Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3094
4.2.25 17:41
@Punksnotdeath píše: Více

Víš co, já si vždycky myslela, že manipulátoři jsou chytří. Ovšem tím, co on tady předvedl, ze sebe udělal totálního blba, ať jeho pohnutky byly jakékoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
5.2.25 17:36

Videli jste ty ukazky? Dnesni dil bude mozna zase stavnaty….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
5.2.25 18:21
@Ba412 píše: Více

To teda bude. Na voyo byl dávno. Už jsem ho viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25161
5.2.25 20:35

To je výběr arogance a povrchnosti dneska… Ale mají zuby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
5.2.25 20:52

Tak dnes se mi zvedl žaludek hned na začátku. Je mi moc líto všech dětí, které tam dnes figurují..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.25 21:32

Neviděla jsem začátek…kolik jim je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5084
5.2.25 22:21

Me teda nejvic ekluje, ze hvezda vojanda vi jak se jeji amant chova k jejimu synovi.. a v podstatě s tím nic nedela. A jen ukazuje prstem na to co neni,, dokonale" v druhe rodine.. Zbytecne namistrovana, pritom nema na co. Doma ma alkace, co slinta na cizi zensky a nesnasi jeji dite.. :poblion: Chudak jeji kluk. Druha rodina vubec nefungovala idealne, ale aspon se k detem chovali hezky.. (i kdyz tam rostou jak dříví v lese), a o jejich fin. gramotnosti asi taky nema cenu mluvit. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
5.2.25 22:23

Už spolu nejsou (vojanda a policajt).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
6.2.25 08:22
@Vada píše: Více

mě teda nejvíc to staršího klučíka, který tráví dny zavřenej v pokoji, aby nepotkal nového tatínka :think: ti druzí byli sice divočáci, ale působily, že jsou milováni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20318
6.2.25 08:32

Ani nevím, jestli ty starší děti od Gábiny chodily do školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
6.2.25 09:31
@lucypaja píše: Více

Podle mě nechodily a určitě by je ani do školky nemohli vzít. Ty děti umějí jen přežít. Nikdo je nic nenaučil. Za chvíli jim vyrobí další sourozence. Otec dlouho nevydrží v tom stresu a chlastu. Dům jim vezmou a pak jim vezmou děti.
Rodiče by sami potřebovali vychovat a to hlavně jak nespadnout až na dno. Je mi jich moc líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
6.2.25 09:35
@Keyllah píše: Více

Ten zasr… chlap se tím ani netajil. Je s podivem, jak může tak schopna i pekná ženská ztratit rozum a nechá si tyranizoval dítě a žije s prasetem, které je věčně v lihu a v hlavě má nasrá…
Smutný příběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
6.2.25 09:48

Influencerka čekala po výměně manželek páté. Údajně pro zdravotní potíže ho dala pryč. Na fb někdo psal, že těhotenství byl následek, že se příliš během výměny kamarádila s tím náhradním tatínkem. Co je na tom pravdy :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
6.2.25 10:15

Ty čtyři dečka tam doma ani moc hraček neměly. Nějaká procházka/čas venku nic jsem neviděla. K tomu si přidej sladkosti, telefony, nuda doma a pak, že jsou divoké. No a i ta školka stojí prachy, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39637
6.2.25 10:24
@Kelsey1 píše: Více

Ve videu to popírá, pořád opakuje pár výrazů dokola, vč. slova „flámy“ (místo fámy).

https://tv.nova.cz/…-%3Calias%3E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky