Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45690
30.8.24 17:54
@Lucy75 píše: Více

Diky. Skladam vse co jde, ale neco prejet chce…
Ale mas pravdu jinak, dnes se to neda, odkladam na neurcito😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
30.8.24 17:59

Viděla jsem teď ten poslední díl a vůbec nechápu, proč leze taková rodina do televize? To je nenapadne, jaká z toho bude ostuda? Ten nepořádek, špinavé zdi. Vždyť ty děti nejsou už malé, mohou pomoci.
Povlečení nemají, v baráku 16 stupňů, špína. Vždyť stačí trocha času - opravit zdi, vymalovat, polepit dveře a hned to vypadá jinak.
Jako jídlo pro 5 lidi za 5000 Kč je šílený. Vždyť ten kluk půjde do puberty.
A na výlet jezdí jak často?

• Citovat
  • Upravit
39645
3.9.24 08:31

Nový díl asi bude tento

https://www.kinotip2.cz/…2-11316.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
3.9.24 17:39

Tak to by me zajímalo, jak je to s těmi jejich finančními problémy? Přece není normální, aby dva pracující dospelí v domě u Prahy museli žít v takových podmínkách a jestě mít rozpočet 5000kč na jídlo. :? Zdi a starý nábytek by mě teda tak netrápily jako ta špinavá podlaha a kuchyň bez dřezu. Pokud topí dřevem v každé místnosti, tak musí i každý den uklízet. U druhé rodinky zase ti psi, zavírají je tam na noc a každé ráno uklízet a vymývat po nich h* a ch*??? To mi taky nepřijde normální. :nevim: Možná by mohl někdo kdo chová psy potvrdit, že je prostě nenaučili přes noc vydržet, případně prostě se má chodit se psem i v noci a nebo mají ty zvířata jen psychické úzkosti z toho, že je prostě zavřou v té mistnosti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
3.9.24 17:49

@dreamis nenaucili. Psy mam, mam je v byte a vydrzi v pripade nouze i 12+ hodin (pokud nemaji prujem), protoze jsou proste vychovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
3.9.24 18:19

@dreamis Měla jsem psa ( mladého psa), který do určitého věku vydržel max. 4 hodiny. Ve chvíli kdy dospěl se zlepšilo i to a dnes vydrží v pohodě jako ostatní. Do té doby jsme s nim museli chodit co 4 hodiny, jinak jsme měli kaluž ( ve dne v noci ). Ostatní psi vydrží v pohodě i 8 hodin v přírodě potřeby v nouzi i 12 h( ale to neděláme ).
Nebylo tam, že ten pán ráno ty psy nepustil a oni tam proto nadělali? Co jsem postřehla, tak paní domácí vstávala brzo doma uklízet. Ale nesledovala jsem poradně.
Jinak po psech mohou uklízet od tlap, pokud je bahno.

• Citovat
  • Upravit
39645
4.9.24 22:33

Koukáte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
5.9.24 07:26

Me se tahle výměna celkem líbila až na tu rozmazlenou Fany, to byla hrůza. Ale může za to ten otec, ne ona. A ze ve svojem veku ani nechodí do školky a nemá žádný pořádný režim to je teprv hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
5.9.24 08:20

Já bych si strašně přála si tu výměnu manželek zkusit. Chtěla bych mít nějakého šíleného despotu, kterému bych to veřejně natřela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
5.9.24 08:54

@Dollorres a co když by jsi byla nakonec ty ta špatná? Proč teda nejdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
5.9.24 09:19
@Marmarram píše: Více

Já myslím, že bych to “vyhrála” mám zuby, věnuju se jim, mám hygienické návyky. Nové, pěkné bydlení. Mínusy: nevařím, co uvařím se obvykle nedá jíst.
Ale jít do toho nemůžu, jsem rozvedená a nemám ani nechci náhradu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
6.9.24 13:55
@Lucy75 píše: Více

Tak jsem se k zehleni konecne odhodlala a zkoukla to, no normalni nebyla ta rodina ani jedna, ve finale mi byli sympatictejsi ti bordelari, ze aspon meli sebereflexi :lol:

Dalsi dil koukam bude taky vyzivnej, zenska ma ve 28 letech 4 deti, chlap nemaka… Kde tyhle lidi berou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.9.24 14:14

Masakr byl hlavně ti kocouři. Naštěstí jsou už vykastrovaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
6.9.24 14:40
@Dollorres píše: Více

A kdy se jim věnuješ, když jsi plánovala i chůvu, co by s tebou bydlela a kariéra je pro tebe na prvním místě? :think: do práce chodíš i mezi svátky v prosinci, aby ti něco neutekli a ještě se divíš, že tví podřízení tam v té době nechtějí jít a chtějí být se svými blízkými.

• Citovat
  • Upravit
45690
6.9.24 15:00

No, Fany silena, matka vypada ve 42 na 62 a vse tahne z invalidniho duchodu? Ten chlapek nepracuje nebo co, to jsem nejak nepostrehla. Nakonec ti mladi mi byli sympatictejsi, kdyby teda dohromady nemeli 8 deti ktere v podstate neuzivi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí