Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelsey píše:Živočichy jsem nestihla, co mají?
Sleduji se synem. Jako masakr.
Jedna má doma nevyžádané živočichy. Druhá má soukromé jesle.
@iila píše: Živočichy jsem nestihla, co mají?
Moly a pak jsem odešla. Tak nevím, jaké další podobné přátele si doma udržují.
@stinga píše:
já jsem teď v procesu hledání nové práce, takže denně projíždím hafo různých portálů s nabídkami práce - cca 90 % pracovních nabídek jsou manuální práce pro muže - tomu pánovi se prostě pracovat nechce a nevyplatilo by se jim to
To je možné, ale stačí když jsi „starej“ tj je ti kolem 50 a víc, nebo jsi trošku přičmoudlej a hned jsou limity.
@Kelsey píše:
Já videla ty shnilý zuby a vypnula to. Fuj.
@Kelsey A prý porodila ještě dvě další děti, tohle je drb, který nemám podložený, ale sama teď v televizi řekla, že rodila poprvé v 15 letech, teď je jí 29 let a tak staré dítě tam neměla, takže si říkám, jestli na tom drbu něco nebude.
Já teda nevím, ale matka 7 dětí v téhle výměně působila jako " ta dobrá " Stará se o děti, denně vaří, uklízí, zvládá v klidu 7 dětí…jestli to je všechno pravda, tak klobouk dolů ![]()
@Kelsey píše:
@GabinkaCh píše:
Já teda nevím, ale matka 7 dětí v téhle výměně působila jako " ta dobrá " Stará se o děti, denně vaří, uklízí, zvládá v klidu 7 dětí…jestli to je všechno pravda, tak klobouk dolů
Jj. Jako fakt nevypadala, že se z toho hroutí. Naopak se zdála úplně v pohodě a vyzařoval z ní takový klid a jistota.
EDIT: po přečtení dalších komentářů musím konstatovat, že jsem naivka důvěřivá
![]()
Příspěvek upraven 16.02.24 v 12:28
@GabinkaCh píše:
Já teda nevím, ale matka 7 dětí v téhle výměně působila jako " ta dobrá " Stará se o děti, denně vaří, uklízí, zvládá v klidu 7 dětí…jestli to je všechno pravda, tak klobouk dolů
Jj, taky mi přišla sympatičtější než ta druhá. Ta sice byla namalovaná a načesaná, ale doma mnohem větší špínu, přitom děti jen dvě a už velké (a moc se jim asi nevěnuje, když dcera mohla být skoro celou dobu pryč a syn furt u počítače).
A pejsky v kleci? ![]()
Ale někde zas píšou, že té Andree ještě další dvě děti odebrali tak to už jsem úplně zmatená kolik jich teda je.
Nejhorší byl ten Glum. Nechápu jak si něco takového mohlo nasekat tolik dětí s různými ženami, nedotkla bych se ho ani kdyby to byl poslední chlap na světě ![]()
Příspěvek upraven 14.02.24 v 22:14
Nepíšou někde, jestli toho blbce kopla do řiti nebo s ním nakonec zůstala? doufam, že ne…vypadala jako hodná ženská a on takový zoufalec ![]()
@Marcella01 píše:
Nepíšou někde, jestli toho blbce kopla do řiti nebo s ním nakonec zůstala? doufam, že ne…vypadala jako hodná ženská a on takový zoufalec
Zůstala, samozřejmě. A nabízí se na amatérech ![]()
@Marieke Prej Glum
Ale je to trefný, teď už vím, kde jsem ho viděla ![]()
Jako mi ta početná matka taky byla sympatická. Ale je mi ji víc líto. Mluvila celkem rozumně. Proto nechápu, kde vzala toho primitiva. Myslím, že ani kolo o něj opřít nepotřebuje. On je tam jen na stres a do počtu. Vlastně. Aby si doma zapálil. Prasák jeden.
@Kelsey píše:
Jako mi ta početná matka taky byla sympatická. Ale je mi ji víc líto. Mluvila celkem rozumně. Proto nechápu, kde vzala toho primitiva. Myslím, že ani kolo o něj opřít nepotřebuje. On je tam jen na stres a do počtu. Vlastně. Aby si doma zapálil. Prasák jeden.
prach mu vadil, ale že je domov cítit cigaretama to ne fuj! Já bych si klidně ráda zkusila mít tolik dětí, zkusit to, zda by člověk zvládal..