Výměna SIM karty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
614
7.8.15 17:41

Kopírováno z webu T-mobile..

Cena za výměnu SIM karty je 99 Kč s DPH.
Pokud vaše SIM karta nepodporuje LTE a nelze ji pro registraci do LTE sítě aktualizovat (to zjistíte jednoduše odesláním SMS s textem LTE na číslo 4603), vyměníme vám ji zdarma.
Stejně tak pokud vám SIM karta přestala fungovat a nepřihlásíte se do žádné dostupné sítě, vyměníme vám ji bezplatně na prodejně (původní SIM kartu musíme prověřit).

Pokud potřebujete menší SIM kartu, než je vaše současná, (tj. velikost micro nebo nanoSIM), můžete na prodejně požádat o vykrojení menší velikosti z vaší stávající SIM karty pomocí speciálních kleští. Služba je zdarma. Zůstane vám stejná SIM karta a není potřeba řešit zálohu uložených kontaktů a SMS zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
7.8.15 17:48

Výměna zdarma je snad z důvodu poškození. Já ji byla taky měnit, potřebovala jsem tu malou. normalka mi ji strčil do takového udělátka a zmenšil-zadara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
7.8.15 17:56

A ještě mi k tomu dal ten „ořez“, co z toho zbyl. kdybych potřebovala sim strcit do mobilů, který bere jen velké sim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
7.8.15 19:17

Děkuji za odpovědi, řešila jsem to na té prodejně, nedalo mi to, tak oni službu ořezu kleštěmi nenabízejí vůbec (z důvodu rizikovosti tohoto podniku 8) )

Miiisty, zajímavá citace, pochybuji, že moje stará karta LTE podporovala, měla jsem ji nejmíň 6 let, spíš i dýl.

Je to jenom 100, ale mě šlo i princip. Když si koupím novou SIM, tak zaplatím cenu kreditu na ní, ne SIM samotnou, tak nechápu, proč bych jako věrný zákazník měla platit. Ale co už, poučila jsem se, ale člověk se učí celý život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
7.8.15 20:55

@Miiisty no kohopa to tu máme? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
7.8.15 20:58
@sallineccka píše:
@Miiisty no kohopa to tu máme? :mavam:

No neneeeee zlato ahooooj :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
7.8.15 21:00

@Miiisty ten virtuální svět je ale malej :hug: ráda tě vidím, kočkooo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
8.8.15 08:22

U O2 jsem dceři měnila SIM za menší v červenci a bylo to zadara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
8.8.15 08:29
@Miiisty píše:
Od 1.8.2015 je ta platba za výměnu sim - http://www.novinky.cz/…podrazi.html :think:

Zrovna včera jsem byla u Vodafonu vyměnit SIM za menší a neplatila jsem. Navíc sami říkali, že stříhají jen ty novější SIMky co už podporují LTE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.8.15 06:37

Ahoj :) Mě by zajímalo, jak to je, když mám sim kartu T-Mobile, ale přešla jsem k jinému (internetovému) operátorovi (včetně tel. čísla), a taky bych ji potřebovala vyměnit na mikro sim?? :nevim:
Děkuju! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
10.8.15 10:09

Od toho virtuálního operátora dostaneš novou SIM, která už je i mikro (i nano), pak si číslo převedeš, nějakou dobu to trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
12.4.16 06:37

Ahojky, chci ze zeptat jestli vymeni malou micro simkartu za vetsi? u Vodafonu? lze to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
4.4.21 20:17

Dobrý večer :kytka:.Mám prosbu, potřebuji poradit.je možmé ještě sehnat mobil(jedná se o 77 letou maminku)pro seniory kde se nemusí „ořezávát“ karta a aby pasovala do něj ta původní? Vyrábějí se ještě takové? Prostě na ty původní „velké“ sim..Děkuji předem za eventuelní pomoc!" :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2360
5.4.21 13:06

Nevyrábějí.
Dnešní „seniorské“ jsou dřívější „manažerské“, jen v jiném pouzdru. Nedoporučuju.
Samotný věk 77 let není tak vysoký, aby musela mít nějaký zvláštní typ.
Jestli je vážně postižená, doporučuju starší typy Aligator.
Velkou SIM je možné oříznout nebo lépe zdarma vyměnit. Kromě toho, že nové SIM podporují LTE, dají se z karty vymáčknout všechny velikosti a pro případ potřeby zbudou redukční rámečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák