Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše: Více
Asi jim jen rozmazou obliceje, to by cela vymena ztratila smysl bez deti. Nejlepsi by bylo zrusit to uplne.
Dívaly jste se na dnešní odpolední Výměnu…? Bylo to trochu smutné, bylo mi líto té tmavovlasé maminky, že tam měla chlapečka zvyklého na noc na maminčino prso. Chtělo se mi skoro brečet s ní u těch osmi očí. A ten tvrdohlavej tatínek byl zralej na nakopnutí teda. Suner NE! a když mléko, tak rovnou z lednice.
![]()
@Taktinevím jako kulisu. Bylo mi líto chlapce. Otec ego cvok. Ale jsou to staré díly. Bych ocenila, kdyby byla po letech zmínka, jak žijí nyní.
@Kelsey1 píše: Více
Jo, myslím na to skoro pokaždé, že bych točila méně dílů, ale po roce…pěti se vracela a zjistila, co je nového.
Teď asi dávají ty úplně první díly, kdy to svým úžasným hlasem doprovázel Jirka Dvořák. Zrovna teď začala Výměna s Bubníkovými, kteří už spolu nejsou (pak to „uváděl“ on). Byla pěkná sekernice.
Jojo koukala sem, pokud koukají ty rodiny musí to být mazec se po dvaceti letech vidět
@Žirafa 69 píše: Více
Pamatuju, viděla jsem ho asi dvakrát. A vůbec se mi ten díl nelíbil.
@Žirafa 69 píše: Více
Jako nevím na co si hrála.. Její ta nejmladší šišlala a nosila dudlík na spaní ve 4 letech a tam předváděla té druhé mamince, jak je nejlepší, že naučila jejího 17měsičního na nočník. U když ten její manžel byl blb, protože se jí nezastal.
Nevíte někdo, kdy budou vysílat ty nové díly? Prý se natáčelo i v našem městě, chtěla bych to vidět.
@arinecka píše: Více
Zrovna se dívám na ten druhý díl. Je zase docela výžívný ![]()
@Martina84 píše: Více
Já taky a zatím to je jenom na Voyo. Oneplay
@arinecka píše: Více
Jo, už jsem to viděla v ukázce taky, že zatím jen tam.