Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monchichik Léčil si vlastní mindráky na dětech, ubožák. Sám dokázal ho.no, ale děti měly drezuru, hnus. Nechapu tu jeho zenu, ze dovolí týrat dceru. ![]()
@Alušáček Aspoň vidíš, jak jsou tupí, že s tímhle vlezou ještě do televize. Někde jsem četla, že on penězi za výměnu platil exekuce. Ubožák a ona krawka, který tohle přijde normální.
@Alušáček píše: Více
Těch znamének měl požehnaně a pravda, že by to pro mě asi byla překážka, kdybych s ním měla navázat nějaký intimnější vztah. Jak ukazoval tetování, měl je i po těle.
@Monchichik píše: Více
Bývalka se domákla, že bude ve Výměně a podala na něj snad nějakou žalobu, protože jí dlužil na alimentech. Děcko mu nepůjčovala, tak jí odmítl platit. Bylo to v Bonusech na Nova plus
@Taktinevím Jo, už jsem někde četla, že peníze nedostal, vzal je rovnou exekutor. A ani ta jeho prý peníze zatím nedostala. To důvod nepsali. Možná taky neplatí na to dítě, co mají její rodiče v péči nebo kdo.
@Taktinevím píše: Více
Ja se nedivim, ze mu deti nechtěla dávat..
Teď/dnes už Výměna není, ale to o tom hubnutí, co je místo toho - budete koukat?
@Žirafa 69 píše: Více
Já takový typ pořadů nemám ráda, ale chápu, že třeba někdo z těch lidí už nevidí jinou možnost. Přečetla jsem si článek, skoukla fotografie. V tomto případě proměna neskutečná, pán sice zestárl v obličeji, ale jinak strašně prokoukl. Teď si to jen udržet. ![]()
Zhubnutí je super, ale já bych se takhle před národem nesvlékla, klidně bych do toho šla, ale ne takhle veřejně
@lucypaja píše: Více
No to je cena za to, ze jim to vse zaplati.