Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ten mladý mi neseděl. Ženu drží doma u dětí, věřím že brzo bude páté dítě. Ona je jím ovlivněna. Za mě je i žárlivý a nechce, aby o sebe dbala. Je to manipulátor. Cítím z něj toxicitu.
@topazio já viděla asi 10 minut, ale ona byla puťka povahou hodně i ne?
No, já bych si jako obvykle nerozuměla s těmi sportovci
V tomhle jsem spíš jako ta mlaďoučká, jen teda tepláky nenosím ven (celkově to byla nějaká tepláková výměna, furt se jenom řešily tepláky
), moc se nemaluju, nikdy jsem nebyla ve fitku a nějak líp oblíkat jsem se začala až s manželem, do té doby jsem neměla žádný styl ani ženský. Ale souhlas s topazio, že pánovi asi vyhovuje, že je Kristýna puťka a doma. Já jsem si na rozdíl od ní teda aspoň to mládí užila, protože jsem samozřejmě neměla tak brzo děti.
@Marieke kolik těch dětí měli? Ono asi není úplně jednoduché udat 3,4? malé děti a někam vyrazit. Nebo ta paní taky ani na to večer nemusí mít už energii. Navíc pokud je x let doma, tak může ztratit ty sociální vazby a kontakty. A pokud nic moc jiného nezná a měla dětství na prd ( to jsem zaslechla), tak ji ta potřeba k dětem může naplňovat ( dávat pocit bezpečí ).
@kocourGarfield píše: Více
To mě taky napadlo, že když měla sama špatné dětství, možná jí to teď vlastní rodina a péče o děti kompenzuje.
Já jsem něco mezi, ale sympatický mi byly obě strany, mimo týpka od Kristýny. Ona mi byla sympatická tím, že do všeho šla a nehledala žádný výmluvy, bylo vidět že by klidně něco podnikala. To že nemůže do práce protože její chlap má víc peněz je blbost, může jít klidně na částečnej úvazek, tyhle její úvahy mě trochu vytáčely, spíš makat nechtěla.
Strana těch akčních byla fajn, ani Eliška nevypadala že by se nějak povyšovala, prostě maká, protože jí to baví. To se mi líbí. Že mají rádi společnost je fajn, na co sedět doma na zadku. Já bych ale nesnesla třeba ty návštěvy doma, radši jdu do hospody, než zvát někoho domů, tam je to moje, občas proč ne, ale spíš ne.
Kristýny přítel mi přišel, že jí záměrně drží zkrátka a manipuluje s ní, klasicky tak, aby to nebylo moc vidět. Třeba jak jí na konci zhaněl ty vlasy, mohl jí to říct taktněji, ona se chtěla cítit líp a hned jí to na kameru shodil. Takový jednání se mi nelíbí, na druhou stranu zas je upřímnej. Těžko říct, jestli všechno co říkal tak i cítí. Podle mě tam bude nějakej velkej problém kdysi v minulosti.
Jinak asi dobrý, nikdo mě naštval, byli na sebe vzájemně milí a nepřišlo mi, že by někdo někomu něco nutil. Že kdyby Kristýna třeba nechtěla jít na výšlap, tak by jí nenutili. A bylo hezký, že se hecla a šla.
@guineapig píše: Více
Nedívala jsem se. Zapnula jsem to a hned zas vypnula. Ten díl byl starý. Takže jsem šla raději se psem na procházku a pak ho vyčesat. Měla jsem v plánu, že půjdeme na procházku po výměně. Šlo se dřív.
@Kelsey píše: Více
Já právě nekoukám pravidelně, tak jsem tento díl ještě neviděla. Ale nic moc.
@Žirafa 69 píše: Více
Ona říká, že zhubla 13 kilo, ale mě přijde pořád dost ![]()
@Azeretereza píše: Více
Souhlas, taky jsem jí fandila, že se hýbala. ![]()