Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4689
28.8.24 22:27

Je mi z toho nějak smutno, vždyť i ve starém domě se starým nábytkem se dá důstojně žít, ale tohle je stoletá špína a hnus. Vždyť aspoň trochu opravit ty oboucháné zdi a vymalovat není nějak velká investice a uklidit tam přece můžou skoro zadarmo, pro začátek by stačila i jen teplá voda s jarem. Myslím si, že nejsem nějaká fiflena, ale tohle bych nedala a aspoň na noc bych šla jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
28.8.24 22:50
@smile_xxx píše: Více

To jsem chvilku přemýšlela jestli to myslí vážně, nebo jestli si z ní dělá legraci, ale asi to myslel vážně 🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12590
28.8.24 23:00
@Žirafa 69 píše: Více

Mohu se zeptat, nechci vyvolavat zadne vasne, jsem zvedava..ale proc se na to clovek kouka, kdyz vsichni vedi, ze jediny duvod, proc se tam ludi hlasi jsou prachy, takze primarne lidi, kteri maji dluhy a ruzne patologie..abyste litovali deti? kdyz dopredu vite ze pricetny jecinec se tam neprihlasi. Takze je to nejspise predvidatelny humac non plus ultra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
28.8.24 23:03

Hodně lidí tomu věří. Je to jedna z populárních urban legends. Já to slyšela s pavoukama. Ale prde.lky normálně jím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
29.8.24 07:12

Tak to taky nejí spousta lidí :lol: já je naopak miluju, když už knedlík, tak prd.elku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
30.8.24 11:12

To byl zase jednou hnus, ta líná k…a, ať zvedne tu tlustou pr-del a jde uklidit a ten její to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
30.8.24 11:13
@Azeretereza píše: Více

Miluji konce knedlíků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
30.8.24 11:27

Po dlouhé době jsem se dívala. To byl bordel. :zed: Starej nábytek se dá natřít barvou a vymalovat aspoň na bilo, by je nezruinovalo. Hlavne tu černou špínu uklidit :pankac: Já bych tam nemohla ani pít vodu, fuj. :oops: Že se ty lidi nestydí jít do TV? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
30.8.24 11:29

Neviděla sem to cele. Proč topili deskama? Oni nemají na normální tvrdý dřevo?

• Citovat
  • Upravit
1841
30.8.24 12:37
@zmrzlik píše: Více

Podle mne to bylo nekde zadarmo. Padlo tam kolik maji na mesic? Bylo tam, ze jedna vyplata u nich je 30 tisic, za jidlo daji 5 (to je fakt husty, to dam vic za dva dospele bez deti). Tak kde sakra ty penize jsou? A ten bordel no fuj. Spinave dvere, spinavy nabytek, spinave povleceni. Tam bych nebyla ani den, sla bych spat na hotel. Ostatne ta spina se da vydrhnout, staci chtit. Ale nikomu bych jeho bordel nesurovala, at se stydi pred celym narodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24813
30.8.24 12:54
@Štěpínek1 píše: Více

tak na tenhle bizár se dokázal koukat i můj drahý, říkal, že by okamžitě měl zasáhnout ospod, protože ta špína, bordel a nedostatek jídla a tepla (+ zamčená lednice, že) je opravdu pro děti ohrožující, a má pravdu
jaké vzory si z té domácnosti odnesou? ta matka musí být úplný magor, protože i když nemám peníze, tak vydrhnu špínu octem, vyperu vše asoň v levném prášku a vymaluju nějakou bílou barvou v akci, nejsou to položky, které by někoho položily…
už kvůli těm dětem - to bylo fakt otřesné a druhá paní byla borka, že si tam lehla, já bych se bála štěnic a nemocí a noci bych šla na nějaký čistý penzionek v blízkém okolí.
Však tam se nedalo ani vlézt do sprchy! leda předtím nechat x hodin působit savo a vše vyprat a vyšurovat…

A schovat před náhradní „manželkou“ indukční desku pokládám už úplně za podraz :zed: to jako měla být skautská zkouška ve vaření na ohni nebo co jako :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
30.8.24 13:08

Je tento dil co se o nem bavite na Voyo? Kolikata serie a kolikaty dil?
Potrebuji na dnesek neco k zehleni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24813
30.8.24 17:36

@veria 17.série, 2.díl, Renata a Katka.. ale doporučuju před žehlením nejíst :poblion: :mrgreen:
a vůbec - v tomhle vedru si místo žehličky vytáhni radši zmrzku z mrazáku a pohodlně se usaď.. prádlo se dá i mooc pěkně poskládat.. ;) (30let praxe..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí