Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13184
17.1.25 05:12
@lucypaja píše: Více

Tak ono to vyhazování jídla mají v genech. Jak kočovali, tak to neměli jak uchovávat, tak se to kazilo. Takže jíst jídlo jen jednou je možná prevence otravy z jídla. A víš jak to mají… některé jejich návyky jsou hluboce zakořeněné… Třeba, že kradou a pracovat taky nebudou. To jsou jen vzácné výjímky. Škoda, že jsme tak útlocitní a především k těm, kteří si to nezaslouží. Tohle etnikum parazituje a ještě se jim cpe, protože jinak dělají bordel. Výsměch slušným pracovitým lidem.
Edit: už jsem dočetla, že se to tu probíralo.

Ad Jarek - asi jsem to nenapsala korektně a ty máš štěstí na výjimku. Ty předsudky nejsou správné, ale popisuju především svou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
17.1.25 07:41

Ta rodina z Neratovic, určitě jedou v něčem jiném, co se týká vydělávání. Protože to plýtvání jídlem a vyhazování, pokud si na to člověk,,v potu tváře" vydělá, tak si to umí vážit a neplýtvá. Neříkám, že by se i nás nikdy nic nevyhodilo, ale tohle je extrém. Normálně vydělávajíci člověk takhle neuvažuje. A vařit chlapovi 3 chody za sebou? Na.rat. a značkové věci pro batole? Které z toho za chvíli vyroste, zničí, potrha, zašpiní, opravdu to malé batole ocení a nebude to neznačkové chtít, to jo. A knížka? Husarský kousek.na co vlastně umět číst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
17.1.25 08:08

Oba chlapi děsný. U toho Ládi to bylo až komický, to jsem nepochopila, proč se mladá hroutila. Nejdéle pátý den bych se mu na vaření vyflákla a šla s malým ven. Ty dvě malé děti byly pěkně nevychované a neomezený přístup Sebíka ke sladkostem 8o jsem myslela, že v normálních rodinách už tohle dávno není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
17.1.25 08:20

Jak se ten dil jmenuje? Je to uz na Voyo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39632
17.1.25 08:53

@veria Nevím, zda to pomůže, tak aspoň odkaz…

https://www.idnes.cz/…a-vztahy_lyo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
17.1.25 14:50

Stačilo mi vidět jeden díl. Je to trapné a vybírají tak jen asociální jedince. Nedokážu se na to dívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20306
17.1.25 15:22
@smile_xxx píše: Více

jojo občas koupíme zrovna dnes kuřecí čtvrtky, ale kolikrát partner koupí kuře jen, že je v akci a ani mi neřekne, tak ho pak holt musím udělat, ale stehna nebo čtvrtky jsou lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20306
17.1.25 15:28
@Ja-rekk píše: Více

a pozná, když neví, jak se to ohřívá, že je to z mikrovlnky? Když by jsi mu jídlo nandala na talíř přímo z kastrolu a to samé dala ohřáté v mikrovlnce by mě zajímalo, zda by to poznal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
17.1.25 15:33
@lucypaja píše: Více
Švagrová žila s romem skoro dvacet let. Taky jedl třeba guláš jen jednou a pak chtěl uvařit jiné jídlo. Švagrová zbytek guláše zamrazila a vyndala ho třeba po dvou týdnech a ohřála v hrnci než přišel domů a věděl úplný houno a sežral to jak malinu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24803
17.1.25 15:35
@Anna766 píše: Více
áá, to je finta!!
ani o duši nepřišel, ani se neotrávil :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
chytrá holka, jen co je pravda :mrgreen:

ještě, že dotyčný se doma nepředřel a mrazák neotvíral, jináč by jí to tak snadno neprocházelo a lest by prokoukl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20306
17.1.25 15:37
@Magical-eyes píše: Více

jo to je asi pravda, ale nejde házet všechny do jednoho pytle, znám pár romských rodin, také si vzali děti do pěstounské péče jiní do adopce a jsou slušní, pracují, starají se ale nemají to v životě lehké!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
17.1.25 15:38
@Anna766 píše: Více

A neotrávil se? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20306
17.1.25 15:41

@Anna766 takhle na ně super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
17.1.25 15:42
@Lucy75 píše: Více

Byl to klasickej macho, ten ani nevěděl co v tom mrazáku mají. Ona nakupovala, vařila, on jen kecal a ležel na gauči. Švagrová z práce nakoupit, uvařit, uklidit, on přišel, sedl ke stolu a čekal… já bych takhle žít nemohla a nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
17.1.25 15:43
@veria píše: Více

Evidentně ne. Žije s jinou paní a potkávám ho tak třikrát do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí