Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marcellia píše: Více
M
A já bych řekla, že nervy má jenom z chlapa a ta plíseň co roky dejcha tomu moc nepřidá
Jako mne je lito toho psa. Vsichni na nej kaslou, porad odhanej, nevenujou se ji, misto aby ji vzali ven a nechali ji poradne vyblbnout.
No jo, ale to by musel někdo zvednout pozadí z ty postele.
@Atisia píše: Více
Podle dotočné má práci. Přestěhovali se do nového bytu kdesi. Ona si našla práci v kadeřnictví a on na farmě. Chodí za mamkou a pomáhá ji
. Tak snad se opravdu polepšil. A hlavně mu to vydrží. Doufám.
Tak jeden zas klasický nemakačenko, kterého živí žena, ale ten druhý teda dobré psycho
Ona tam u kafe spokojená a on jí volá, že je jí přece špatně tak ať se vrátí…úplný příklad manipulace. Hlavně, že když ona doma spí v kuchyni na matraci tak to mu nevadí a jak se pak zachoval k té náhradní taky hnus. Strašný člověk. Aspoň že má Lucie oporu ve své mamce jak tam říkala, že k ní často chodí a tak, to se nedivím.
Ten od ty kadernice vypada jak na nejakym fetu..nemuzu si pomoct..
@marcellia četla jsem teď v komentářích na FB, že snad vyléčený. Že by byl přímo tam na drogách si nemyslím, už jich tam pár bylo, co fakt vypadali vyjetě.
A četla jsem i, že ten druhý je prý gay. Což by i vysvětlovalo, že spolu už několik let nespí.
@Marieke píše: Více
Aha, no mne prislo, hlavne ke konci, ze si tak divne makal na nos, hlavu, takovy to typicky pro lidi na fetu…ale tak treba se pletu..
Mít doma tohodle blba, tak mi taky haprujou. Stejně si to s tou pomluvou o kurvě a drogách vymyslel. Ten je úplně hnutej.
Oba dva chlapi strašný ale teda ten linej byl oproti tomu druhému zlatej, takovej psychopat to jsem snad v životě neviděla. Ten musi mit hodně diagnóz ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
Jsem hodně opatrná v soudech a ti různí narcisti, manipulátoři a podobně co lítají v komentářích mi přijdou nadužívaní, ale tohle teda byl psychouš jak vyšitej.
Zajímavé. Na mě to zase působilo tak, že on (Petr) je ten zmanipulovaný - sousedi někde plácli něco o náhradní manželce, a on jim uvěřil a dost neobratně se snažil to „vyřešit“.
@iila píše: Více
To vůbec, sousedy a jejich řeči si vymyslel. Bych se vsadila.
@Anna766 píše: Více
Stoprocentně. Vzdyt nebyl schopny rict, kdo mu to nakukal.. Sousedi. A jaky?? No ty co chodi kolem.
![]()