Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20292
6.2.25 21:55

@ba 412 jé tak to je také moc milé a je hezké, že i po tolika letech jsou takové vzpomínky, můj nevlastní otec je rozptýlený, poněvadž to chtěl, ale svíčku zapalujem společně i pro jiné rodinné příslušníky, co tu už nejsou i můj brácha ve 33 letech..,je stejně zajímavé, když sme menčí nezajímá nás tolik, když nám babičky, dědové vyprávějí jak to dřív bylo a pak když tu nejsou tak rádi bychom je poslouchali je to asi i tím, že už sme velcí a víc bychom tomu rozuměli! Ale vzpomínky pořád zůstávají a naštěstí spíš hezké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
7.2.25 14:31
@Kelsey1 píše: Více

To je dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
7.2.25 14:34
@Marmarram píše: Více

Přesně to jsem si říkala. A pak je peskujou, že hopsají na gauči a zdrchají přehoz. No ony se prostě nudí, jsou to děti, chtějí (a mají) si hrát. Ale nebylo s čím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
7.2.25 14:36
@Keyllah píše: Více

Tak se mi to nezdálo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
7.2.25 14:41
@Keyllah píše: Více

Podle mě i žárlila, protože zná svýho chlapa a její fotku jí ukazoval ten její partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
7.2.25 14:45

Tohle byl strašný díl, na první pohled sice slušní hezký upravení lidi v nových barácích… ale přesně podle hesla navrch huj, vepod fuj. Chudáci děti na obou stranách.
A ta „influencerka“, ta influuje koho a kde proboha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15217
9.2.25 11:17

Vojanda se chovala jako kráva, ta má nejmenší právo někoho poučovat, chudák její syn. Unfulencerka byla hloupá, jednoduchá, finančně negramotná, ale aspoň nebyla zlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32112
9.2.25 11:20

@Alušáček Nebyla zlá, ale mít takhle po sobě 4 děti, to byl teda masakr, děti bez výchovy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148550
9.2.25 11:22
@Alušáček píše: Více

Viděla jsem včera opakování. Vojanda příšerná, k těm dětem se chovala jak na cvičáku. Direktivní, panovačná. Ale měla trochu pravdu v tom, že maminka těch malých dětí hodně energie dává do toho, aby byla supr čupr a na děti si tolik času neudělá, i když v tomhle počtu malých dětí za sebou se to dá celkem pochopit že se jim nedá dobře věnovat. Pro mě odstrašujíci případ proč nemít tolik malých dětí za sebou. A dívala jsem se pozorně a nezdálo se mi že by klučina od vojandy měl monokl, spíš to byl jen stín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39616
9.2.25 11:58

@Anna766 Souhlas. Ale když se mrkneš na ten konec, tak se mi taky zdá (třeba jen zdá), že má monokl pod levým okem. :think:

https://tv.nova.cz/…oda/468265-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148550
9.2.25 12:06
@Žirafa 69 píše: Více

Včera jsem v televizi neviděla, já nemám ve zvyku koukat na TV hodně z blízka, ale teď na notebooku mi přijde že jo, má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148550
9.2.25 12:14

A jak tam to dítě šoupalo s celou postýlkou, kdo měl obavy že se s ní převrátí? Já bych to nesnesla se na to dívat, měla bych strach z ošklivého úrazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39616
9.2.25 13:13
@Anna766 píše: Více

Tu obavu jsem nepostřehla, ale taky jsme si říkala, proč ji „neukotví“ k zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148550
9.2.25 14:53
@Žirafa 69 píše: Více

Obavy tam právě neměl nikdo a to se dost divím. Myslela jsem kdo měl taky tady z komentujících obavy jako já, protože já bych se na to doma s klidem nedívala a měla bych strach z převrácení právě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32112
9.2.25 14:56

@Anna766 Tak když se nebáli, že jim dítě běhá samotné někde za barákem a že prý se vždycky vrátí, tak co by si dělali vrásky z nějaké postýlky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí