Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, a nepřišlo vám na konci, jak se vrátila vojanda domů, že má ten malý něco u oka? monokl? ![]()
@Konys píše: Více
@Keyllah píše: Více
Tezko rict..
Taky mi nepřišel jako s adhd.
Kazdopadne uplne vim, jak se ten maly citil.. My to meli jako maly taky, taky jsme se dekovali do pokojicku…kdyz pan tvorstva a šéf vsech okolních planet prisel domu. I pes stahl ocas a sel s nami.. Hlavne, ze maminky maji uspokojeny rozkrok..
![]()
@Vada také mi těch čtyř dětí i toho Míši bylo líto hned bych si je všechny vzala ![]()
@lucypaja píše: Více
Bylo to utrpení na to koukat. Miša má alespoň šanci, jestli matka prozřela. Ale ty malé děti už teď jsou zanedbané a jestli ji nikdo nepomůže, budou mít těžký život. 😭
@Konnys tak to mě mrzí, já když bych odešla od mužského určitě už domů žádného nechci, nevím proč, ale nějak bych se bála, aby nějak neubližoval dětem apod. děti jsou pro mě nejdůležitější
@Konys píše: VíceČetla jsem dnes článek a toto na mě taky vyskočilo nejvíc. Ty druhé děti byly hrozně zanedbané, ale aspoň doma neměly nikoho, kdo by se už už třásl, aby konečně vypadly.
Mrzí mě, že tam už skoro nejsou normální rodiny, to bych se i dívala jako kdysi…
@Vada přesně,kdyby ty starší dala do školky, o penězích to moc neni, tady když nemají rodiny peníze dokáže jim město pomoc, věřím, že to tak funguje všude, tam by se rozvíjeli a měli pravidelně jídlo, Míša snad bude mít větší štěstí
@lucypaja píše: Více
Ono to horší teprve přijde. Mají dluhy, dům jim seberou a budou na ulici i s dětmi. Pak to influencerce možná dojde.
@CernaKocka PresCest píše: Více
Gabriela (27) je influencerka. Její partner Dan (47) se živí jako číšník. Společně vychovávají děti Jasmínu (4), Karlíka (3) a dvojčata Lilien a Honzíka (1).
Kromě Verči tvoří rodinu Luboš (42), který pracuje u vojenské policie, a Michal (10), kterého si Veronika přivedla z předchozího vztahu.
U té vojandy mi vadilo, jak si na konci hrála na paní dokonalou (kdy na začátku hned při vstupu do bytu mlela hlavně o úklidu), ale na děcka řvala, jak na malé vojáčky a malého potupně stavěla do kouta.
Hrozně mi vadí, jak si někteří lidé, co mají tohle povolání (bez ohl.na pohlaví, jak vidno), často tahají „práci domů“. ![]()