Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Konys píše: Více
Přesně. Na tom to bylo vidět že si vymýšlí.
@Žirafa 69 píše: Více
Tak takhle jsem se dlouho nezasmála. Úplně brečím
![]()
@iila píše: Více
To si děláš srandu? Jako vážně? Ten chlap je typicka ukázka silenyho manipulatorstvi, toho by měli ukazovat medikům. Zenska byla v pohode a on ji schvalne jeste depta.. sorry ale toho potkat tak ikdyz jsem malá tak bych po něm skočila a rozbila mu hubu.
I kdyz jsem malá tak bych po něm skočila a rozbila mu hubu.
Protoze jsi punk! Tak to ma byt!
Jsem v půlce. Sedm manželů. Ok. Týpek furt spí, ale čtvrtej den při roznosu letáků je totálně nastřelenej pikem. Bráník u postele. Ok. Holá hlava, pitbull, povlečení Sparta, tričko Marijuana. Ok. Je to dost. Holt se seznámili v Mostě na nádraží, ona zbitá, on bez peněz. Ale co ti druzí. Po šesti letech bez sexu je každej blázen, ale jak říká ta paní, že jezdí pryč na dva dni, když toho má moc, možná si jezdí zaprcaaat. No a pan manža si možná vymýšlí, že mu píše maily doktor a volá tam tchýni na pomoc. Ufff. Jdu na druhou půlku.
@veria píše: Více
Teď je to na voyo zdarma. Předplacený to naštěstí nemám. Strašně ošklivé kreatury. Ani tu výměnu nedokončili. 19 let s magorem a tři děti k tomu, ženská spí tři roky na plesnivé zemi, snad to bylo nahrané.
@Sadman píše: Více
Ja voyo mam i to placeny ale nevim kolikaty dil to je z jake serie. Je tam toho strasne moc.
https://tv.nova.cz/…oda/466079-x
Lucie a Marie
Poslední díl. Byl teď ve středu v televizi.
@Kelsey1 píše: VíceŽe to je nahraný? Jak ty chujoviny s Honzou Musilem.
@lucypaja píše: Více
1. Jarek je kluk a má partnera, už druhá jsi ho předělala na holku. Má i fotku ![]()
2. Ohřát je to lepší na sporáku než v mikro. Tam, s myslím, ten rozdíl pak není tak velký