Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucy75 píše: Více
No a uveri mu ted, kdyz byl ve Vymene? To ho prece poznaji.
To je šílený.
Mmch - během vysílání jsem si všimla na obrazovce zmínku o tom, jestli jsou ještě spolu, tak nevím.
Mne na podobnych podvodech fascinuje, jak muzou mit takhle blbe zenske zolik penez.
@jednoslunicko píše: Více
Lidi maji strasne moc penez, ja to rikam porad ![]()
@jednoslunicko mezi lidmi peníze jsou… často jde třeba o nějaké odchodné z práce, letité úspory, firemní peníze (to je pak právě průšvih a to už se řešívá), prostě různě…
jedna ženská kvůli jinému třeba vybrala svoje penzijko, asi 300 tisíc, co si tam dlouhá léta šetřila a dala mu to, že on zařídí stěhování a společný nájem domu ![]()
moje sousedka zas uvěřila „lékaři z Afriky“, co měl „nemocné dítě, které se léčilo v Londýně“, zahučela v tom za pár měsíců korespondenční lásky za dva mega, musela prodat barák…
stačí, když ti chlapi umí detekovat osamělou nepříliš pěknou zoufalou ženu, která touží po lásce a komunikaci a žije sama, opuštěná, to jsou pro ně snadné kořisti
a ještě ty jejich kecy, že na věku nezáleží, když je to pravá láska apod.
kolegyně měla sjetinu těch zpráv, u ní už to generovala umělá inteligence, protože to byla organizovaná skupina, co takhle starší samotné ženy hledala na facebooku, byly to stovky potištěných papírů kecama typu : Jsi jediná zářivá hvězda mého života, kterou jsem dosud hledal. Jen pošli prosím 2000 USD na clo, abych mohl vše přivézt a přiletím za tebou příští týden…
princip je stejnej…
@Tarena píše: Více
to za pár měsíců vyšumí a každej na to nekouká…
teď si dá chvíli určitě pohov, kurýr… ![]()
Jasne, ale ze na to sakra v dnesni dobe jeste nekdo naleti… vzdyt podobnych pribehu je plnej internet a jina media…
@veria my to taky nechápeme
bohužel to tak je…
a i sama, když vidím denně kolik pochybných „ala zahraničních profilů“ mi na fcb posílá žádosti o přátelství (které hned mažu), tak je mi jasné, že tohle frčí pořád…
a klidně to může být i na štěstí. cz nebo na tinderu
což mi připomnělo super dokument Podvodník z Tinderu
jak vidno, nepomáhá nic, lidská blbost je věčná.
Podvodnik z Tinderu je super dokument, ale tam se to jeste dalo pochopit, tam on s nimi prece byl a platil jim luxusni dovolene atd, jen bohuzel nevedely ze jeho pristi dovolenou s někým jinym budou platit ony..,
Ale tady to, ze ty podvodniky ani nikdy nevidely, to nepochopim…
@Lucy75 Na ty zpravy od americkych veteranu odpovidam, jestli by mi nepujcil penize ![]()
To jsou takovi ti prosediveli elegani co zadaji o pratelstvi na FB? ![]()
Ja to vzdy hned mazu, ale zajimalo by mne, co oni tak pri prvnim kontaktu pisou? ![]()
@veria Ze je zaujaly tvoje prispevky nebo profil. A ze bychom si mohli rozumet. Na loudeni penez uz nedoslo, pac jsem je predbehla 😀
Predpokladam ze pak se navždy odmlčeli ![]()