Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@veria píše: Více
Ted ve středu byl v tv Denisa a Monika. Přidám foto té milé paní ať se lip hledá ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
Dik, ja si to poustim na Voyo k zehleni ![]()
@veria 17. série - Monika s Denisa ( Voyo mi to řadí nelogicky až dolů - nevím jestli takhle všem ).
Já se už pár týdnů nedívám ale tenhle skanzen si asi pustím. ![]()
Ted jsem dokoukala u vareni. Byt 2+1 ve kterem se kouri, to je proste hnus. Ale pan domu je tam doma a omezovat se nebude ani kvuli svemu diteti. Jist neumi nic jineho nez smazene a tucne. Podle toho vypadaji. Cina vypadala dobre, nevidim duvod proc byl ten Lada to jidlo vyzvracet. Pokud byla min ochucena, da se dochutit na taliri. Jinak Lada nazorny priklad romskeho nefachcenka = vsak on se stat postara.
Denisa uplne normalni fajn zenska, jeji chlap taky v pohode.
Jsem koukla a shodou okolností mám dnešní oběd téměř totožný
vývar se zeleninou, kuřecím masem a kuřátky a něco jako čínu - míchanina z kuřecích prsou, cukety, papriky, kapie, cibulky, žampionů a k tomu hranolky nebo rýži. Náhoda ![]()
@Anna766 píše: Více
Vsak jo, urcite je to zdravejsi nez rizek a hranolky…
@topazio píše: Více
Nepouštěj, sledování zvrácených pořadů není normální.
@Anna766 píše: Více
Tak to by se u tebe ta povedená rodinka nenajedla, chudáci
ještě by se otrávili zeleninou ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
Nedívala jsem se. Usnula jsem. Ale pustím si o víkendu při cvičení. Stejně mám vždy při cvičení puštěnou televizi.
Tak mam pocit ze jsem ten dil uz videla. Uz pred casem na Voyo, asi je to tam driv.
@Žirafa 69 Dle mého je to prostě i životním stylem. Pohyb zřejmě nula. Co ona mohla 10 hodin denně ve 2+1 uklízet? Takže bych řekla, že na ně neustále řvala a oni koukali na bednu.
Teď dostaly děti nové mobily, tak do nich.
Oni to i někde říkali, že by chtěli zařadit ty procházky, že to nechodili.
Jen by mě zajímalo, kde ten otec vydělá 50 k měsíčně??? Na konci tvrdil, že to je jeho výplata.
A peníze z výměny utratili za 5 dnů, vlastně za nic …. Fin. gramotnost 0.