Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@boball píše: Více
Paní prý taky není svatá. Nemyslím tím, že podvádí manžela. Myslím tím její chování. K dětem.
@chs.jasmin
Tak by mě zajímalo, zda Martina (vyžilá blondýna) opravdu měla jen a pouze to jedno dítě…
Na Fb píšou, že mají oba děti z předchozích vztahů, ale ty se s nimi nestýkají.
@Lucie008 píše: Více
Nedivím se. I ta paní z druhé rodiny má ještě další děti. Prý jedno z nich mělo brát drogy.
@Lucie008 píše: Více
Nedivím se. Já bych se za takové rodiče styděla.
Holky, nevíte, kde jsou úplně všechny díly? Na voyo hledám pár dílů a nic. Hledám hlavně díl s Erikou, která měla být v první řadě, Justýna, ta měla být ve třetí řadě a ta rodina, jak měla mít filcky.
Koukáte na dnešní díl? Dost nuda. Jediný, co mě trochu pobavilo, tak 16 vajec k snídani. ![]()
Mně se to líbilo, konečně slušní, nezanedbaní, pracující lidé na obou stranách. Strongman by mi sice asi taky lezl na nervy po čase, ale to je tím, že celkově jsem si nikdy s žádným sportovcem nerozuměla, jiný svět
ale jinak v pohodě.
Strongman byl trochu chlubil, ale jinak v pohode. Ta jeho zenska me ale stvala tema svyma poznamkama o tom, ze „holky by se mely vic zapojit do domacnosti“. To je hrozny stereotyp. A bylo mi lito toho jejich kluciny, jak ho tahali nemocneho na prochazky a do restaurace.
Tak jsem shledla dil s vyzilou blondynou. Opravdu vypadala na 60
Jeji zarleni na 150 kg manzela s krivyma zubama a na davkach, po vykonu trestu, bylo vskutku bizarni. Vzdyt by si o nej nikdo kolo neoprel
Ale on nebyl zlej, jen by potreboval vedeni ![]()
Tak koukam na vymenu, co bude priste…a to je teda hlina.. bych tu starsi propleskla fakt!!!
Jsem si přišla počíst a tady se nekomentuje výměna, co teđ jede
.
@jednažena píše: Více
Nemám Voyo. Dnešní díl v TV budu komentovat až večer. Ale už na mě vyskočily články na netu a opět to bude síla.