Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio píše:
Trochu ano. Ale v této rodině se hodně kořenilo.
Strava te male holcicky byla teda husta. Prej ona to ji. No jasne ze to ji, kdyz ji to porad rvou. Ta vymenena byla trubka, ale aspon tohle videla, a dala te male aspon kvalitni sunku, a uvarila ji.
Nechytla jsem začátek.. Čím se živil ten, co měli všechno přes mobil? a kolik jim bylo? Jako popravdě, já bych tam taky nepekla, když si představím, jak byli ujetí na tom mít to vše přes mobil. Měla bych strach, že jim s tou troubou něco udělám
Celkem by mi přišlo ponižující, kdyby manžel sledoval přes mobil, jestli jsem a kdy zapnula troubu nebo pračku.
@arinecka píše:
Presne tak. Pristi tyden bude mega hulici rodina. Doma jim to musi neskutecne smrdet
Fuj. Tam bych nebyla. ![]()
@arinecka píše:
Strava te male holcicky byla teda husta. Prej ona to ji. No jasne ze to ji, kdyz ji to porad rvou. Ta vymenena byla trubka, ale aspon tohle videla, a dala te male aspon kvalitni sunku, a uvarila ji.
Obě mámy byly divné. Měla nesedla ani jedna.
@mamina2017 píše:Já jsem přeslechla co dělá. Mobilem řízená domácnost není nic pro mě.
Nechytla jsem začátek.. Čím se živil ten, co měli všechno přes mobil? a kolik jim bylo? Jako popravdě, já bych tam taky nepekla, když si představím, jak byli ujetí na tom mít to vše přes mobil. Měla bych strach, že jim s tou troubou něco udělámCelkem by mi přišlo ponižující, kdyby manžel sledoval přes mobil, jestli jsem a kdy zapnula troubu nebo pračku.
@topazio píše:
Já jsem přeslechla co dělá. Mobilem řízená domácnost není nic pro mě.
Mně se líbilo jako, že když zapomeneš zapnout pračku, tak si na dálku zapneš.. hmmm… a kdo tam dá to prádlo a prášek
![]()
@mamina2017 píše:
Mně se líbilo jako, že když zapomeneš zapnout pračku, tak si na dálku zapneš.. hmmm… a kdo tam dá to prádlo a prášek![]()
Přeci mobil na dálku. Má neviditelné ruce. ![]()
@topazio píše:
Obě mámy byly divné. Měla nesedla ani jedna.
Taky se mi nelibila ani jedna.
@topazio píše:
Přeci mobil na dálku. Má neviditelné ruce.
A co je na tol divneho? My mame taky x veci pres mobily troubu, pracku, lednici, vsechna svetla..pradlo si dam rano a prasek taky a nastavim na pracce na pozadovany cas a kdyz zjistim ores den, ze nestiham, na mobilu si cas prenastavim nebo i program kratsi/delsi..to same lednice, muzu nastavit celsia nebo kdyz dojde k vypadku na mobilu se mi to ukaze a i kdy zas naskocila. trouba tez, jdu ven s dcerou a mam tam jidlo, na dalku si muzu zapnout program a sledovat jak se jidlo dela a peijdu domu a hotovo..kdyz vim, ze se zdrzim, bud snizim stupne nebo ji rovnou vypnu..to same vysavac, mame ho i s vytiranim a kdyz neplanuji vysavat a najednou zjistim, ze k nam nekdo zajde, tak si ho zapnu pres mobil a nez peijdem, mam vysato i vytreno. svetla to same, dcera vecne zapomina zhasnout, tak obcas zklukni zda se svuti, na wc a koupelne mam nastaveno jak dlouho svitit a samo se to pak vypne..rolwty v dobe taky muzeme na dalku, mame i kavivar, jakoze je to zbytecnost, ale je fajn se rano o vikend probudit a zadat si co chci za kavu a kdy a prijdu do kuchyne a mam hotovo, ale to neni nic nezbytneho, ale jako taky jsem zacala vyuzivat. manzel ted chce nejakou lednici co si ohlida cerstvost potravin, co posle nakupni seznam jidel co. dochazi..jako zezacatku mi to prislo zbytecne, ale teda vyuzivam to nakonec dost..ta lednice se jmenuje family hub a muzete v ni mit i recepty, ktere vam prehraje..jako mne se libi, mame v planu ji koupit..manzel zil 3 roky v Japonsku a na technologiich dost ulitava, ja se s nim ted vezu, proc ne..doba jde dopredu…
@ahhotep Na pračce si taky mohu nastavit čas praní. Nemáme žádnou pravěkou pračku.
@topazio ano, ale pres tu aplikaci si ji muzes prenastavit, na jinou dobu, jiny program na dalku. Muzes nastavit kolik pradla mas, jak je znecistene, ona ti pak sama nabidne idealni program, muzes pres mobil hlidat teplotu a spotrebu vody, pracka ti dokaze vyhodnotit zda vybrany program je idealni nebo by byl kvuli apotrebe vody lepsi jiny program. Ja spis vyuzivam zapnutí na dalku, jedine co musim ji naplnit, jen pradlo zasobnik ma na prasek a pracka sama vyhodnocuje kolik prasku, kdyz dochazi, upozorni te na doplneni, nase ma i moznost v prubehu prani pridat nejaky zapomenuty kousek…
Ale me hkavne vyhovuje, ze ji treba rano nastavim a pak zjistim, ze treba odpo vubec nebudu doma a prenastavim ji na dobu, kdy vim, ze se vratim..nebo neolanuji prat a oak si to rozmyslim a priste si ji v praci zapnu.
@arinecka píše:
Az na to, ze rikala, ze doma kupuji sunkovy salam. Trn kvalitni salam objednal otec holcicky
@elinka90 píše:
Az na to, ze rikala, ze doma kupuji sunkovy salam. Trn kvalitni salam objednal otec holcicky
Tak ona mu rekla, ze ma koupit sunku, tak koupil sunku ![]()
My máme s telefonem spárovanou i rychlovarnou konvici. To by mě teda v životě nenapadlo, že se tohle stane předmětem diskuze. Mně ta rodina přišla super. Ještě bych ráda věděla, jak přesně škodí ta ostrá jídla dětem.