Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holky, poraďte, prosím. Asi před necelým měsícem mi vypadla korunka, to se stalo už po několikáté. Je nalepená na čepu, ale včera mě to začalo pobolívat a dneska jsem zjistila, že čep se hýbe a ďásen okolo je podebraná. Jsem z toho na prášky, mám strach ze zubaře a minule mi při trhání sedmičky nezabrala tak úplně anestezie, prý když tam je nějaký hnis, tak tam umrtvení nepůsobí…Takže co mě teď čeká? Asi mi budou muset nějak vyndat ten kořen, že? Snad mě z toho nepicne ![]()
@Spenata neboj. Nejdřív dostaneš pilule na vyléčení toho zánětu, pak se Ti v tom teprva budou hrabat. Kdyby šahal zubař do živého, tak je šílenec ![]()
Mazej k zubaři, než z toho bude nějakej zánět a dostane se ti to až do kosti
moje mamka má s timhle „úžasný“ zkušenosti, neriskovala bych.
Zítra se objednám. A co až se ten zánět vyléčí? Víte? když se to hýbe, tak už to asi zachránit nepůjde, co? ![]()
@Spenata může jít.. nic není ztraceno - oni Tě se zánětem nevezmou přednostně?
to u nás by Tě vzali. Čim déle se čeká, tím horší ![]()
@martina.se zítra zavolám a vysvětlím situaci…ch joooo
díky za reakce
@renč píše:
Taky se mi teď hýbe zbytek zubu pod korunkou a odkládám a odkládám, nechci přijít o zub![]()
![]()
hele, tak pojďme do toho spolu. co ty na to? no, já každopádně musím! jsem sice posera, ale sama si uvědomuju, že to bude jenom horší a horší…
@Black Tears píše:
@renč @Spenata Holky jestli mi vyjde ten zítřek, tak budu běhat k zubaři taky.
a co se má zítra dít?
@Black Tears tak nevím a nedá se je požádat, aby to sundání ještě odložili?
@Spenata Já, už je chci sundat a stejně by mě to čekalo. Tak už bych to chtěla mít za sebou.