Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba412 No to já tedy taky ne, jídlo nevyhazuju, dokážu zpracovat kdejaké zbytky
a neumím si představit vyhodit jídlo místo toho, abych do dala do lednice na druhý den. Jo, je to asi tím, že když si na to vyděláš, tak to nevyhodíš.
@Monchichik píše: Více
Ale tihle si v tom Dublinu na to vydelali. ![]()
@veria No ale nevíme jak zacházeli se svým jídlem, třeba ho nevyhazují…tohle vařila ona a nechutnalo jim to. A jejich máma přeci v manuálu psala, že jsou na jídlo hrozní, nic nejí.
@veria píše: Více
aj ja mam nejake svoje uchylky a ak by sa toho chytili filmari, co potrebuju vyrobit relaciu, tak to by som teda skoncila ![]()
a pritom zijem relativne normalnym zivotom.
@Monchichik píše: Více
No oni to takto Romove proste delaji. To je znama vec. Jidlo neohrivaji.
@smile_xxx píše: Více
No protoze bloncka asi varila uplne jinak nez ta jejich mama, tak jim to nechutnalo.
Tak ta blondýna byla hustá
labilní, užárlená, pedantská, urážlivá,.. pěkný dáreček. Ona buzeruje všechny okolo, ale jí se nesmí říct nic. Mi řekněte, co vede normálního chlapa k tomu, aby si něco takového vzal
chudáci ty děti, ty budou jednou rádi, až vypadnou z toho napucovanýho baráku.
@Mkmkz píše: Více
Tahle se úklidem netajila. Dcera chodila rovnat dečky, aby nebyly pokřivené. Ženská je raději poslala na výlet samotné, aby měla čas na úklid. Ty tmavé koberce je potřeba luxovat častěji. Ale 2× denně?
V bonusem říkala, že už chodí do práce a nemá na úklid tolik času, ale priorita to je stále. Prý se shodli s manželem. Ona byla zralá na psychiatra, ale když to všem vyhovovalo, proč řešit ![]()
Spíš mě překvapilo, že neumí anglicky? Nezná hlavní města?
@kocourGarfield píše: Více
Proč tě překvapilo, že neumí anglicky?
@Aries6 píše: Více
Tak je celkem mladá a na ZS i SS je angličtina povinná ne? Takže aspon minimální základy by mít mohla. Ovšem úplně se tomu nedivím, při úrovni výuky jazyků u nás obecně.
Spíš jsem se divila, že neví, kde je Dublin.
A minule zas jiná nevěděla, kde je Švédsko.
Aha, tak to jo. Popravdě jsem výměnu měla puštěnou jen jako kulisu a asi si nevšimla, kolik jí asi může být.
Já na problém s neznalosti AJ taky dost narážím. Ale za nás byl výběr a já měla celý školní život jen NJ a ještě stylem, jaký byl. VŠ bez jazyka. Ale omezeně se domluvím, to zase jo.
Jen mám někdy pocit, že se znalost AJ bere jako jakási úroveň „normálnosti“ a trošku mě to štve. Jazyky mi prostě do hlavy nelezou
Prostě jsem dobrá jinde… ![]()
@Aries6 bylo jí 33, volbu jazyků musela mít. Navíc ona neřekla tedy, že neumí anglicky. Ona řekla že děti s ní musí mluvit česky, když ona jinak neumí. Mě zarazilo to nijak.
Protože ruštinu už určitě neměla a možnost volby měla. A vzhledem k tomu, že ani nevěděla kam vlastně jede. Možná to bylo tak sestřihané schválně. Nevím.
@Aries6 píše: Více
Proste ses jazyk neucila poradne a neumis, tak to je, ne ze jsi dobra jinde..ja nevim, minimálně znalost 1 jazyka by mela byt norma, alespon na urovni domluveni se v beznych vecech, neumim si predstavit, ze bych se nedomluvila zadnym jazykem. Ja to beru jinak, od mladi cestuji a ziju v zahranici stridave, nicmene malokde se clovek setka s takovou neznalosti jazyku jako v Cesku, a to i u mladych lidi..to je proste tragedie.
@kocourGarfield píše: Více
Ja videla nekolik dilu s vymdnou ze zahranivi a tam snad nikdy nikdo nevedel kam leti, kdyz otevrely letenku, pamatuji si Valencii, ze netusila, ze jedna nevedela kde je Svedsko, ted Dublin a bylo toho vic. e co se divim, ono casto prectou nazev v Cesku mesta a nevedi kde to je a nejedna se treba o nejaklu vesnici Horni, Dolni Lhota apod.., ale. mesto, namatkou si vzpominam ze nevedely napr. Tabor, Aš apod..to netusim, kde je rikaly apod..takze tak ![]()