Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2492
9.2.25 15:05
@Alušáček píše: Více

Z vojandy syna něco bude, z děti influencerka budou adepti pomocných škol, ničím nebudou a půjdou hned po třetí třídě pro podporu. Víc toho nevystudují, jestli se něco nestane. Jedině plus je, že je snad netýrají. Ale vzhledem k tomu, že otec se za chvíli upije k smrti a sedře kvůli duhům, může se stát cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39621
9.2.25 15:27

Teď je na čt 1 „Nevěsta“ s manželkou Ebena (Fišerová). Bože můůj, to je tak přesný úi nadčasový), až se mi otvírá kudla v kapse, jak to dopadá, když chlap vidí, jak se máma nechá ponižovat a pak se k ženě chová stejně. :cert:

https://www.fdb.cz/…evesta/35999

Už jsem to dlouho neviděla. Vím, že pokračování má název „Tchyně“ a po tom, co nevěsta odejde (k Vladykovi) a despotický otec zemře, ty dvě se sblíží.
 https://www.csfd.cz/…yne/galerie/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
9.2.25 17:12
@Žirafa 69 píše: Více

Jak tam sedí u toho stolu, hrajou člobrdo a oba hulí děcku pod nos, to bylo taky dřív běžný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15217
9.2.25 17:12
@Vada píše: Více

Kde bereš jistotu, že z vojačky syna něco bude? Muze skončit na antidepresivech, nebo na drogách, je to týrané dítě. Ja neříkám, ze infulencerky rodina je v pořádku, jen nechápu kde vojanda bere tu drzost někoho kritizovat, kdyz sama nedokáže jedinému dítěti zajistit šťastné dětství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5084
12.2.25 20:56

Koukate?? Vojaka zname. U nas v nasi pérdeli obcas taxikari ve volnu.. :D Asi ho dnes pozname vic, nez potrebujeme :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8962
12.2.25 21:02

Díváme se. Zatím pohoda. Nikdo není žádný protivný frňa. Rumunské obdivuji. Jsem sice holka na dědině vyrostlá. Vždycky u nás nějaké hospodářství bylo. Ale rozumné množství. Nejvíc bylo asi 25 ovcí. Život ve městě bylo trápení. Na vesnici máme moderní, snadný život. Ale jejich život bych taky nedala. Jsou dobří, jak zvládají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8962
12.2.25 21:03

Jen se mi nelíbí, když se Anastázii říká Nasťa. Nasťa dráždí uši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5084
12.2.25 21:18

Me teda vadi ten Pavel guma. :lol: Ma tri deti, rozda mobily.. a oni u toho ani neřvou, rikal :lol: :lol: No bingo, tak jeste ctvrty at si udelaj. Pani se stejne do armady asi uz nevrati. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8962
12.2.25 21:22

Jo, mobily jsou kapitola. Třeba si mamka v Rumunsku uvědomí, že tam to jde bez nich. Půjde to i doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20299
12.2.25 21:54

Pěkný díl, Pavla sem si přejmenovala na pivana..děti má asi rád, ale nevěnuje se jim, ale pivíčko to aaano! V rumunsku super, pro mě by to nebylo, ale ten Marián byl fajn, alespoň co bylo v tv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5084
12.2.25 22:49

Pro me by zivot v Rumunsku asi taky nebyl. Ale nebyli tam ty lidi spokojenejsi?? Nic jim nechybelo, krom vice casu.. Krasne o sobe mluvili..
Na druhe strane namistrovany guma s patokem ve škopku, jeho pani zkazene zuby, deti zavisly na mobilu… A ani ty sestrihy z Jindrichovic o nicem moc nebyly.. Vice se kamera venovala druhe strane. Coz je pochopitelny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.2.25 22:51
@Konys píše: Více

Zkažené zuby? Já viděla rovnátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5084
12.2.25 22:52
@terien píše: Více

Ja si myslela taky, ze vidim rovnatka. Ale pak mi prislo, ze tam zadny nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.2.25 22:55
@Konys píše: Více
měla, ty málo viditelné
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3773
19.2.25 17:40

Vypil 12 Braníků a pořvával Heil Hitler. Tak ten je taky jedlej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí