Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2922
5.6.24 22:03
@topazio píše: Více

No kéž by. Ten její kaspar se jí ani nezastal. Snad se má líp. Rozhodně z těch 4 z toho vyšla nejlíp, já bych ty blondaty krávě asi skočila do úsměvu, kdyby se mnou takhle mluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7690
5.6.24 22:03

Mně blondýna nepřišla zas tak hrozná, k dceři druhé rodiny se chovala hezky. Spíš ten její ortelák…na mateřské, ale nevydrží pár hodin s dětmi a nemůže k kvůli tomu pustit psy ven, tak určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
5.6.24 22:14

@Marieke Mě taky nepřišla hrozná. Ale na konci jsem nechápala, proč byla na tu druhou maminku hnusná. Však ji nic neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
5.6.24 22:43

Koukala jsem už minulej tejden ale nechtěla jsem tu spoilerovat. Vytočila jsem se řádně.
Nejdřív mi ta blondýna přišla docela ok, měla nějaký blbý kecy, ale doma měla čisto, vypadalo to, že to tam funguje tak nějak. Než jsem viděla ty hov.na, chc.anky od psů neustále. To mi došlo, že to jsou klasický netáhla na podpoře, co rodí děti jen aby měli prachy a nemuseli na nic šáhnout. Bylo vidět, že sociální systém mají řádně zmapovanej. Tý holce se věnovala, ale proto, aby ukázala, že ona je lepšočlověk a vyšla z výměny jako ta lepší a zkušenější. Což se s pos. ranýma schodama a venčicí podložkou pro dva velký psy úplně nepovedlo a řádně to dokázala při osmi očích, kdy byla totálně na pěst úplně bezdůvodně.
Terka to zvládla bravurně, myslím že si poradila krásně. Byla teda asi dost úzkostlivá, ale asi to nemá úplně jednoduchý, když ten její je věčně v práci a jsou jen s holkou. Ale chápu, že prostě v dnešní době se hákovat musí aby se měli dobře, lepší toto než čekat s nataženou rukou a hromadou děcek.
Ten týpek co byl nakrklej že byla nakoupit byl kapitola sama o sobě, sám jí to dovolil a pak pyskoval, zvládla to dobře, neměla se za co stydět. Spíš on za to jakej je tupec.
Ani jednou nebylo v záběru že by ty psy vzali s sebou na tu zahradu, proč je mají, když je nevenčí - předpokládám množka a další prachy do kapsičky. Hnus. Ti psi byli evidentně zvyklí doma kadit a chc.at na ten záchod. Proč si je pořizovali, když se jim nevěnují, to mi hlava nebere.
Blondborka myslela že sežrala Šalamounovo lejno, a přitom byla dle mě tupá až na půdu. Bohužel ta Terky máma jí to sežrala, proto asi byla Tereza taková úzkostlivá, má to z tý matky, pro kterou asi nebyla dost dobrá. Doufám že se máti chytne za frňák, až uvidí tento díl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
6.6.24 09:26

Vy se koukáte na manželky z novy? Vždyť tam hrajou staré díly. Které už běžely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.6.24 09:26
@Rotha píše: Více

Poslední díl byl pouze na Voyu, v TV ještě nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24829
6.6.24 09:33

@Azeretereza profi-socky v Německu, jojo, přesný název… Terka to zvládla bravurně a její matka by na ni naopak měla být hrdá a ne ji pomlouvat, že „furt lítá s hadrem“..
nejvíc mi asi bylo líto těch psů - na co mají proboha ti lidi zahradu, když je do ní aspoň nepustí? co to mělo být? humus fakt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
6.6.24 09:38

Ja teda nepochopila, co delala ta blondyna v nemecku. jakou mela jako praci. vzdyt utahnout najem a zivit tolik deti :think:.akorat se zminovali o farme.
Nejvic jsem litovala psy, zaslouzili by si volieru a velkou zahradu. a chudak ta pani z ceska, co to musela uklizet. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.6.24 09:45
@Petra0009 píše: Více

Ona je na ÚP hlášená. On má na dva roky rodičák. Takže pobírají dávky. A chtěl by další dítě. Kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.6.24 09:49

Někdo psal na FB na oficiální stránce VM, že nadělala dluhy, sebrali jí děti a pak odešla do Německa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
6.6.24 09:52

Já to nesledovala moc pozorně. Ti dva v Německu byli oba dva doma, přesto měli ty dvě starší děcka ve školce a psi chodili na umělou trávu, protože je vůbec nebrali ven? :zed: A s čím teda měla ta bloncka tolik práce vlastně, že tu druhou u osmi očí sepsula, jak se u nich nudila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19281
6.6.24 09:53
@Kelsey píše: Více

Podle jeho FB se už syna dočkal, mají další mimino. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.6.24 09:56
@Dixies píše: Více

Někdo psal, že mají dvě. :zed:
Ona bude rodit až do menopauzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
6.6.24 09:58

Tohle by se nemelo mnozit. Vzdyt produkuji dalsi pobirace socialnich davek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.6.24 09:58

Ježiši. Jak ježci. To se taky rychle množí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí