Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33575
26.6.25 21:31
@Dixies píše: Více

Docela jo, streleny jsou obe, jedna nepouzitelna, a druha zas moc aktivni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39636
10.9.25 16:17

Roman, který „mačkal hada“ ve Výměně manželek, je po smrti. Předávkoval se

Zdroj: https://www.idnes.cz/…_lidicky_sub?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
10.9.25 16:37

@Žirafa 69 Asi 3 dny zpátky to na mě vyskočilo na netu jako aktualita. Nechápu, proč to opakuji znova. Senzací málo? Ach jo.

• Citovat
  • Upravit
39636
10.9.25 16:55
@Snopy123 píše: Více

Jojo, opakují od 1.dílu, začali nějak o prázdninách, tak jedou (na Nově kolem půl 4.) znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
7.1.26 20:31

Sledujete nový díl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3710
7.1.26 20:47
@Kelsey1 píše: Více

Jj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
8.1.26 22:32
@Kelsey1 píše: Více

Já nekoukala, ale z ukázek vím, že byla Nela Slovákovic 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39636
8.1.26 23:50
@Taktinevím píše: Více

Já ani moc nevěděla, kdo to je, ale Výměna byla v pohodě. Aneb jak píše jeden pod článkem o včerejší Výměně „…oba páry byly v pohodě. Ano každý úplně někde jinde, v jiném světě ale nikdo nikomu nic nevyčítal a nikdo nikomu nic nezáviděl. Naprosto na pohodu.“

https://www.idnes.cz/…a-vztahy_syk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24806
9.1.26 08:04

@Žirafa 69 byl to moc hezký díl, dva jiné světy, ale všichni si s tím poradili super, od městské bezdětné Barbie jsme vůbec nečekali, že si tak skvěle povede na statku s dětmi a zvířaty..
už je na Oneplay i druhý díl s osmi dětmi s romským tátou a českou rodinou z Bavorska, taky celkem dobrý, on teda na rodičáku a poprvé jsem viděla Roma se smetákem v ruce a kmitat v domácnosti :mrgreen: dobírala jsem včera starou dovču, tak jsme zakufrovali u telky a na Prima+ u Prokurátorky, to je hodně velká síla s Vaculíkem, super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39636
9.1.26 15:34

Teď začala na Nově VM s Osmanym.
Vtipně vykládal - myslím, že u Karla Šípa, co tam neřekl - že se prostě pozvraceli snad 3 lidi vč. kameramana, když přebaloval dítě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32120
9.1.26 16:33

@Žirafa 69 No on to hlavně vyprávět nesměl, bylo to nějak pod pokutou. Ale to jsem se fakt smála, až mi tekly slzy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32120
9.1.26 16:35

@Lucy75 ten seriál Prokurátorka se mit aky moc líbil, Slováci fakt umí :palec: a Zuzanu Mauréry mám ráda ve všem, ta je úžasná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24806
9.1.26 16:38

@Monchichik to je jeho úspěšná manželkovská historka, vypráví ji na svých turné po ČR a podává to tak humorně, že jsme leželi smíchy celé hlediště :mrgreen:
taky vypráví jak sem přiletěl za komančů, jak viděl poprvé opadané stromy a říkal si- panebože, kam mne to matka donutila :mrgreen: a jak pracoval ve fabrikách a vždy tam zičil nějaký stroj nebo cokoliv pokazil, tak už ho nechali jen natírat plot, a ještě i to blbě :mrgreen: tak se stal návrhářem, to mu šlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32120
9.1.26 16:40

@Lucy75 no tak ta historka nemá chybu…ale já ho mám ráda, ať vypráví cokoliv…je fakt vtipnej a ta jeho čeština je taky kouzelná :mrgreen: a je to fakt sympaťák a o ty děti se postaral skvěle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24806
9.1.26 16:42

@Monchichik já ho miluju :mrgreen: ačkoliv ten jazyk myslím dělá schválně, aby to bylo vtipnější ;) za ta léta už by uměl česky daleko líp.. takže trošku pozér, ale nevadí, když předváděl jak byl na pánských záchodcích, tak nám i tekly slzy :lol: má dar řeči… a ty vůně od něj jsou taky zajímavé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí