Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucy75 píše: Více
Diky. Skladam vse co jde, ale neco prejet chce…
Ale mas pravdu jinak, dnes se to neda, odkladam na neurcito😉
Viděla jsem teď ten poslední díl a vůbec nechápu, proč leze taková rodina do televize? To je nenapadne, jaká z toho bude ostuda? Ten nepořádek, špinavé zdi. Vždyť ty děti nejsou už malé, mohou pomoci.
Povlečení nemají, v baráku 16 stupňů, špína. Vždyť stačí trocha času - opravit zdi, vymalovat, polepit dveře a hned to vypadá jinak.
Jako jídlo pro 5 lidi za 5000 Kč je šílený. Vždyť ten kluk půjde do puberty.
A na výlet jezdí jak často?
Tak to by me zajímalo, jak je to s těmi jejich finančními problémy? Přece není normální, aby dva pracující dospelí v domě u Prahy museli žít v takových podmínkách a jestě mít rozpočet 5000kč na jídlo.
Zdi a starý nábytek by mě teda tak netrápily jako ta špinavá podlaha a kuchyň bez dřezu. Pokud topí dřevem v každé místnosti, tak musí i každý den uklízet. U druhé rodinky zase ti psi, zavírají je tam na noc a každé ráno uklízet a vymývat po nich h* a ch*??? To mi taky nepřijde normální.
Možná by mohl někdo kdo chová psy potvrdit, že je prostě nenaučili přes noc vydržet, případně prostě se má chodit se psem i v noci a nebo mají ty zvířata jen psychické úzkosti z toho, že je prostě zavřou v té mistnosti? ![]()
@dreamis nenaucili. Psy mam, mam je v byte a vydrzi v pripade nouze i 12+ hodin (pokud nemaji prujem), protoze jsou proste vychovani.
@dreamis Měla jsem psa ( mladého psa), který do určitého věku vydržel max. 4 hodiny. Ve chvíli kdy dospěl se zlepšilo i to a dnes vydrží v pohodě jako ostatní. Do té doby jsme s nim museli chodit co 4 hodiny, jinak jsme měli kaluž ( ve dne v noci ). Ostatní psi vydrží v pohodě i 8 hodin v přírodě potřeby v nouzi i 12 h( ale to neděláme ).
Nebylo tam, že ten pán ráno ty psy nepustil a oni tam proto nadělali? Co jsem postřehla, tak paní domácí vstávala brzo doma uklízet. Ale nesledovala jsem poradně.
Jinak po psech mohou uklízet od tlap, pokud je bahno.
Me se tahle výměna celkem líbila až na tu rozmazlenou Fany, to byla hrůza. Ale může za to ten otec, ne ona. A ze ve svojem veku ani nechodí do školky a nemá žádný pořádný režim to je teprv hrůza.
Já bych si strašně přála si tu výměnu manželek zkusit. Chtěla bych mít nějakého šíleného despotu, kterému bych to veřejně natřela. ![]()
@Dollorres a co když by jsi byla nakonec ty ta špatná? Proč teda nejdeš?
@Marmarram píše: Více
Já myslím, že bych to “vyhrála” mám zuby, věnuju se jim, mám hygienické návyky. Nové, pěkné bydlení. Mínusy: nevařím, co uvařím se obvykle nedá jíst.
Ale jít do toho nemůžu, jsem rozvedená a nemám ani nechci náhradu. ![]()
@Lucy75 píše: Více
Tak jsem se k zehleni konecne odhodlala a zkoukla to, no normalni nebyla ta rodina ani jedna, ve finale mi byli sympatictejsi ti bordelari, ze aspon meli sebereflexi ![]()
Dalsi dil koukam bude taky vyzivnej, zenska ma ve 28 letech 4 deti, chlap nemaka… Kde tyhle lidi berou? ![]()
@Dollorres píše: Více
A kdy se jim věnuješ, když jsi plánovala i chůvu, co by s tebou bydlela a kariéra je pro tebe na prvním místě?
do práce chodíš i mezi svátky v prosinci, aby ti něco neutekli a ještě se divíš, že tví podřízení tam v té době nechtějí jít a chtějí být se svými blízkými.
No, Fany silena, matka vypada ve 42 na 62 a vse tahne z invalidniho duchodu? Ten chlapek nepracuje nebo co, to jsem nejak nepostrehla. Nakonec ti mladi mi byli sympatictejsi, kdyby teda dohromady nemeli 8 deti ktere v podstate neuzivi.