Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Punksnotdeath píše: Více
Víš co, já si vždycky myslela, že manipulátoři jsou chytří. Ovšem tím, co on tady předvedl, ze sebe udělal totálního blba, ať jeho pohnutky byly jakékoliv.
@Ba412 píše: Více
To teda bude. Na voyo byl dávno. Už jsem ho viděla.
Tak dnes se mi zvedl žaludek hned na začátku. Je mi moc líto všech dětí, které tam dnes figurují..
Me teda nejvic ekluje, ze hvezda vojanda vi jak se jeji amant chova k jejimu synovi.. a v podstatě s tím nic nedela. A jen ukazuje prstem na to co neni,, dokonale" v druhe rodine.. Zbytecne namistrovana, pritom nema na co. Doma ma alkace, co slinta na cizi zensky a nesnasi jeji dite..
Chudak jeji kluk. Druha rodina vubec nefungovala idealne, ale aspon se k detem chovali hezky.. (i kdyz tam rostou jak dříví v lese), a o jejich fin. gramotnosti asi taky nema cenu mluvit.
![]()
@Vada píše: Více
mě teda nejvíc to staršího klučíka, který tráví dny zavřenej v pokoji, aby nepotkal nového tatínka
ti druzí byli sice divočáci, ale působily, že jsou milováni ![]()
Ani nevím, jestli ty starší děti od Gábiny chodily do školky?
@lucypaja píše: Více
Podle mě nechodily a určitě by je ani do školky nemohli vzít. Ty děti umějí jen přežít. Nikdo je nic nenaučil. Za chvíli jim vyrobí další sourozence. Otec dlouho nevydrží v tom stresu a chlastu. Dům jim vezmou a pak jim vezmou děti.
Rodiče by sami potřebovali vychovat a to hlavně jak nespadnout až na dno. Je mi jich moc líto.
@Keyllah píše: Více
Ten zasr… chlap se tím ani netajil. Je s podivem, jak může tak schopna i pekná ženská ztratit rozum a nechá si tyranizoval dítě a žije s prasetem, které je věčně v lihu a v hlavě má nasrá…
Smutný příběh.
Influencerka čekala po výměně manželek páté. Údajně pro zdravotní potíže ho dala pryč. Na fb někdo psal, že těhotenství byl následek, že se příliš během výměny kamarádila s tím náhradním tatínkem. Co je na tom pravdy
.
Ty čtyři dečka tam doma ani moc hraček neměly. Nějaká procházka/čas venku nic jsem neviděla. K tomu si přidej sladkosti, telefony, nuda doma a pak, že jsou divoké. No a i ta školka stojí prachy, že…
@Kelsey1 píše: Více
Ve videu to popírá, pořád opakuje pár výrazů dokola, vč. slova „flámy“ (místo fámy).