Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dixies píše: Více
Docela jo, streleny jsou obe, jedna nepouzitelna, a druha zas moc aktivni ![]()
Roman, který „mačkal hada“ ve Výměně manželek, je po smrti. Předávkoval se
@Žirafa 69 Asi 3 dny zpátky to na mě vyskočilo na netu jako aktualita. Nechápu, proč to opakuji znova. Senzací málo? Ach jo.
@Snopy123 píše: Více
Jojo, opakují od 1.dílu, začali nějak o prázdninách, tak jedou (na Nově kolem půl 4.) znova.
@Kelsey1 píše: Více
Já nekoukala, ale z ukázek vím, že byla Nela Slovákovic ![]()
@Taktinevím píše: Více
Já ani moc nevěděla, kdo to je, ale Výměna byla v pohodě. Aneb jak píše jeden pod článkem o včerejší Výměně „…oba páry byly v pohodě. Ano každý úplně někde jinde, v jiném světě ale nikdo nikomu nic nevyčítal a nikdo nikomu nic nezáviděl. Naprosto na pohodu.“
@Žirafa 69 byl to moc hezký díl, dva jiné světy, ale všichni si s tím poradili super, od městské bezdětné Barbie jsme vůbec nečekali, že si tak skvěle povede na statku s dětmi a zvířaty..
už je na Oneplay i druhý díl s osmi dětmi s romským tátou a českou rodinou z Bavorska, taky celkem dobrý, on teda na rodičáku a poprvé jsem viděla Roma se smetákem v ruce a kmitat v domácnosti
dobírala jsem včera starou dovču, tak jsme zakufrovali u telky a na Prima+ u Prokurátorky, to je hodně velká síla s Vaculíkem, super ![]()
Teď začala na Nově VM s Osmanym.
Vtipně vykládal - myslím, že u Karla Šípa, co tam neřekl - že se prostě pozvraceli snad 3 lidi vč. kameramana, když přebaloval dítě. ![]()
@Žirafa 69 No on to hlavně vyprávět nesměl, bylo to nějak pod pokutou. Ale to jsem se fakt smála, až mi tekly slzy ![]()
@Lucy75 ten seriál Prokurátorka se mit aky moc líbil, Slováci fakt umí
a Zuzanu Mauréry mám ráda ve všem, ta je úžasná…
@Monchichik to je jeho úspěšná manželkovská historka, vypráví ji na svých turné po ČR a podává to tak humorně, že jsme leželi smíchy celé hlediště ![]()
taky vypráví jak sem přiletěl za komančů, jak viděl poprvé opadané stromy a říkal si- panebože, kam mne to matka donutila
a jak pracoval ve fabrikách a vždy tam zičil nějaký stroj nebo cokoliv pokazil, tak už ho nechali jen natírat plot, a ještě i to blbě
tak se stal návrhářem, to mu šlo ![]()
@Lucy75 no tak ta historka nemá chybu…ale já ho mám ráda, ať vypráví cokoliv…je fakt vtipnej a ta jeho čeština je taky kouzelná
a je to fakt sympaťák a o ty děti se postaral skvěle…
@Monchichik já ho miluju
ačkoliv ten jazyk myslím dělá schválně, aby to bylo vtipnější
za ta léta už by uměl česky daleko líp.. takže trošku pozér, ale nevadí, když předváděl jak byl na pánských záchodcích, tak nám i tekly slzy
má dar řeči… a ty vůně od něj jsou taky zajímavé…