Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@iila píše: Více
Viděla jsem jen kousek, trochu si to pamatuju. Koukám na Prima MAX, je tam Rain Man.
@iila píše: Více
Bylo to opakování. Teď se stejně večer na TV nedívám.
Koukate na vymenu? Ta mlada v Praze, co ma tri deti, je zase bezzuba. No des.
@Ba412 píše: Více
Přepla jsem na pár vteřin, zjistila, že to je starý díl, tak jsem nekoukala.
@Ba412 píše: Více
Je to stará VM ale také jsem se dívala. Hrůza ta rodina z Prahy. Není plyn ale hlavně, že jsou cigarety.
Dnešní Výměna. Jedno jídlo denně? ![]()
Mě trochu štve že to posunuli a jde to takto dlouho 🤦🏼♀️ takže nevím jestli se budu dívat ![]()
@smile_xxx píše: Více
To je ta s těma jidelnickama? Na to jsem koukala včera. spíš maminka vypadala že chodí v noci vyžírat lednici a svádí to na děcka.
5 tisíc za jídlo na pět lidí se mi zdá jako nesmysl, to prožeru sama úplně v klidu, ale prej je to starší výměna.
Jo a ten fotřík mladší, nebyl už někdy ve výměně?
je mi odněkud povědomej.
To je kornelie??nebo jak se jmenuje ta paní, co vaří za levno??
@smile_xxx píše: Více
Joo to jsem tu už taky kdysi psala. Že nechápu, proč tam někdo šůruje, já bych taky neuklizela cizí svincik, naopak bych si udělala pohodičku a snažila se to nějak přežít.
Já bych do toho šla, říkala jsem si, že bych někomu poskytla byt aby si dal dovču - bydlím sama, ale na oplátku bych chtěla někam mezi normální lidi na farmu třeba s koňma. Ale pak vidím co se tam hlásí a aby mi nějaká spindira spala v mý posteli a okupovala mi můj vypinkanej byt a říkám si že ani náhodou ![]()