Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucy75 Jojo, i tato Výměna byla fajn. Akorát jestli si ho vezme, když on má exekuce…
Spíš počkat na schválení insolvence a až on začne dělat.
Teď začalo na Nově opáčko, jinak ten samý díl ještě na Nova Lady v neděli v 11.20h.
@Žirafa 69 to jsme taky říkali, že je nesmysl se brát teď, když má ještě exekuce…
naopak v insolvenci, až by ji měl schválenou a platil, by to vůbec nevadilo.. akorát nevěřím, že zadlužený je jen ON a ona na sebe nemá žádné úvěry ani půjčky… ono je lepší zadlužení domácnosti řešit komplexně, ne jen u jednoho partnera.. Každopádně fajn, že s tím on chce vážně už něco dělat.. a líbilo se mi, jak fungoval v domácnosti..
@Lucy75 Souhlas. A až jsem četla ten článek, tak koukám, že jsem včera vše neslyšela - opravdu i ona snad má dluhy. Tak doufám, že se z toho dostanou.
A že ta z Německa má víc dětí, které tam nebyly, jsem taky včera nezaslechla.
Kromě toho má Kateřina další dvě děti, které se Výměny nezúčastnily.
@Lucy75 8dětí to je už výzva, také znám rodinu, kde mají 8 dětí 4 kluky,4 holčičky
Do práce se nehrne, dary ho ale dojímají. Otec osmi dětí z Výměny leží divákům v žaludku
Pán bude tak dlouho dopisy kolem exekucí vyhazovat až skončí ve vězení, ach jo to je materiál!
…a jak už zmínila Lucy, zítřejší Výměna bude v Africe.
Výměna manželek: Moravu vyměnila za africkou buš a domorodou veselku
@Žirafa 69 píše: Více
To je moc pěkná výměna, obě rodiny super ![]()
@Mkmkz píše: Více
On francouzský přízvuk je vlastně roztomilý, takže třeba ani není motivace se ho zbavovat, v tom máš pravdu.
Druhá věc ale je, jestli to vůbec jde. A jako lektorka češtiny pro cizince ti můžu říct, že zbavit se svého rodného přízvuku v cizím jazyce je jedna z nejtěžších věcí.
@smile_xxx Ano, viděla jsem, no chudák ta Ukrajinka, chlap magor s dluhy, žarlí i na gaye a ona těhotná
Bych toho chlapa chtěla vidět, jak by vyváděl, kdyby ji dali k heterosexuálovi, to by asi nepřežil ![]()
Viděla jsem…díl byl hezky, ale teda chudák ta Ukrajinka…s takovým idiotem a uz k němu bude navždy uvázaná, protoze budou mit společné dítě…uz se ho nikdy nezbavi ![]()
Kluci vypadali jak bratři, ale sympaťáci oba a ten co byl v rodině s dětmi byl skvělý ![]()
Koukali jste někdo ve středu?
https://www.idnes.cz/…a-vztahy_syk
Milan Enčev prý hrál v Ulici…jsem si ho vůbec nevybavila.