Tiskárna hp deskjet 1050

2984
1.8.15 17:01

tiskárna hp deskjet 1050 prosím o radu...

Ahoj, moc prosím o radu. Koupila jsem si barvy do tiskárny, černou i barevnou a tiskne mi obrázky jen černobíle. Přitom barevná jde. Zkušební obrázek se vytiskl barevně, od tý doby nic. Můžete mi někdo poradit, jak to nastavit? Už jsem fakt zoufalá. Díky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7661
1.8.15 17:21

Ověř si nastavení tisku v programu, ze kterého tiskneš. Pokud tiskárna na zkušebním tisku jela v barvě, tak bude bernardýn zakopán spíš v softwaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2984
1.8.15 17:28

Zkoušela jsem tisknout z picassy a z malování a výsledek stejnej. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
1.8.15 19:26

Tuhle mame doma a jeste se nam to nestalo :think: zkus skontrolovat nastaveni, jesrli mas dobre zadany vsechno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2984
2.8.15 08:53

@misi11 můžeš mi prosímtě poradit, kde by to v nastavení mělo být? Zkusila jsem odinstalovat, tak jsem to udělala, ale už jí zas nemůžu nainstalovat. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
2.8.15 09:10
@Verunna11 píše:
@misi11 můžeš mi prosímtě poradit, kde by to v nastavení mělo být? Zkusila jsem odinstalovat, tak jsem to udělala, ale už jí zas nemůžu nainstalovat. :zed: :zed: :zed:

Stahla sis z netu ovladace? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
2.8.15 09:17

@Verunna11 tiskárna/ předvolby tisku/funkce/ barevný tisk/

• Citovat
  • Upravit
2984
2.8.15 17:00

Jj, nefunguje to i tak. ale už jsem to vyřešila, kámoška si tiskárnu nainstalovala na svůj noťas. nejspíš to u mě bude počítačem. :nevim: kabel mi totiž po připojení na počítač vůbec nereagoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elektro doktor
7.8.15 09:41

jsem tu pro Vás

Zapojte tiskárnu do jiného USB konektoru ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák