Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio-aha špatně sem to pochopila, škoda, že u kamarádek nevidí, jak utrácí za cigára
@Fiveone píše:
Ale ona to je z části pravda. Znám režiséra, který to odmítl kvůli tomu, že bylo dané, že štáb musí vyvolávat spory(hučet do nich, ukazovat už od začátku nedokonalosti atd.). Na to neměl už žaludek. Jasně, lidi se nemusí nechat ovlivňovat. Mohou říct, že lednice je sice prázdná, ale třeba tatínek plánuje nákup atd.. Ale lidi by to asi brzy přestalo bavit, kdyby se nic nedělo, takže štáb se stará i o to.
https://www.idnes.cz/…a-zpravy_jog. Je to hrozny, vetsina dilu je pod scenarem, lidi nuti do hadek, rikaji jimna co si maji stezovat…tento reziser to prehnal a myslim, ze nebyl ani odsouzen..ale kdovi kolik talovych je, co si dovoli…
@ahhotep Je to tak. Kdyby vybrali dvě úplně normální rodiny, kde se nekouří, nepije, je tam uklizeno, rodiče chodí do práce a děti do školy, tak by na to dneska už nikdo nekoukal. Takhle to totiž začínalo. Byl to náhled do života normálních rodin. Co se lišilo, byly maximálně rodinné zvyklosti, režim, prostředí, ale nic, co by byl extrém. My jsme na to tenkrát koukali, to se ještě dalo. Dneska záměrně vybírají extrémy, často na hranici normálnosti. A jestli to ještě štáb podporuje, jen aby to bylo co nejkontroverznější, pak je to ta největší spodina. Jako ostatně všechny reality show. Tady jen o to horší, že jsou do toho zataženy děti.
Měli by se stydět, čeho jsou schopni. Nová pro sledovanost a lidí pro prachy.
Co bude zítra.. V hlavní roli alkohol: Ve středeční Výměně manželek bude maminka zahánět stres v náhradní rodině pitím
@Žirafa 69 píše:
Co bude zítra..V hlavní roli alkohol: Ve středeční Výměně manželek bude maminka zahánět stres v náhradní rodině pitímhttps://www.super.cz/…itim-1501963
Tak hlavne ze ma doma chlapa, co se ze zavislosti na alkoholu lecil, a sama chlasta jak duha. Opravdu podpora. Strasna zenska.
@arinecka píše:
Tak hlavne ze ma doma chlapa, co se ze zavislosti na alkoholu lecil, a sama chlasta jak duha. Opravdu podpora. Strasna zenska.
On byl alkohol i v te predchozi rodine. Nekde jsem cetla, ze Vera z Prahy zacala pit pivo po obede a do vecera dala tak 4-5 kousku. Na zenskou slusnej vykon. Za tech 4-5 piv by byly urcite 2 pary ponozek pro deti.
@Ba412 píše:
On byl alkohol i v te predchozi rodine. Nekde jsem cetla, ze Vera z Prahy zacala pit pivo po obede a do vecera dala tak 4-5 kousku. Na zenskou slusnej vykon. Za tech 4-5 piv by byly urcite 2 pary ponozek pro deti.
Pravda, byl. Ale prece nebude utracet za ponozky
ja fakt nechapu, proc si takovy lidi porizuji deti, kdyz jim jsou na obtiz.
@arinecka píše:
Pravda, byl. Ale prece nebude utracet za ponozkyja fakt nechapu, proc si takovy lidi porizuji deti, kdyz jim jsou na obtiz.
asi nemaji prachy ani na antikoncepci, kdyz jde vsechno do chlastu a cigaret. by me zajimalo, jestli tyhle pripady v tehotenstvi nekouri a nepiji. ![]()
@enyf píše:
asi nemaji prachy ani na antikoncepci, kdyz jde vsechno do chlastu a cigaret. by me zajimalo, jestli tyhle pripady v tehotenstvi nekouri a nepiji.
Ja myslim ze jo, ze jim to je jedno. Stejne tak, jako ty spindire Věře z ubytovny. Ta na to byla i nalezite hrda, jak si vyhulovala v tehotenstvi zobak ![]()
@arinecka píše:
Ja myslim ze jo, ze jim to je jedno. Stejne tak, jako ty spindire Věře z ubytovny. Ta na to byla i nalezite hrda, jak si vyhulovala v tehotenstvi zobak
Hodně žen v těhotenství kouří.
Za mě je to hnus. Nebo kouří dětem pod nos. Jsem i ráda, že uz velmi mnoho let platí zákaz kouření v zaměstnání.
@topazio píše:
Malé děti by neměly jíst kořeněná jídla.
To jo, ale trochu soli můžou.
@Fiveone píše:
To jo, ale trochu soli můžou.
Trochu ano. Ale v této rodině se hodně kořenilo.
@topazio píše:
Hodně žen v těhotenství kouří.Za mě je to hnus. Nebo kouří dětem pod nos. Jsem i ráda, že uz velmi mnoho let platí zákaz kouření v zaměstnání.
Presne tak. Pristi tyden bude mega hulici rodina. Doma jim to musi neskutecne smrdet ![]()