Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 píše: Více
Já jooo…no ta holčina desetila, co si lepila umělé nehty to je kvítko…
Dívala jsem se. Další celkem ok díl. Až teda na mini slečnu. Ale ona tímhle svým bojem upozorňovala, že se ji málo věnují, že je samorost. Za její chování můžou dospělí. Když si na ni taťka čas udělal, tak s ní byla domluva.
Tak snad jim to vydrží, aby se o děti víc zajímali, nevím, zda to tam bylo, proč ten Štěpán má domácí výuku?
Rozarka teda byla pěkný číslo, v 10 letech pubetacka. Mam 10 letou a naštěstí je duševně ještě dítě..
@Alušáček což se bohužel v dnešní době běžně během jediného roku často změní…
v 11 nastoupí menzes, hormony a je po sladké holčičce a začne zkouška rodičovské lásky a odolnosti ![]()
@Kelsey1 píše: Více
Je to číslo, ale můžou za to dospělí. Navíc tu scénu, jak odešla, úplně zbytečně vyhrotila náhradní matka. Holka udělala, co měla, táta ji dovolil jít ven, tak nechápu, proč by musela zůstat doma.
@terien píše: Více
taky jsem to tak vnímala, holka je prostě v opozici a bylo lepší se s ní v klidu domluvit.. ne situaci zbytečně vyhrotit…
@Lucy75 píše: Více
Hlavně se v první řadě měli domluvit dospělí a jí říct jasný závěr. Ne že táta ano a náhradní matka ne. A když měla práci hotovou, tak jsem nepochopila, proč by měla sedět doma.
Tenhle dil jsem videla uz davno na Voyo. Slo taky o to, ze holcicka se chodila nekam az do vecera poflakovat a kourit. Coz je v 10 letech sila a taky bych ji nepustila.
@veria píše: Více
Jak píšu, v první řadě se měli domluvit dospělí. Od otce měla dovoleno jít ven. Jinak řešení je samozřejmě výchova, která v této rodině byla úplně mimo mojí dimenzi.
@Lucy75 píše: Více
Jojo, jednu dceru už mám dospělou a ta měla pubertu naštěstí v pohodě, tak doufám, že i ta druhá bude stejná
Tohle mi, ale přišlo trochu extrém aby v 10 letech kouřila, neznam ani z okolí. Chyba u rodičů, zřejmě si holka vynucovala pozornost.
@terien píše: Více
To jo no, domluvit se meli. Vychova hrozna no. Na druhou stranu nahradni matku to nemuselo az tak tankovat, ze…