy. Co to je za život jen sedět doma a hulit jednu za druhou, ten smrad tam musel bejt otřesnej a ještě ten bordel, v domácnosti se čtyřma ženskýma a ještě v bytě. Katastrofa. To mohli mít vypinkanej byt a peněz dostatek, kdyby chtěli.

Paní z druhé rodiny by si chtěla osvojit dítě. Až předloží žádost, doufám, že jí žádné dítě nesvěří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
2.2.24 08:22
Ja jsem to vypla hned na zacatku, jak jsem videla ze tam vsichni kouří v celém bytě. Fuj.
@Tajemnadama píše:
Překvapila mě ale ta s tím hadem. Jak se změnila.. Jde videt ze je šťastná a sluší ji to. :kytka:

To jsem videla na seznamu, taky me prekvapila. Asi se potrebovala zbavit toho pitomce a je ji ted fajn. Ale tu vymenu si pamatuju, ten par co se s nimi vymenil mel taky problemy a myslim ze se rozesli, kvuli nevere. Hlavne bylo hrozne jak museli z toho nemecka jet vlakem do cech a nakoupit potraviny a platila to ta nahradni maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
2.2.24 08:33
@Azeretereza píše:
Rodina z Česka sympoši, ale otrok baráku bych taky být nechtěla, jako abych celej den hákovala a sedla si po práci až v 10 večer, to asi ne. Jestli teda takhle makají každej den, což si nemyslím.Druhá rodina lemplové první třídy. Co to je za život jen sedět doma a hulit jednu za druhou, ten smrad tam musel bejt otřesnej a ještě ten bordel, v domácnosti se čtyřma ženskýma a ještě v bytě. Katastrofa. To mohli mít vypinkanej byt a peněz dostatek, kdyby chtěli.

Makat takhle každý den musíš. Ja mívám přes sezónu něco podobného doma. Teď už to bude podstatne horší, když jsem do 18h v práci. To přijedu z práce, a dve hodiny budu zalejvat..No nedá se nic dělat. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7188
2.2.24 09:44
@Tajemnadama píše:
Makat takhle každý den musíš. Ja mívám přes sezónu něco podobného doma. Teď už to bude podstatne horší, když jsem do 18h v práci. To přijedu z práce, a dve hodiny budu zalejvat..No nedá se nic dělat. :mrgreen:

Nemusíš. Já jsem do svých asi 22-23 let bydlela v baráku a nikdy jsme doma takhle nehákovali. Teď pěstuje máma zeleninu a kytky a tak, zalévání jí něco zabere, ale má hadici a něco bere konví. Táta seká trávu a kolem baráku. Topení jsme měli elektrický, teď mají plynový, k tomu krb, ale jen na přitopení, rozhodně se nedřou s nějakým dřevem celý léto nebo kdy se to dělá.

Jaký si to uděláš, takový to máš. Naši nikdy nebyli otroky baráku, mají hezkou zahradu a berou to jako koníčka, ne jako povinnost. A mají to hlavně kvůli tomu, aby měli zahradu a užili si jí, ne aby tam hákovali od nevidím do nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
2.2.24 09:48
@topazio píše:
Paní z druhé rodiny by si chtěla osvojit dítě. Až předloží žádost, doufám, že jí žádné dítě nesvěří.

Nebála bych se, že by jí někdo dal dítě. Jednak když přijde sociálka k nim a ucítí ten smrad, druhak tady je evidentní, že chce děcko jen kvůli dávkám. Myslím že zas tolik dětí k adopci není a je víc vhodných rodičů, kteří jsou schopni se o dítě plnohodnotně postarat a ne že do televize řeknou, že jejich jediným koníčkem je kouření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
2.2.24 10:15
@Azeretereza píše:
Nemusíš. Já jsem do svých asi 22-23 let bydlela v baráku a nikdy jsme doma takhle nehákovali. Teď pěstuje máma zeleninu a kytky a tak, zalévání jí něco zabere, ale má hadici a něco bere konví. Táta seká trávu a kolem baráku. Topení jsme měli elektrický, teď mají plynový, k tomu krb, ale jen na přitopení, rozhodně se nedřou s nějakým dřevem celý léto nebo kdy se to dělá.Jaký si to uděláš, takový to máš. Naši nikdy nebyli otroky baráku, mají hezkou zahradu a berou to jako koníčka, ne jako povinnost. A mají to hlavně kvůli tomu, aby měli zahradu a užili si jí, ne aby tam hákovali od nevidím do nevidím.

A co tam ta ženská kromě zalévání a slepic dělala? Mě to nepřijde že by tam drela jak kun.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!