Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucypaja píše: Více
No asi malokdo by se chtel takto verejne svliknout, ani ja ne, a to mam proti nim normalni vahu. Ale usetri takto asi statisice, tak to za to nekomu asi stoji.
Já koukám na ty díly, které vysílají odpoledne, ale spoustu z nich jsem už viděla.
To, ze sa takto zoblecu je odrazom toho, aki su zo svojej vahy nestastni…
@Taktinevím píše: Více
jojo já také je to takový rituál, když sme doma na barrandově Policie delta, Záchranáře a pak na Nově Výměna, ale také sem spoustu viděla i z těch Záchranářů
Některé jsou nepříjemné, že je člověk teda podruhé vidět nechce, ale taky mám podobné rituály ![]()
Jsem zvědavá, co to bude za změnu
https://www.seznamzpravy.cz/…zelek-277312#…
@vokishka píše: Více
Bude to bez nátlaku, s psychologem, a myslím, že psali, že se tam děti moc nebudou objevovat. Že by tomu všemu neměly být vystaveny.
to je pošlou pryč? Vždyt i když je nebudou natáčet, tak ten kameraman a cizí matka tam je. Uvidíme, jak to vymyslí.
@vokishka píše: Více
Taky nevím, jak si to mám představit, jen jsem četla články kvůli tomu, jak ta jedna matka měla újmu z toho, tak rozvířila hladinu. ![]()
No ono se to rozjelo i kvůli těm pokutám, co mají dopadnout i na děti, ale přitom odměnu dostat nemají a nemůžou to ovlivnit. Celé bych to pustila, můžou si vybrat jinou šou.