Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, nemáte prosím někdo informaci jestli se dají opravit vypadané kamínky? Mám stříbrný přívěsek asi tři měsíce a vypadalo mi už několik kamínků. Nevíte jestli se to dá opravit?
Já bych si asi koupila kamínky a nalepila je. Ono se to v tom ztratí ![]()
@natyber taky jsem nad tím přemýšlela, ale čím je přilepit, jsou fakt miniaturní ![]()
@kristyn.g jestli je to z pravého stříbra dala bych to na opravu zlatníkovi a jestli ne dokoupila bych kamínky a zalepila univerzálním vteřinovým lepidlem ![]()
@kristyn.g píše:
Ahoj, nemáte prosím někdo informaci jestli se dají opravit vypadané kamínky? Mám stříbrný přívěsek asi tři měsíce a vypadalo mi už několik kamínků. Nevíte jestli se to dá opravit?
reklamovat jit nemuzes?
@madeto je to stříbrné, stál mě 600kč no zkusím to tomu zlatníkovi, na netu jsem našla kamínky jen ploché z druhé strany.
@kristyn.g no tak za 600 by to mělo vydržet rozhodně déle než 3 měsíce, neuvažovala jsi o reklamaci
?
@madeto píše:
@kristyn.g jestli je to z pravého stříbra dala bych to na opravu zlatníkovi a jestli ne dokoupila bych kamínky a zalepila univerzálním vteřinovým lepidlem
Udělala bych to taky tak.
Mně vypadly kamínky z prstýnku, nechala jsem si je doplnit ve zlatnictví
) Škoda, že nemáš paragon, šlo by přívěsek reklamovat. Příp. pokud jsi ho platila kartou, tak by jako doklad mohlo stačit potvrzení o platbě… aspoň myslím…
@kristyn.g píše:
@Elusa2 bohužel nemám paragon :-/
Ahaaa
No tak jedine ta oprava u toho zlatnika nebo v obchode kde jsi kupovala a uz nikdy kupovat u swarovski, taky jsem mela prstynek cely zezloutly a pak srdicko a kaminky tez vypadane
Jeste me napada zajit do obchodu swarovski s kreditkou, jestli si platila rict ze si ztratila paragon a jestli by ti nedali kopii nebo v bance vypis uctu
@Elusa2 platila jsem to právě v hotovosti, u prodejce v lázních
no zkusím ke klenotníkovi jestli s tím jde něco udělat, ono to má asi držet v té hmotě. Taky mám se swarovsky zkušenost že ty malé kamínky vypadávají, ale nějak mě to nedošlo když jsem to kupovala…
Vypadava to, protoze to neni original! Kdyz pominu tu levnou cenu ( za 600 ) opravdu nejde nic koupit, tak i zpracovani je uplne nekde jinde…coz jde videt uz z obrazku
Takze bych se nebala pouzit vterinove lepidlo.
@Moucharda píše:
To nebude swarovski…
asi tak. posledni dobou me fascinuje, jak lidi nadavaji na Swarovski, pritom si koupi neco pochybneho puvodu, v cem je s velkou pompou pouzito „elements swarovski“, tzn, do levne bizu se hod par Swarovski kaminku. s jejich original sperky to ma spolecnych asi tak 5%.
ps: nejsem zadny velky fanda sperku Swarovski, par jsem mela, byly pekne, ale zily mi to netrha. ale zas je dobre byt k nim fer a nehazet na ne odpovednost za sperky jineho puvodu.